Jump to content
GIGN Forum

Smscredit.lv


Seen
 Share

Recommended Posts

Aloha visiem... sanacis tā ka man sročna vajag ~10ls un nav kur dabūt. Jā okej varat teikt atrodi darbu! vakar aizgaju no darba un palika parāda ;dd krč jā. Man vajag vismaz 3 or 4 cilvekus kuri ir sasnieguši 19 gadu vecumu un ir internet banka ( kuram konta ir 1santims un brīvas 15min laika )

Iedosit savu e-pastu es jums aizsutišu uzaicinajumu. Tad jums vajadzes aizpildit tur standarta anketu blablabla un šiem pārskaitit vienu santimu tjip lai apstiprinatu ka tas esat jus. Un tas arii viss... tiešām bušu pateiciigs tiem kas varēs izpalidzēt.

Iztiksim bez liekas huinjas... nedaru šito lai pelnitu "ahujeno" piķi. Vnk vajag fiksi peso un nav citu variantu. Tatad ja kāds var palidzet tad uzrakstat pm savu e-pastu un vsjo.

Link to comment
Share on other sites

da kadas nahuj zekjes... vajadzeja vnk naudu. tagad vsjo pa shito huinju var aizmirst. labums jums da nekads... pirmais krediits panjemt un atdod cik panjemi tas ari viss... bet ja grib var sarunat kad nez parskaitu atpakalj 1.50ls pienjemsim. bet nu tas ja grib... man ta huinja reali neinteresee vnk čist pa dienu vajadzeja naudu. tagad var slegt topiku ciet! paldies ka neviens nepalidzej :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...