Jump to content
GIGN Forum

Sestdien Vēlēšanas


Domino
 Share

Vēlēšanas 2011  

140 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Balsošu par vienotību.

Jātiek galā ar valsti un naudu un tad var domāt par krieviem un citām blakus parādībām.

Mums jātiek eiropas līmenī un vienotība tieši to grib, nevis tās latviešu partijas, kuras grib tikai, lai saimā/valstī ir Latvieši un visu latviešiem un SC, kurš sola kautkādus valodas likumus, kuri nepalīdzēs izlīst no pašreizējās sūdu bedres.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Balsošu par vienotību.

Jātiek galā ar valsti un naudu un tad var domāt par krieviem un citām blakus parādībām.

Mums jātiek eiropas līmenī un vienotība tieši to grib, nevis tās latviešu partijas, kuras grib tikai, lai saimā/valstī ir Latvieši un visu latviešiem un SC, kurš sola kautkādus valodas likumus, kuri nepalīdzēs izlīst no pašreizējās sūdu bedres.

tu nedomāsi tikai par krieviem, bet arī par melnajiem nēģeriem + dombrovskis dara visu ko eiropa liek.

Visu Latvijai

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

daudz variantu nav. vai nu V vai ZRP, bet man arī ļoti nepatīk ZRP Sprūdžs.

vispār ir daudz lietas, kurās it kā varētu vainot Vienotību, bet no otras puses nevar: pensiju reforma neiznāk, jo ZZS bloķē ("sarkanās līnijas"), izglītības reforma, kur atkal pie stūres ir ZZS.

bet man nepatīk V otmazkas ka "mēs jau neko, vot tie tur neļauj strādāt". ideālā koalīcija būtu no V + ZRP + VL (kur VL varētu atdot aizsardzības un ārlietu ministrijas, lielākus sūdus par ĢV Kristovski jau tāpat nesavārīs).

un vēl būtu baigi labi ja ZZS sadalītos atpakaļ uz zemniekiem un zaļajiem un zaļie pievienotos VL.

bet vispār - ja reālas reformas sociālajā budžetā nebūs, tad nāksies vienkārši masveidā vaļīt prom - doma par to, ka visa nodokļos samaksātā nauda aizies parastos valsts tēriņos un valsts pēc tam pasūtīs trīs mājas tālāk, man galīgi nepatīk. faktiski jau tas krīzes sākumā sākās - bezdarbnieku pabalstus apgrieza kādus 6 mēnešus pēc tam kad visus sāka masveidā atlaist.

ā un vēl man liels un trekns mīnuss V par to, ka viņi tomēr grib glābt AirBaltic (Godmanim un Slakterim sen vajadzētu sēdēt cietumā, 1 miljards ir aiztecējis, no kura neviens neko neredzēs, pat pārdodot kaut ko knapi varēs izspiest)

un vēl visām partijām liels mīnuss par nespēju jau kuro gadu ieviest progresīvo ienākuma nodokli.

karoče pārlasīju, kaut kādu baigi nekonkrēto sūdu esmu sarakstījis - vienā teikumā to jucekli pat nemaz nevar savākt :)

Edited by Outlawz
Link to comment
Share on other sites

Es balsošu par ZRP. Kaut arī populisms kas veļas no tās partijas reklāmām ir neganti milzīgs, tomēr man ir tāda sajūta, ka šie varētu būt vēlēšanu līderi. Mans sapnis ir spēcīga partija, no kuras var prasīt atbildību. Personīgi Valdis Dombrovskis man vairāk simpatizē, bet vēlēšanās tomēr vajag izturēties atbildīgi. Tas tomēr nav sapņu fabrikas balsojums.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Man skolotaja stastija kad soreiz var balsot no 16 gadiem wtf? ta ir taisniba? :D

Tev tagad nav jābūt skolā?

Nu, skaidrs, ka visi krievi sabalsos par SC, un šiem būs labas iespējas iegūt vairākumu, jo letiņi nevar izšķirties starp Vienotību, VL-TB/LNNK un ZRP. Protams, šie trīs pēcāk varētu apvienoties, bet tad jau redzēs.

Btw, kaut kur dzirdēju, ka varēšot vēlēšanu lapiņā ierakstīt klāt arī kādu cilvēku no citas partijas - tā būs?

Link to comment
Share on other sites

Vakar jau gribēju atbildēt , biju jau sacepis savu garo tekstu un tad netīšām nospiedu back pogu un viss pazuda, tātad šodien sākšu par jaunu.

Gludinātāj sākšu ar tevīm , tu esi klassisks gadījums ar savu tupo domāšanas veidu ,sabalsojam par tām partijām , kas tiks Saeimā un dabūs vairākumu . Tas ir debīli !!! Šāda tipa balsojumi jau turpinās jau kādās 3. vēlēšanās.

Tātad izķidāsim partijas.

Par kurām noteikti nedrīkst balsot :

ZRP: Partiju , kuru ir izveidojis bijušais Šķēles cilvēks , kuram īstenībā būtu jāsēž cietumā kopā ar savu debīlo kundzi (tā sieviete čista ir sista) , nemaz nesākšu par Sprūdžu , kas ir kkāds pajolis ar fiktīvu izglītību , ko vēl joprojām nav apliecinājis. Zatlers pirms 4.5 gadiem bija sataisījis tādus sūdus , ka citas opcijas kā iet kandidēt kā Šķēles ieliktam cilvēkam nebija , jo sieva veda krūšu implantus no Krievijas , kurus Zatlers pats personīgi apstiprināja , ka ar viņiem viss ir kārtībā , pēc kāda laika vairums no šiem implantiem sāka sprāgt . Zatlers , kurš deklarē , ka ir Oligarhu lielākais biedrs vēl joprojām ir Šķēles kontrolē . Partijas sarakstam ejot cauri , var ieraudzīt , ka ZRP pārstāv visādu 90.s gadu partiju biedri , kuriem domāšanas veids ir tāds pats kā skrienot ar galvu sienā. Sprūdžš ministru prezidents ? Are you fucking kidding me ? Serious ..... LOL / Pāris partijas biedri ir no vecās "Daugavas racēju " partijas , kuriem bija utopiska ideja izrakt kanālu , kas savienotu Baltijas jūru ar Melno . Tā ir daugavas pilnīga izvarošana sākot ar krasta līniju un ar visu eko sistēmu. Šie cilvēki ir vispār kkaut kādi mistiskie.

SC- Saskaņas centrs ir partija par ko balso krievijas krievi un LV krievi , kuri nevēlas integrēties sabiedrībā . Ja tu esi latvietis un balso par SC , tevi uzreiz vajag pielikt pie sienas un nošaut . Šī partija LV stāsta to , ka mēs visu varam būt vienlīdzīgi kamēr Maskavā šī partija stāsta cik viņiem slikti iet un kādi Latvieši ir nacisti. Ušakovs ir pēdējais kroplis , pastoties reklāmas politiskās pa OLIGARHU TV (LNT) viss ir skaidrs , ka viņš laikam neizprot kā tieši tiek veidota kreisā politika , bet nu doma , ka pa pārādu nevajag atdot un visu vajag ieguldīt uz sociālo sfēru ir vienkārši populistiska , parāds nav brālis un to vajag atcerēties. Urbanovičš ar savu grāmatu vispār ir pierādījis , kad viņam vieta LV nav un viņu pēc iespējas ātrāk vajag izmest no valsts.

ZZS- Ja jūs esat tikpat debīli kā omes laukos un opji , kuri tic vienam mazam čigānam , kurš pat angļu valodu nesaprot un nespēj aizstāvēties UK tiesā . Lembergs ir viens no tiem cilvēkiem , kuram varētu būt viena no lielākajām ietekmēm LV un ja jūs vēl gribat viņu kā politisko spēku , tad jums tiešām ir jāpadomā vai jūs esat draugos ar savu galvu. Ir bijušas ntās slepkavības saistībā ar lieciniekiem , kuri ir vēlējušies sniegt liecības par šo mazo ķēmu. Brigmanis vispār ir viens liels idiots , kurš lien visiem dirsā un intervijās runā pilnīgi citu .

Pārējās partijas nemaz netiks iekšā Saeimā kā Šļesera sūds un PCTVL un visi pārējie miskastnieki.

Divas partijas par ko ir jābalso :

VL-TB/LNNK - Šī partija ir būvēta uz kārtīgiem latviešu principiem , izglītība , tiesiskums , nacionālisms un ģimene. Protams pāris biedru idejas ir radikālas , bet tādas ir visās Nacionālajās partijās, bet tomēr šī partija cīnās par to , lai mūsu kultūra nepazustu visā šajā EU mēslā un cīnās pret nekvalificētu iebraucēju skaitu. Es negribu dzīvot kopā Latvija un dalīties ar savu skaisto valsti ar stulbiem Āfrikāņiem vai Musulmaņiem - Tā tas ir. Daudzi no "labajiem" biedriem laika gaitā tiek izmesti un tiek atrastas jaunas sejas ar tādām pašām idejām . Šī partija ir noteikti jāatbalsta, ja tu esi Latvietis un gribi dzīvot savā zemē , kurā tiek piekopta latviešu kultūra. Un mums ir jācīnās noteikti , lai mūsu lielais kaimiņš "Krievija" atzīst okupācijas faktu un sāk maksāt kompensācijas , gan par visu rūpniecību , kas tika izvesta PSSR norietā gan arī par cilvēkspēku , ko Latvija zaudēja gan izsūtījumos gan arī , kad uzdarbojas čekas un drošības dienesti un vienkārši likvidēja mūsu tautiešus.

V- Vienotība man pašam personiski nepatīk , bet viņi tīri strādā ar SVF lai parāds tiktu atdots laikā , vienīgi protams konsolidācija nav veids kā tikt pie naudas , ir jācīnās pret ēnu ekonomiku un jārada nauda Valsts iekārtā , jo man piemēram blakus darbam atrodas VID un pie viņa stāv kādi 5-6 S klasses 500 jaunākie Mercedesi . Šādu tipa izšķērdību organizē jau no 90.gadu vidus visas Oligarhu partijas un valsts iekārtā ir jāveic kārtīgs audits un jāveic lielas izmaiņas.

Ir daudzi cilvēki ,kuri no Vienotības kandidē ,bet ir tādi paši kropļi kā lielais 3nieks. (Piemēram Štokenbergs , Āboltiņā (man liekas , lielāku varas gribošu kuci neesmu redzējis).

Respektīvi ir jābalso par VL/TB un Vienotību , un tā ir jāturpina darīt arī nākamajās vēlešanas , lai pēc gadiem 10. mēs redzētu Latviju kā valsti , kura ir atkopusies pēc krīzes , atdevusi parādu un sākusi jaunu lapu savā vēstures posmā. Vienīgi skriešana uz Eiro zonu , gan nav pārdomāta kārtīgi. Lats nav nestabila valūta un mums šis EIRO nav vajadzīgs. Ja jūs papētītu monetāro tirgu , tad redzētu , ka EIro ir tikpat nestabils kā dolārs , jo dēļ tādām valstīm kā Grieķija Eiro zona vienā jaukā dienā var pagaist.

Link to comment
Share on other sites

Pāris replikas un atbildes no manas puses.

tranzistor, tieši šī ir tā domāšana, ko es pieminēju asociējot partiju ar dažu indivīdu izdarībām. Respektīvi, ja partijā ir kāds, kurš ir izmantojis valsts resursus - un tādi ir katrā partijā vairāki, it īpaši NA, bet ne gluži VL, ja jūs zinātu politikas vēsturi, tad zinātu, ka tieši TB/LNNK ir viena no tām partijām, kas ir aktīvi piedalījusies valsts izsaimniekošanā 90to privatizācijas afērās - tad šī partija uzreiz tiek ideoloģiski un strukturāli piedēvēta zadzēju un kampēju līgai, bet tā nav. Pat LPP/LC ir kadri, kuri šai valsij ir darijuši tikai labu, tā pat kā nu jau bijušajā TP, tāda ir viņu partija, nevis visi tās biedri un visi saeimā esošie kandidāti no tās. Katrā sētā ir sava melnā avs, bet tāpēc jau pārējie zvēri nav uzreiz analogi.

UrbanAstronaut, daudz Tu esi sarakstījis, un daudz tu esi lamājies, kas kontekstam dod smagu nenopietnības devu, bet es atļaušos pakomentēt pāris tavus izteikumus. Pirmkārt, tu esi diezgan smagi pakļāvies ZRP nomelnošanas kampaņai, jo es deru, ka tev nav ne mazāko faktu, lai apstiprinātu lielāko, ko tu esi rakstījis. Kā gan politbiznesmeņa Šķēles "tēls" var ietekmēt Zatleru un ZRP, ja šis cilveks, kurš tā pat kā Šlesers un Lembergs ir vareni tikai, kamēr ir saeimā? Zini kā strādā politbizness? Ja šādam uzņēmējam kā AŠ(kvadrātā) nav ietekme saeimā, tad viņiem nav ietekme nekur, jo viņu ekonomiskā ietekme ir cieši sasaistīta ar viņu politisko ietekemi, tā kā bez varas viņiem nav nekādas teikšanas. Nesvarīgi, bet komentēšanas vērts. Esi lasījis kādā citā resursā izņemot "Neatkarīgā" vai "Diena" par Sprūdža izglītību? Varbūt man atgādināt, ka viņam - augstākā - ir? Redzi, ārzemēs ir univesitātes, kur tev nedod bakalaura dipolmu, ja tu esi nolēmis turpinārt rakstīt disertāciju maģistram, dīvaini, bet man pat ir resurs, kur Tu vari par to pārliecināties - lasīt. Kā arī es labprāt redzētu kādu argumentētu atbildi par to, kādus sūdus Zatlers sataisīja 4.5 gadus atpakaļ, izņemot to, ka viņam ir dots "paldies" aploksnē. Par SC tev tur arī vieni suņa murgi, it īpaši par otro valsts valodu, ja tu maz būtu kaut ko lasījis, tad zinātu, ka pat SC programmā ir raksīts, ka Latvijā ir tikai viena valsts valoda - latviešu. Kā arī SC ir tāda pati partija kā TP, tikai starpība ir tāda, ka viņi nekad nav bijuši pie siles un nav paspējuši sev atraut vajadzīgo gabalu, bet ja tiks, es garantēju, ka iznākums būs redzams 8. gadu intervālā ar tās partijas smagu vai daļēji smagu norietu, atkarībā no elektorāta prāta spējām. Par NA, nu skaisti jau tu viņus slavē, bet es tiešām iesaku silti papētīt kāda bija TB/LNNK 90to laikā. Par VL! es neko nesaku. Kas attiecas uz tavu komentāru par EUR, tad tev ir vērts zināt, ka LVL ir strikti piesaistīts EUR, un ja EUR svārtās, tad svarstās mūsu finaņšu sektors, taču, ja mums būtu EUR, tad svārstoties EUR, pat Grieķijas maksātnēspējas gadijumā, mēs neizjustu tik lielu spiedienu uz savu finaņšu sektoru kā tas būtu tad, ja paliktu pie piesaistīta un dieva dēļ SC un ZZS sludinātā nepiesaistīta/devalvētā LVL - šajā valstī patēriņu un rūpniecības kredīti pārsvarā ir EUR, tās būtu šausmas, ja mēs devalvētu LVL un EUR sāktu svārstīties, nu nav gudri tie populisti un tie kas tic tiem...

Neliela atkāpte tiem, kas šeit runāja par V un V.Dombrovska klanīšanos SVF - par daudz jums hūtes preses ir acu priekšā. Tā ir kaut kāda padomju domāšana - mēs būsim pie varas un ar SVF sarunāsim. Kā pie velna var "sarunāt" kaut ko demokrātiskā iekārtā, kur SVF ir kā banka un Latvija ir kā kredīta ņēmējs. Tas ir absurds domāt, ka SVF norakstīs kaut kādu daļu kredīta kā sola ZZS vai arī pārstukturēs maksājumus kā to sola SC. Šīm partijām nav nekāda ietekme ne politiskajā ne ekonomiskajā sfērā uz pasaules fona, vienīgi ar ko SVF varētu "sarunāt" kredīta parstukturēšanu nevis pārfinansēšanu ir tikai un vienīgi V.Dombrovskis, jo viņš ir pierādījis, ka viņa virzīta ekonomiskā programma strādā un SFV kā kredīta devējs redz stabilu atmaksas iespēju. SC, piemēram, ar savu ideju pagarināt maksājumu SFV un novirzīt naudu sociālajai sfērai sev nodrošina labvēlīgu augsni, ka SFV nemaz ar viņiem netaisītos pat sakt sarunas. Kā var bankas izsniegtu naudu finaņšu sistēmas stabilizēšanai novirzīt sociālajam budžeam, ja tas primāri tam nav paredzēts? Iedomājieties, ka jūs panemat firmai krdītu, lai celtu rūpnīcu, kura pēc tam naudu atpelnīs radod produkciju, bet jūs to iztērējat sev pārtikai un drēbēm - kā no tā var atpelnīt naudu bankai un nodrošināt tās pieaugumu nākotnē, kas bija sākotnējā ideja ražošanas investēšanā? Nekā! Mazāk vajag ticēt populismam un skatīties reklāmas, labāk paņemiet to partiju īsās/garās programmas, kuras varētu atbilst jūsu uzskatiem, un izejot no tā un šīs partijas vēstures/darbības arī balsot par to.

Nav noziegums vai grēks balsot par kādu konkrētu partiju, lai kāda arī tā būtu, ja vienīgi balsošanas iemesls nav pirms velēšnām uzspūsti neracionāli priekšlikumi. Ir jābalso kontekstā!

UrbanAstronaut, Diena ir kā? Šķēles ietekmē? Es jums visiem silti ieteiktu neklausīties, ko raksta šis populists. Puse A/S Diena pieder Koziolam, kurš taisās arī pārpirkt pārējo dienas akciju daļu. Kā mēs zinām, tad Koziolam nav nekāda sakara ar Šķēli, bet gan ar Šleseru, tāpēc, ja Diena kaut ko propagandē, tad tikai Šlesera "idejas" - Šķēle vispār ir viss štruntīgākais oligarhs, jo viņam nav ne tiešas, ne pastarpinātas ietekmes nevienā mēdijā...

Edited by amnezija
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Amnezija par Sprudzu , es esmu runajis ar vairakiem cilvekiem no Stockholm school of economics in Riga , un daudzi no siem cilvekiem ari so personu pazist personigi un es neteiktu , ka nak labas atsauksmes par sho puisi :)

Ari zatlera informacija ir ieguta , jo mans tevs strada ari par arstu un valdzhu gan es , gan mana gjimene pazist jau gadus 18.

90.tajos gados bija haoss , tagad visi vecie zagli no TB/LNNK ir izmesti , ja tu sekotu vinju kartibas rullim :) Ja tu pats butu lasijis un interesejies par SC , tad tu zinatu , kad vinji virza uz 2013. gadu dokumentu par krievu valodu kaa otru valsts valodu , taa kaa vairak palasi varbut :)

A/S diena jau no pasha gala sakuma ir bijusi "pumpaino" pārvaldībā un Tie ir abi A.Š 2 dalibnieki :)

Koziols un Naglis ir ļoti labi draugi un Naglis ir ļoti sens draugs gan Šļeseram , gan Šķēlem . Protams Šķeles ietekme ir mazinājusies , bet nekur viņš nav pazudis :)

Atbildot uz tavu repliku par TB/LNNK - Daudzi no "labajiem" biedriem laika gaitā tiek izmesti un tiek atrastas jaunas sejas ar tādām pašām idejām (Šo jau biju garajā posta ierakstījis) .

Edited by UrbanAstronaut
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...