Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Uz Acc, Tf2


Recommended Posts

Sveiki

Vēlos Lūgt Accesu vienā no jūsu Gign severiem. TF2 GIGN MAIN

Informācija par mani

Esmu 18 gadus vecs. Pašlaik mācos. Tf2 pieredze vismaz 2 gadi. GIGN labumsno manis, pats nelamāšos, neļaušu to darīt citiem, banošu nekārtībniekus GIGN MAIN serverī. Laiki - Darba dienās pēc 19:00( iespējams āri ātrāk) , Brīvdienās No rīta, pa dienu, vakaros varu būt.

Reģistrēts Steam_ID jau vairākus mēnešus

Tālak Stundas, es domāju ka tur +- ir, esmu diezgan aktīvs spēlējot katru dienu. Forumā uzturos, lasu, kas notiek apkārt, lieki nespamoju( ar to es domāju es tagad neiesaistos liekos spamos parāk traki) . Tpc ja kāds metīs acis uz maniem 14 Postiem, tad saku uzreiz tie ir iegūti TF2 sadaļā pārsvarā Trading Topicks.

Par Adminu, kas varētu rekomendēt [GIGN] Teddy, Ba1ba

Par Flagiem - xgag, xban, xkick.

xgag - Laigan pastāv iespēja mutot playeri, bet toties čatā vēl joprojām var rakstīt rupeklības, pats jau neesmu nekāds labiņais, bet ar statusu rādīšu piemēru citiem.

xban - vienozimigi aimeriem utt, Vrb tikai sagadīšanās ka pēdējās divās dienās viņi bija tieši 4 un es aktīvi uzreiz rakstīju Gign čatā. Kā teikt Čīteru pieplūdums

xkick - Nevaru iedomāties citu reason, kā teleport block vai kā viņu nosaukt, ka tu noliec teleport un dispenseru tā, ka cilvēks, kas ateleportējoties iesprūst.

Ar cieņu, WangRuLang

EDIT

Jā dažreiz sanāk lamāties, bet ne visu laiku, to var viegli pārbaudīt čatā. Pārsvarā tas ir uz čīteriem vai vnk debīliķiem.

Edited by WangRuLang
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Piedodiet par neatļautu postu, bet ar manu reg. date domāju, ka vienreiz varu atļauties. Pa pēdējo mēnesi ir ~100h so relatīvi objektīvi varu komentēt:

imho Wangs ir pēdējais no visiem, kuram vajadzētu kādu flagu piešķirt. Konstantas rupeklības, absolūts goda un cieņas trūkums, precīzi 0 objektivitātes. Vienīgais iemesls tiesību piešķiršanai būtu - iespēja nobanot sevi, lai vismaz nedaudz atgūtu reputāciju to cilvēku acīs, ar kuriem viņš ir kopā spēlējis.

Also, liels kauns par atbalstītājiem. Kaut gan ļoti šaubos ka Teddy šeit dos savu rekomendāciju!

free-

  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tf2 vairs nesanāk tik bieži uzspēlēt, tapēc nezinu kāda situācija tur tagad valda. Kadrs ir redzēts jau diezgan sen, kamēr esmu bijis serverī.. Nekādas rupeklības neesmu no viņa redzējis vai dzirdējis. Tas laikam tapēc, ka esmu admins.

Link to comment
Share on other sites

Esmu 18 gadus vecs. Pašlaik mācos. Tf2 pieredze vismaz 2 gadi. GIGN labumsno manis,
pats nelamāšos
, neļaušu to darīt citiem, banošu nekārtībniekus GIGN MAIN serverī. Laiki - Darba dienās pēc 19:00( iespējams āri ātrāk) , Brīvdienās No rīta, pa dienu, vakaros varu būt.

shii dalja man patik vislabaak, tikai divi vaardi, bet cik daudz no tiem izriet, laikam jau freelancer ir taisniba :)

Edited by Epix
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vrb nahrinizēt tf2, nevajadzēs adminus? Nu ja nevaig, tad nevaig. Neiešu tak lūgties. Tērētu es jau savu laiku un darbību, kaut cik kārtības ieviešanai. Varat slēgt ciet.

Visiem tiem, kas bāž kaut kādus mīnusiņus un nespēj izteikt viedokli, lai jums jauka diena.

Edited by WangRuLang
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...