Jump to content
GIGN Forum

Asus Vs. Acer


pikaso
 Share

Recommended Posts

Dienām ilgi pētu dažādus ASUS un Acer portatīvos datorus, taču nevaru izvēlēties neko konkrētu. Īsti lielas saprašanas arī nav par atsevišķām specifikācijām.

Intel HD Graphics vai kāda Nvidia videokarte?

Paredzēts filmām, mazliet spēlēm, dažādām multimediju programmām. Negribētos, lai baigi karst un uzvedās skaļi. Forši būtu arī ērta tastatūra.

Budžets līdz 600 Ls.

P.S. Zinu, ka ir jau apnikuši šie neskaitāmie PC temati, taču, datoru izvēle ir neierobežoti liela un gribētos atrast to sakarīgāko variantu par optimālu cenu.

P.P.S. Kā ar šo? - http://m79.lv/p/95581

P.P.P.S. Tajā pašā laikā, citi brendi piedāvā to pašu komplektāciju par zemāku cenu. Dell, HP - cik bieži lūzt, kāds atbalsts LV?

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

dell kā kompis, ērtums utt ir labi, bet kā viņi stiprina ekrānu, pizģec, kā pirms 10 gadiem, tā veljoprojām, portotivitāte saucās, apkārt vazāšanai galīgi nederīgi, šajā ziņā acer, hp, asus ir priekšā, virini cik uziet.

Būs vien jāpiekrīt. Pašam ir n5110 portatīvais un monitora stiprinājumi neizskatās no tiem labākajiem. Klāt vēl varētu pielikt vienu mīnusu par klaviatūru (khm, es pat nemāku to aprakstīt) - tip stiprāk iespiežot viņa diezgan smagi lokās, bet citādā ziņā pat ļoti ērta

Edited by nX.`
Link to comment
Share on other sites

tīri no pieredzes un autoram varbūt tas neko nepalīdzēs, bet es savu acer vazāju apkārt katru dienu, viss ok, draugam ir dell, korpuss jau jāmaina :D arī acer jaunākajiem sācis klaviatūru taisīt tādu ērtu, nu tās pogas tādas plānas, pat nezinu kā paskaidrot, katrā ziņā patikamāk spiest, tam dell pogas tādas resnas, biezas, karoče paspaidiju, nepatika. Bet acer klavām viens mīnuss, viņas ir tādas matētas, tas matējums noeit un viņas paliek tādas gludas, kā pulētas ķipa, tas gan neko neietekmē, bet uzreiz manāms, kuras pogas lieto visvairāk, piemēram, man ir ļoti redzams, ka wasd pogas ir ļoti populāras :D

Link to comment
Share on other sites

DELL, ASUS, Lenovo, MSI

Nezinu ko ieteikt no pārējiem, bet no DELL vari mēģināt atrast savā cenu kategorijā kādu no DELL Xps kompjiem. Pašam ir Dell inspirition n5110, galīgi nesūdzos, ilgi gan man tas kompis nav, bet neliekas, ka kaut kas varētu noļurkāties ar eņģēm, nevajag vienkārši plēst vaļā kā naudas lādi :D Par viņa tastatūru, man tieši patīk viņa lielās, retās pogas (starp pogām ir ~2mm spraugas) ērti tīrāmas + nespiežās 2 pogas reizē.

http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_ideapad_y570_ru/8248336/

Reku Lenovo, video normāls nezvērs GT555M 2Gb + vari mēģināt piepirkt klāt ramu, ja tev šķiet, ka par maz...

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Tas ir tas pats, ko ieteicu es, taču 1a viņs ir 500 ls ;)

Es jau mineju ka kaut ir letaak arii ,nebija laika atkal meklet...BEt ASUS SPELEM bus vairak domaats,nekaa ACER>..Asusi tik ljoti nekarst kaa ACERI...Bet pa ASUS savu dalju summas arii samaxaaa,tas vienigais minuss(par garantijam Lietuvaa un dargajaam rezerves daljaam nerunasim,tur nekam nevajadzetu notikt)...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Uz šejieni http://eoz.lv/showthread.php?t=27421

15.6" TFT Active Matrix FullHD 1920x1080, i5-2410M (2.3 Ghz) Sandy Dridge, 4GB RAM, GeForce GT 540M 2 GB, 500 GB 7200rpm HDD, 6-cell, DVD+/-RW, Wi-Fi IEEE 802.11n, BT, 2.1 Speakers, USB 3.0, HDMI, Mini DisplayPort, Webcam - 600 LVL

Displejs+skaņa ir vienkārši super.

Tie kas te salīdzina inspironus ar xps vai biznesa laptopiem ir mudaki. Tas ir kā diena pret nakti.

Katrā ziņā ņemt laptopu par 600 ls ar 1366x768 ir diezgan muļķīgi.

Edited by Kaupo
Link to comment
Share on other sites

Iepirdīšu galīgi nevietā, bet kurš tad ir S klase un kurš ir Astra? ;P

Sēdi pei sava acer un liecies mierā.

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-15-Notebook-i5-2410M-GT-540M.51186.0.html

Vajag papētīt šeit. Es nemaz nerunāšu kāds ir tas asus brīnums, ko visi pērk no 1a.lv pa 500 ls. Viņam tur spraugu vispār nav, nemaz nerunāsim par pārdomātu dzesēšanu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...