Jump to content
GIGN Forum

Lipinsh Visa Patiesība Par Šo Lietotāju


RealLipinsh
 Share

Recommended Posts

Kapēc mums būtu jāzin tās lietas? Mums neintresē vai viņam ir/nav draudzenes, pīpē vai nepīpē vai kādi seriāli viņam patīk. Mēs taču netaisamies būt viņa draudzenes..

p.s. man ir divas bildes veltītas tieši tev

tumblr_le7hw6fbyZ1qe42v0o1_500.jpg

post-210-0-19620900-1320257573_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

A ko ta mums darīt, ja viņš ir tāds? Banot? Cik tad tu esi skumjš ja reiz raksti gaming foruma par citu gameri in real life?

Viņš nesen iemacijies smēķēt, tas tiešām ir sad, jo reali čaļi sāk pīpēt 12 gados, ne? Varu derēt, ka pats meitenes maini kā zeķes un ar viņām tu runā par šo skumjo cilvēku, kas, protams, viņām nenormāli patīk.

Un tiešām ieliec savu info, lai varam redzēt kāds tad mūsu varonis izskatās!

Link to comment
Share on other sites

vot vot viedi vaardi miedziņ, ja viņš uztaisija šādu topiku tad nevis skumjsh un vientuļš ir viņš bet šis sīkais ir skaudīgs un mēģina kautkā nomelnot viņu, domāju ka šis "ziepētājs " vairāk kaa citus nomelnot un meģināt kadam ieziept nespēj. foreveralone esi tu nevis viņš. labāk ej uzpīpet salasītos činčikus un iedzer rubeni

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Piemēram vēl nesen viņš spēlējās skolā ar mazu kaučuka bumbiņu (sad) un viņš ir 11. klasē.

LOL, tā sen nebiju smējusies.

Es varu pēc pieredzes apliecināt, ka kaučuka bumbiņas ir labākais veids, kā dabūt visas beibes. Atliek tikai kādai parādīt neaizsargātu kaučuka bumbiņu, kad uzreiz šī metīsies tev pakaļ. Srsly, kaučuka bumbiņas = the shit!

Bet vispār atliek vēl kādam piereģistrēties ar niku RealRealLipinsh un sākt stāstīt, ka RealLipish skolā redzēts, spēlējamies ar jo-jo un kā viņš tikai nesen ir iemācījies izvārīt makaronus un fano tikai un vienīgi par seriālu Blackadder.

Inception is a bitch!

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...