Jump to content
GIGN Forum

Lipinsh Visa Patiesība Par Šo Lietotāju


RealLipinsh
 Share

Recommended Posts

Bet vispār atliek vēl kādam piereģistrēties ar niku RealRealLipinsh un sākt stāstīt, ka RealLipish skolā redzēts, spēlējamies ar jo-jo un kā viņš tikai nesen ir iemācījies izvārīt makaronus un fano tikai un vienīgi par seriālu Blackadder.

Inception is a bitch!

Lipiception

tumblr_lpxp6awVFf1qkx7on.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sveiki! Gribas painteresēties vai kāds no augstāk stāvošiem adminiem varētu kaut kādā veidā uzzināt šī profila veidotāja IP adresi? Iespējams, kādam ir kādi ieteikumi, kā atrast šo atmaru? Samuray vai vēl kāds varētu lūdzu privāti sniegt informāciju, es šito tā neatstāšu :)

EDIT: Ir jau aizdomas uz dažiem, gribas sistemātiski pārbaudīt.

Edited by Lipinsh
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Sveiki! Gribas painteresēties vai kāds no augstāk stāvošiem adminiem varētu kaut kādā veidā uzzināt šī profila veidotāja IP adresi...

Tas ir ļoti vienkārši! Speid windows taustiņš + R. Raksti cmd. Tad enter. Tad melnajā logā raksti "ipconfig". Atrod ierakstu līdzīgu šim: "IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.101" - tie skaitļi - tā ir viņa ip adrese! :)

Beefs

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nē, maarcik, šaubos vai viņš ir pārbijies, bet nu ja vajadzēs ievietot viņu adreses vai pieņemt smagākas sankcijas es to neapšaubāmi darīšu. Es zinu viņu triju vārdus, tie sakot, ka esmu mainījies kopš gada sākuma, bet vai tas ir iemesls veidot šāda veida topiku?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...