Jump to content
GIGN Forum

The Elder Scrolls V: Skyrim


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

okay, kā var zināt tas ir veikals vai nav? es tur neredzu afišas BLACKSMITH utt :D mazie tirdziņi - lavočkas neskaitās, tur skaidrs, ka tante tirgo.

Veikalā kad atverās trade logs, viss ko tu tur redzi ir nozogams? Piemerām aizlienu aiz letes un savācu?

vispār diez gan kruts oldschool gta, es nevienu misiju neesmu izpildijis, es tikai kačājos un brutāli dodu pa muti visiem, zogu :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

nav īsti jēgas spēlēt tad, ja tik zodz un galini. nositīsi npc un pazudīs questi + ātri apniks (it īpaši, kad nevienā pilsētā vairs nevarēsi ieiet). biju tā morrowind darijis - apnika visa spēlē ļoti ātri. bet pēc ~1gada sāku kartīgi iet un likās amazing viss.

+ ja gribi pūķus sist tev ir jāizpilda pāris questi līdz ieraudzīsi kādu.

un veikaliem ir afišas, ja tie atrodas māja - būs izkārtne ar kādu simbolu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

jobanā lidija, ja atradīšu, ieduršu mugurā tai kucei, notreidoju uz viņas dragonbones un mantas, jo weights par daudz, bet šī vienkārši kaut kur paliek un nenāk man pakaļ. pat archera assistents, visur tika līdzi, bet tā kurva kaut kur pirmās pusstundas laikā pazūd.

Link to comment
Share on other sites

:DDDDDDDDDDD got scammed by npc.

Man bija prikols, ka nopirku witherunā māju no tā Avelichi, samaksāju 5k, nopriku visas iespējamās dekorācijas (kopā kādi 7-7,5k). Un tad es to māju nevaru atrast. No sākuma es jau nezināju, ka to māju sauc "Breezehome". Gāju atpakaļ pie Avelichi, prasīt adresi, bet šis ar nozudis, skraidīju pa pus pilsētu un meklēju to kropli.

Anyway, ja tev ir māja, tad tā lidija slēpjās tavā mājā otrajā stāvā. ja nav māja, tad ej un nopērc.

Link to comment
Share on other sites

klau tur taa dura whiterunaa, kas no aadas taisa kaut kadus meslus, karo4 es tur taisiju kjipa un man vinai tagad kaut kas jaanotreido, lai izietu misiju, es nesaprotu kaada aada man jaadod, kaa vispar var iedot, jo runajot ar vinu iespejas ir tikai treidoties vai lai pastasta par whiterun or smth.

Link to comment
Share on other sites

Es gan lasu grāmatas. Nevaru visas izlasīt, kas ir pa ceļam, jo viņas ir vienkārši DIRSĀ daudz, bet esmu vismaz 40 izlasījis, neskaitot notes/journals/contracts.

Parasti, ja ir interesanta pirmā lapa vai ieinteresējošs tituls grāmatai tad izlasu to vai vismaz atstāju somā, lai vēlāk izlasītu.

Link to comment
Share on other sites

es viņas salādēju skapī un viss, tur tak nekā noderīga nav, neatceros kā, bet nahaļavu dabūju apslēpto dārgumu karti, aizvilkos, bija :D kas ar tām bounty lapelēm jādara? Man ir kādas 3. Mani jau kāds mēģina novākt, assasinus sūta virsū, bet tie assasini mirst ātri. Vienu esmu sapratis, visās alās nevajag uz haļavu līst kačāties, es tā padirsu 2 misijas, es sākumā iztīriju un pēc tam izrādās man uz turieni misija, bet tos itemus es jau sen kaut kur padirsu un misija karajas :)

Link to comment
Share on other sites

omg, visi runā par to Lidiju, man viņa nomira pirmajā alā kur mēs iegājām - tur kaut kāds ultra-bandīt pidiņš bija. Tad es Faendalu līdzi vazāju hvzcik ilgi, bet tas arī nomira vienā alā. Labāk bez, mazāks čakars.

btw, kur jūs pārdodat savas mantas? Man ir sakrājusies čupa ar vērtīgiem sūdiem, kas kopā varētu būt kaut kur 40k vērta, bet tiem bamzīgajiem merchantiem nav nevienam vairāk par 1000 gold. Es tur labi ja vienu mantu varu pārdot, wtf :(

es esmu jestri spēli padarījis interesantu - paņēmu dark elf, iedevu thief stone un staigāju riņķī ar heavy armor un shieldu + weaponu. Principā savilcis 3 dažādas klases kopā un beigās sūds sanācis :) Līdz šim mani visi pretinieki baigi klapēja, tikai tagad esmu uzkačājis normāli archery un one-handed un varu tikt galā ar bosveidīgajiem nedzerot 20 health potionus, kurus līdz šim spēlē īstenībā vispār nekur nevarēju atrast, tāpēc regulāri miru.

jāiet spēle būs otro reizi, cītīgi lasot visas grāmatas un izpētot visu, tagad gribās prosta galvenajam kvestam cauri izbraukt, moš vēl visām ģildēm kvestus papildīt, dabūt 1000 bounty katrā pilsētā un viss. Nākošajā reizē taisīšu magu, kam kačāšu tikai destruction skillu un kas visus nositīs 2 sekundēs ^_^

kad spēšu atiet no spēles nedaudz - droši vien ne ātrāk par vīkendu, ielikšu galvenajā lapā jaunumu ar tonnu skrīnšotiem - spēle tomēr ir faking daiļa.

Link to comment
Share on other sites

man tas pats, visaaadi robi savakti, bet pardot nav kam, neviens pirmkart neperk, otrkart nav naudas, vienigais vienu pardevu par 2k tam kakjveidigajam, kuru uz nahaljavu satiku ejot uz vienu alu.

izvelejos dark elfu, eju uz heavy armor, two handed, archery, alchemy, principa visus iizii var nosist, tie kas sagada problemas tiek sazaljoti ar potioniem, kurus pats taisu, pats sadzeros resistance, vel ieeloju bultas, zobenu - SUCCESS.

es nevaru atrast pie kaa var savu maaju nopirkt? kaa to kuci sauc? un vel, ir jega no spelu gramatam, ja es iemacos spelu, vaakt? nu pardod var, zinu, bet tam kas velkas lidzi va kaut ko iemacit? Vispar tas svens ir pimpis, nositu pirmo drakonu, pec misijas tas gailis pazuda, bet es vinam tadus armorus un ierocus biju sadevis...bet it ka vins man skaitas lidzi, jo visi man atsaka, sakot, ka man ir jau kompanjons, wtf?

Link to comment
Share on other sites

Māju var nopirkt Dragonreach (Whiterun "pilī") pie Avenichi, kurš ir Jarl'a padomdevējs.

Pārdot itemus var pie visādu veikalu un bāru īpašniekiem. Mazliet kaitinoši, ka neiepērk visas mantas, bet tikai tās, kas saistās ar viņa amatu. Bet var pārdot, uzlikt gaidīt 24h, pārdot vēlreiz, etc.

Pagaidām esmu izgājis ļoti minimāli no storija (kaut kur 20'% manuprāt) un divas pilnus sidequesta storijus. Izklausas maz, bet spēlē pakāstas jau pāri 70 stundām. :lol: Es pat nevienā no lielajām pilsētām neesmu bijis pildīt questus, kas tur atrodas. Tur stabili 200h beigās būs. Ja ne vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Nākošajā reizē taisīšu magu, kam kačāšu tikai destruction skillu un kas visus nositīs 2 sekundēs ^_^

es esmu tāds :) bet tev vajadzēs arī conjuration, lai kāds ir kas agro ņem :) jo, ja tev pārāk tuvu kāds tiks (giant, zombiju bosi), būs baigie sūdi pat ar ironflesh/oakflesh vari tikt nosists ar 1 hit ;)

+ nevienu cilvēku pārinieku sev līdzi nevari ņemt - sanāks pašam viņus nosist vienmēr :)

P.S kāds ir ar azuras zvaigzni nozadzis pūķu dvēseli un meiģinājis enčantot kautko? :) man viņa ir un tagat tik gaidu kādu pūķi, lai pastītos vai var :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...