Jump to content
GIGN Forum

Izpalīdzat Ar Nelielu Spam, Sievu Zaglim


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Cik ta pagāja? Labi, ja gadu biji precējies!? Rembo vel tak bija sīkais ne? Pie kā ta tas? Es Tev neieteiktu sevi pazemot šādi rīkojoties. Visbeidzot, ja viņa aizgāja pie tāda, tad kāds esi tu? Pohuj tak, aizmirsti to kuci, lai cep kotletes savam serjožam, šrubī grīdu un brīvdienās brauc līdzi, sagrabējušā žigulī, uz copi :D bitches come, bitches go, I stay kā saka :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Visa sakne ir tajā, ka tu pārāk agri apprecējies. Sievai noteikti uznāca 23gadnieču krīze, sapisās prātā, tā notiek daudzām. Gan jau esi bijis baigi uzticīgs, ilgstoši pavadot laiku pie vienas sievietes zaudē savu pašapziņu, ierūsē, nevari aizmirst viņu tagad, bet ir 5 sieviešu likums un tas viss atgriezīsies un ne acu galā tev viņa nebūs vajadzīga, jā es tevi mudinu maukoties, tusēties apkārt līdz sasniedz mērķi - 5 sievietes :D Vispār precēties agrā jaunība ir baigais risks un nav tā vērts, muļķība.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

vot tāpat kā manai vecmuterei kuce. Kamē pie ķēdes, tikmēr gar sētu koļās ar kaimiņu kolliju. Bet kad atrauj ķēdi, tad visa rajona bomāriskie suņi tiek iemēģināti. Arī gribēju šādu metodi izmēģināt, bet viņa, kuce, nav draugos.

p.s. nav arī maila.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Džīzas, tev točna nav pilns rublis, nopietni? Pēc viena gada zidomājāt, ka jāprecas? Es pēc 3 gadiem izdomāju, ka gribu tumšmati un pasūtiju blondīni, pēc gada es tomēr sapratu, ka man tā blondā patika labāk :D Nesaprotu es tos, kas precas tik agri, reāli tu neapzinies kā ir ar tādu vai savādāku sievieti pēc skata, rakstura utt, kur nu vel visi šitie ''es tev mīlu'', ''nomiršu bez tevis'' u.c. stulbības. Vispār ko tu gribi panākt saspamojot tam čalim? Gribi padarīt sevi vel par lielāku neveiksminieku kā esi, jo tas čalis noteikti tā uzskata, viņš tak nenocēla draudzeni, bet sievu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cik saprotu, tad tev tur arī par meitas aizbildniecību vēl jācīnās. Un kas būs, kad kāds no ūber latviešu advokātiem uzraks šo bērnišķīgo topiku?

Anyway. Labāk domā par svarīgākām lietām!

Edited by Zorg`s
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Es pat vairs nezinu... smieties vai raudāt lmfao

Tik izmisis es nēesu :D

Tu neesi izmisis? Tu raksti kaut kādā geimeru forumā par to, ka tava sieva ir aizgājusi no tevis pie kaut kādā autoservisa melnstrādnieka un tu vēlies viņam "atriebties" rakstot herņu draugos.lv

Nē, tu tiešām neesi izmisis lmfao

Edited by Pensionars
  • Like 6
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...