Jump to content
GIGN Forum

Saules Kodola Sms Skripti Kuri Darbojās Uz Lhc, Ntp, Un Citiem.


Tests
 Share

Recommended Posts

Sveiciens visiem Giginiešiem.

Šodien man īpaši nebīja ko darīt , tiem kuri mani atcerās tie zinās mani pēc nika :). Pēc pēdējā izgājiena man ir palicis 1 gads nosacīti un esmu atpakaļ pie kompjūtera ticis, kas ļoti priecē.

Tātad ķēršos Alņa kungam pie ragiem, par cik vairākums cilvēku sūdzējās man par to kad saules kodolam ir uber nāvejoši skripti , bet tarifi ir galīgi līki un supports arī tāds ņa ņa ņa. Tad izdomāju parobot viņa skriptus.

Protams pielikumā ir viņa skripti kuri darbojās pilnība uz LHC, NTP Tehnologista un citiem sms sniedzējiem. Protams man ļoti lika vilties saules kodola par to kad skriptos ir links kurš nozaga manus cookies :( Ai ai ai , bet pateicoties tam mīļajam brīnumam es tiku klāt pie viņā servera failiem :) Sistēmas ziņā saku kad viņa ir izveidota uz 3 balēm ja gāds tikpat gudrs cilvēks pasēdētu tad noteikti jau sev būtu 1 miljonu uzlicis.

Tākā visi varat priecāties un sākt mainīt savas paroles sms kodola skripteris zog Jūsu cepumiņus un izmanto sevis apmierināšanai :D:) !.

Lūk kas vēlās ietusējam tuvākajās dienās es uztaisīšu citu sms sniedzēju skriptus uz visiem.

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Saules kodola (lol) pārstāvji Tevi sveic par spēju nolādēt brīvi pieejamos skriptus no suncore.lv lapas un pārveidot tos LHC vajadzībām. Kārtējais neglītais gājiens no LHC puses, bet tas nekas - sākam jau pierast. Bullshitu par cepumiem gan varēji neminēt, tas sagrauj jebkādu ticamības momentu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...