Jump to content
GIGN Forum

Facebook


ry.
 Share

Recommended Posts

Čau. Apsveicu ar pirmo sniegu! Te, pamatīgi putina. :)

Jautājums par facebook wall postiem. Kautkas viņiem tur pamainījās un tagad rāda tikai postus, bet nerāda vairs ja kāds cilvēks apstiprinājis ar kādu draudzību, vai iekomentējis savu/cita bildi, tai vietā tās sīkās detaļas rādās labajā malā virs online draugiem utt. Kāds zin, kā to samainīt?

Paldies avansā.

Link to comment
Share on other sites

Tas ir FB jaunais izskats, ko mainīt nevar, arī cīnīties pret to nevar! Tāpat kā ledusskapī nekas nerodas, lai cik reižu tu to neatvērtu. :( Labāk sakod zobus un ar spartisku drosmi paciet katru nākamo Feisbuka izlēcienu, lai padarītu nožēlojamus un sarežģītus mūsu vienīgos mēģinājumus būt sociāliem. Diemžēl ar katru gadu FB kļūst arvien ļaunāks, viltīgāks un drīz arī man nāksies sekot baltajam trusim un doties ielās meklēt melnādaiņus ar sarkanām tabletītēm. :(

Link to comment
Share on other sites

Tas ir normāli, man ir jaunā versija, bet citiem vēl vecā, viņi mani apskauž, bet es viņiem skaidroju, ka jaunā ir sūds un lai viņi izmanto veco līdz pēdējam. FB pagaidām vēl mēdz gļukot. Gan jau arī viņiem uzradīsies jaunā - kāda laime ;(

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, foršāks ir jaunais variants, kur visi status update ir vienā vietā un parējais sūds tajā maliņā.

Un lai arī cik "slikts" būtu jaunais fb, tas tomēr ir daaaudz reižu labāks par draugiem.lv, kurš vārās pārdodot kaut kādus smirdīgus, nevienam nevajadzīgus pakalpojumus, kurus pērk tikai pāķi. Un vēl tās reklāmas sabāzuši visās iespējamajās vietās, pitari. Tirsā to žīdu aka Lauri Libertu!

Link to comment
Share on other sites

Tā Ģīmjugrāmata ar katru atjauninājumu paliek par arvien lielāku un lielāku sūdu. Lietoju pašu jaunāko versiju, vēl jaunāku par to, kuru lieto pūce. Draugu bildes ir kļuvušas tik sasodīti kvalitatīvas, ka es redzu visas pumpas un poras viņu pretīgajās sejās. Tagad visi draugi savus stulbos "domu graudus" var man grūst virsū ne tikai teksta veidā, bet arī bļaujot man sejā, pie reizes tajā arī iespļaujot. Stulbākais, ka tajā jaunajā "intuitīvajā" interfeisā visas pogas ir izmestas un es vairs nevaru ar vienu peles klikšķi uzlikt ignore viņu stulbajiem postiem vai remūvot viņus no draugu listes. Tagad man ir jāceļas no gultas, jāiet uz viņu mājām un jākakā viņiem virsū, cik viņi ir resni un neglīti, lai es beidzot atbrīvotos no nepārtrauktajiem ziņojumiem par to, kas jauns viņu dzīvēs. Ak, un nemaz neprasiet par to Poke fīču - tas rēal sāp! Un ja vēl kāds kretīns trāpa acī... tie nav nekādi joki! Pēdējais, kurš man iepokoja dabūja pretī vienu riktīgu poke ar dūri. Vienīgais, kas labs šajā versijā, ir spēles. Labos gados es varu pilnībā iztikt ar spēlē izaudzētajiem dārzeņiem, pat nav uz tirgu jābrauc.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...