Jump to content
GIGN Forum

Gign Atmet Smēķēšanu


Lenox
 Share

Recommended Posts

Kā jau virsraksts vēsta, vēlos aizskart šo tēmu. Smēķēšana ir viena no smagākajām atkarībām kādu cilvēks var iegūt, un, protams, kā jau no visām atkarībām, no tās nav tik viegli aizmukt.

Noteikti vismaz divi duči gign foruma apmeklētāju ir smēķētāji, varbūt ir pats kāds ex-smēķētājs. Vēlētos dzirdēt, cik ilgi smēķējat, vai esat mēģinājuši atmest, kādā veidā, un kāpēc neizdevās.

Kā es atmetu.

Pats biju smēķētājs piecus gadus. Nesmēķēju pārāk daudz, bet gandrīz paciņa dienā aizgāja. Atmest centos trīs reizes, bet pirmās divas bija dēļ nepareiziem iemesliem, jeb citu cilvēku mudināts vai draudzenes dēļ. Abas reizes atsāku smēķēt pēc ļoti neilga laika intervāla, bet nebiju pārāk noskumis dēļ manas neveiksmes - "es kaut "pacentos"" tā es teicu sev, kaut gan tie bija meli priekš citu ausīm. Iekšēji es negribēju atmest.

Tad ,pirms gandrīz vai mēneša, vienu vakaru spontāni es pateicu, ka šodien ir "kādreiz". Gandrīz visi smēķētāji ir teikuši sev - nu visu mūžu jau es nesmēķēšu, kādreiz jau atmetīšu. Bet sakot "kādreiz" tu saki pilnībā neko. Tu turpini bojāt savas plaušas, veselību, naudas maku u.t.t. Mans kādreiz bija spontāns.

Pēdējo cigareti smēķēju piektajā decembrī vienos naktī. Šķita, ka būs grūti, bet tā nebija - mans ķermenis uzstājīgi neprasīja nikotīnu, vairāk jau psihe prasīja - pietrūka smēķētāja rutīnas. Pēc dažām dienām pavēstīju vienam ļoti labam draugam, ka esmu nolēmis atmest smēķēšanu, un viņš man piebiedrojās. Kad pēdējo reizi tikāmies, abi nebijām smēķējuši divas nedēļas.

Kā es atmetu? Vienkārši. Ņēmu un nepīpēju. Nekādi plāksteri, nekādas košļenes. Viss ir gribasspēkā. Es esmu sava ķermeņa pavēlnieks, es viņu kontrolēju. Es gribu dzīvot laimīgu un ilgu dzīvi, es negribu lai smēķēšana mani ierobežo. Man bija daudz iemeslu lai beigtu smēķēt, bet galvenais biju es pats, nejau robs kabatā, vai citu cilvēku pārmetumi. Tie ir tikai plusi.

Garš teksts, atvainojos. Ieliku pie sporta, jo sports ir saistīts ar vesēlību, tāpat kā šī tēma.

Edited by Lenox
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

respekts par gribasspeeku!

pats smeekeeju bet pagaidaam pat neprasaas atmest, gaidi autobusu - uzpiipee,ej uz veikalu - uzpiipee,nav ko dariit - uzpiipee,dzer alu - uzpiipee. taa ir sava veida romantika. no riita protams - kafija ar smeekji.

vai arii piecelies p0xains , izej padjezdaa , nometies uz trepeem,piipee un paardomaa visu.

  • Like 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Nopīpēju 8 gadus. Metu nost neskaitāmas reizes. Ilgākā ir bijusi uz 3 mēnešiem vasarā, apņemšanās vadīts. Šobrīd esmu atmešanas periodā, bet pārāk sevi neiegrožoju. Tā teikt pēc iedzertām pāris glāzēm dūmu ( jā pāris dūmus, nevis veselu cigareti ) prasās, bet vairāk gan pagaidām nē. Ilgi un pakāpeniski šo, pēdējo ( ha, skan tik naivi! ) reizi metu nost. No paciņas-2 paciņām dienā aizlaidos līdz pat 2 cigaretēm dienā visai pakāpeniski metot nost pa 2 cigaretēm dienā ik nedēļu. Nu jau esmu nopīpējis aptuveni veselu paciņu ( kaut gan skaitījis gan neesmu ) pēdējā mēneša laikā.

Esmu mēģinājis plāksterus un tabex - nenormāli sick stuffs, vemt gribas pat no kafijas smakas :/ Tas gan nelīdzēja

Jaunā gada apņemšanās, dzimšanas dienas solījums, draudzeņu ultimāti - cigarete vai es un kas tik vēl ne. Bet nu šo reizi es tīri priekš sevis to daru. Jau ievēroju, ka fiziskais noplok, paskriet es vairs arī varu visai minimāli, jo plaušu tilpums ir manāmi samazinājies. Atgūt to gan var varbūt pavisam mazdrusciņ, jo plaušu alveolas neatjaunojas. Esmu nonācis arī līdz tādai riebīgai lietai kā hroniskas iesnas un nelāgam krekšķim, ko nekādi nevar atklepot.

Par iztērētajiem aptuveni 50 ls mēnesī es labāk sev nopērku svaru zāles abonomentu, piepērku pa kādam alum vairāk ik brīvdienu un atstāju kādu kapeiku kādam citam svarīgam nolūkam.

Tā kā veiksmi man un arī pārējiem - atmetējiem :P

Link to comment
Share on other sites

Jā, dzeršanas laikā ļoti gribās dūmu uzvilkt, bet pēdējās reizes esmu noturējies. Es īsti sev nesaku, ka vairs nemūžam nesmēķēšu - es saku, ka šodien nesmēķēšu kad sagribās uzraut dūmu. Jo ilgāks laiks paiet, jo retāk sev tas jāsaka.

Zinātnieki pētījuši - nikotīna atkarība pazūd max mēneša laikā, pārējais ir tikai tavā galvā. Ir jācīnās ar sevi.

Grūti ir ar to psiholoģisko atkarību. Piecēlos vienu rītu ļoti labi izgulējies un teicu - "(nožāvājas) jāaiziet uzpīpēt". Atcerējos, ka nevaru smēķēt sekundi pēctam, un vajadzēja man justies sliktāk, jo es kaut ko nedrīkstu darīt sevis labā, bet bija pretēji, jo sapratu. ka tik labi sen nebiju gulējis, un par lielu daļu patīkamā miega varu pateikt paldies smēķēšanas pārtraukšanai.

Viens draugs ļoti labi paskaidroja TV un citu resursu ietekmi uz mūsu smadzenēm. Iedomājies - Tu brauc pa tuksnesi melnā mersī ar nolaižamo jumtu, tev blakus sēž skaistākā sieviete iedomājama, kreisajā rokā atrodas viskijs, bet kas atrodas labajā rokā? Ja esi smēķētājs, iespējamība, ka pateiksi "cigarete" ir ļoti liela. Smadzenes ir nedaudz paskalotas - kad bēdājies, kad viss neiet kā vajag - uzsmēķē. Kad viss ir perfekti un ir iemesls priecāties - uzsmēķē.

Kad kādreiz lasīju rakstus no cilvēkiem, kuri ir atmetuši smēķēšanu, vienmēr gribēju dzirdēt pozitīvo lai ir lielāks stimuls pašam. Šeit nu ir tas, ko pats jūtu.

  • Es spēju izgaršot. Gadu laikā bija notrulinājusies garša, bet tagad spēju izbaudīt katru kumosu.
  • Esmu pieņēmies svarā par pāris kilogramiem. Kad smēķēju man pietika ar divām ēdienreizēm dienā, jo man nebija ēstgribas. Iespējams ēstgribu apspieda kāda viela, neesmu pārliecināts.
  • Es varu uzskriet uz piekto stāvu un gandrīz brīvi uzelpot - iepriekš es būtu bijis noelsies un uzreiz devies pīpēt.
  • Ietaupās nauda. Nepārāk daudz, jo vairāk ēdu un lutinu savus garšas receptorus, bet tomēr ietaupās.
  • Nesmēķētāji vairs nenovēršas no manis kad esmu tikko papīpējis. Kādreiz tikai knapi sajutu, kad kāds bija smeķējis, bet varu apgalvot, divas nedēļas nesmēķējot un visi smēķētāji smirdēs nejau pēc cigarešu dūmiem, bet pēc pelnutraukiem.

Kā pārliecināties ka smēķētāji nav laimīgi? Paskaties uz viņiem kad viņi smēķē vienatnē, kad nav kompānijas ar ko runāt, kad blakus nav alkohola, kad viņiem ir jāapmierina sava atkarība. Viņi nav laimīgi.

P.S - smēķēšana nenoņem stresu. Smēķētāji atgriežas normālā stadijā kad uzpīpē, bet jau pāris minūtes pēctam lēnām sāk atgūt nervozitāti līdz atkal viņi meklē cigareti.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Neizlasīju visus, bet gandrīz, par savu pieredze.

Pīpēju jau ~7-8 gadus, pirmie ~2-3 gadi bija tāda neintensīva smēķētāja dzīve, nu dienā kādas 5-10 cigaretes, tagad jau kādi 5 gadi noteikti ir pagājuši un esmu mēģinājis atmest neskaitāmas reizes, ja nopietni tad nepārspīlēju, kādas 20.

Viena no tām bijusi saderēšana, viena gribasspēks, viena vienkārši spontāna ideja, nekas nav līdzējis, līdz nesen, nu cik nu nesen pirms ~pusgada izlasīju grāmatu: http://atmest.sexerlv.info/gramata (varat palasīt par pašu autoru http://www.allencarr.lv/lv/alens-karrs) Ja nopietni, tad ļoti laba grāmata, nav nekāda uzspiesta atmešana tikai tiek pastāstīts par to, kādu ietekmi atstāj uz mums cigaretes psiholoģiski, patiesībā, mēs paši smēķētāji, kas jūtas tik laimīgi atmetot justos vēl laimīgāki, jebkurš smēķētājs pateiks, ka viņš labrāt atmestu, bet ne visi var. Šajā grāmatā tiek pastāstīt par to psiholoģisko, kas mums katram ir iekšā : "Vai cik labi ir uzpīpēt pēc kārtīgas paēšānas ;; Vai cik labi no rīta uzpīpēt ar kafiju ;; Vai kā nevaru nepīpēt dzerot aliņu" Tā mums visiem liekas, arī man, bet grāmatā tas viss tiek smalki un gudri apspriests par to, ka tas ir tikai psiholoģiski un mēs gūstam morālu baudu, nevis fizisku. Rekomendēju katram pīpētājam izlasīt šo grāmatu, vai aizņemties, vai nenožēlot un nopirkt. Neatkarīgi no tā vai esat smēķētājs vai nē. Man pat tā grāmata palīdzēja dzīvot, jo sapratu ļoti daudz psiholoģisko pusi, ko agrāk tik daudz nezināju.

Katrā gadījumā pēc šīs grāmatas bija mans veiksmīgākais mēģinājums, jo cigaretei nepieskāros ~3 mēnešus, bet sava stulbuma un psiholoģiskās gribas pīpēt tā arī atsāku, bet nebiju tālu. Ir doma atkal kādu dienu izlasīt un censties noturēties, jo viņš arī piemin grāmatā to, ka galvenais ir atbrīvoties no cigaretēm psiholoģiski un vislaik cīnīties ar savām smadzenēm un pie sevis varbūt teikt, ka īstenībā es nemaz negribu pīpēt, tas tač ir pretīgi, pēc tam smirdēšu kā benāra trauks. Ja ar to psiholoģisko tu tiksi galā tad arī atmešana tev būs div tik vieglāka.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, piemirsu pieminēt to grāmatu. Esmu lasījis pirms pusgada, bet tolaik es nebiju psiholoģiski nobriedis atmest.

Vajag arī velmi atmest, grāmata vien neatņems velmi uzpīpēt, tā tik dos dziļāku ieskatu velmē. To grāmatu salīdzinu ar enciklopēdiju par ēšanu - paskaidros kāpēc gribi ēst, tā ietekmi uz tevi, kā tas viss darbojas, ko vajag, ko nevajag u.t.t. Beigas tev būs dziļāka sajēga par ēšanu, bet tev tāpat gribēsies ēst.

Link to comment
Share on other sites

Es savos 20 gados esmu izpipejis labi, ja 10 cigaretes. Man vecaki labi bija iestāstījuši, viņi teica, kad būs 18 gadu varēsi pīpēt, jo tad atkarība tik traki neradīsies, pienāca ilgi gaidītie 18 + kaut kāda balle + meitene un ar mokām to cigareti izpīpēju. Gandriz visi mani draugi pipe, pat varetu teikt, ka visi, jo spelejot pokeru, kad visi iet kurit es parsvara palieku viens ar kadu meiteni istaba (vai ari kadu kurš met nost, bet tie mainas ik pa menesim :D )

Mani plusi!

1. Man ir ļoti laba izturība! Vienmer kad spelejam basi, pec treniņa visi čaļi ir tik noguruši, ka aizvilkties majas nevar, a man noskrienot 2h bez apstājas, nokapajot basi nav pilnigi nekadas problemas pec tam vel paskriet pa āru pāris apļus vnk, lai iztērētu savu enerģiju ( vienīgi, ja kādu nedēļu neesmu sportojis, tad gan kājas jūt), bet tā pati ļoti ātri atjaunojas un vakara jau mierigi varu iet uz kādu diseni.

2. Spelejot to pašu pokeru, ziemā, nav jāiet ārā salt, bet varu pasēdēt iekšā un padzert alu.

3. Nav slepus jaiet pipet, lai vecaki nepamanītu. (LOL) Pazīstu pat čali kuram ir 25 gadi un viņš no saviem vecākiem slēpj, ka kurī.

4. Man pilnīgi nekāds diskonforts sēdēt blakus smēķētājam, manuprāt, tikai tie kuri ir atmetuši baidās, ka viņiem uzpūšot virsū dūmu, sagribēsies kurīt.

Gan jau ir vel kāds pluss, bet nepīpējot to nevar tik viegli izdomāt, jo vnk tas liekas normāli.

Mīnusi!

1. Tākā nepīpēju nekāda nauda neietaupās, ēdu saldumus vairāk kā jebkurš kuru zinu. Pat liekas, ja man katru dienu būtu janoliek 2ls priekš paciņas būtu bankrotējis!

2. Smēķējot raisās sarunas, par tām dažām cigaretēm, ko esmu izpīpējis kopā ar meiteni, sarunas nekad nepārtrūkst, es pat nezinu, kur slēpjas tas prikols, bet tā vnk ir. Kā arī vecenes koļījot ir daudz vieglāk viņai pateikt aizejam uzpipēt, nekā aizejam parunāt?

3. Pipejot ūdens pīpi noreibst galva :D, bet tam arī pluss ir, jo kurījot zaļo ātrāk iedod galvā!

4. Vel par meitenēm. Ir viegli uzsākt sarunu, ja pieej pie kādas meitenes un paprasi uguni :D un tad neitrāli paliec pie viņas un sāc bazarēt!

Tas tāds nepīpētāja viedoklis!

Edited by Miedzinjsh
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Personīgi es arī neesmu pīpējis regulāri. Arī varbūt kādas 10-15 cigaretes pa visu mūžu.

Augu pagalmā, kur draugi tolaik jau no 5-7gadu vecuma pīpēja. Atceros, ka simtiem reižu bija piedāvāts, bet kaut kā sanāca attūrēties. Pašam prieks par to, ka nav kā citiem - izdara kādu darbu, lietu vai jeb ko citu un uzreiz skrien pīpēt. Daudziem jau tā ir paša procesa atkarība, protams, arī nikotīna.

Atrašanās smēķētāju sabiedrībā arī īpašas mokas neizraisa. Jo bērnībā bija pierasts, ka pagalmā visi smēķē (ģimenē gan neviens nesmēķē, manuprāt, tas arī ir iemesls kāpēc pašam negribējās)

Katrā gadījumā novēlu tiem, kuri patiešām grib atmest, to izdarīt jaunajā gadā. Uzstādīt to kā savu mērķi! Viss ir galvā!

Veiksmi.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

nevisai neregulāri, nopīpēju kādus 3 gadus, vairāk bija partijos pēc vairākiem aliem, tad jutu ka gribas ikdienā, pēc kāda laika sapratu ka tas varētu kļūt patstāvīgi, tas man nepavisam nepatika, bija vairāki attepmt`i, pēdējais bija veiksmīgs un jau 1. janvārī būs gads kopš nepipeju, gribasspēks + principi kills tha shit!

pēc kāda pusgada vai vairāk arī fr0zens uzkāpa uz līdzīgas lietas, bet viņam jau savs stāsts..

varu tikai piekrist miedziņa teiktajam, brīnumainā kārtā arī par saldumiem (LOL) un to enerģiju kas paliek pāri, vasarā pēc normālas 12h darbadienas (cēlu sev māju) vēl pietika spēka 3h ar riteni normālā tempā nobraukt

katra paša izvēle, bendēt savu veselību vai iegrūst to kaut kur citur - manā gadījumā sportā

Link to comment
Share on other sites

Pats pīpēju jau gadus 7 - 8, ari neskaitāmas reizes gribēts atmest, lielākais ko esmu izturējis ir trīs dienas + pēc tām trīs dienām atsāku nejau tāpēc ka gribās tas nikotīns, bet tāpēc ka pietrūkst tas proces, kā jau attachment minēja..

Vienkārsi nav ko darīt, varu vismaz uzpīpāt. :D

Lai nu kā ar jaungadu ir mērķis mest nost, bija jau doma šonedēļ, bet nu labāk skan ar jauno gadu, būs vieglāk rēķināt cik ilgi nav aiztiktas cigaretes! :D

Link to comment
Share on other sites

[...]

Varu piekrist pilnīgi visiem punktiem, pēc pieredzes! :knite: Saldumi! <3

Vēl man patīk apdirst cilvēkus, kuri smēķē! Btw, tā atkarība, kas jums, pīpmaņi, ir, nav no pīpēšanas procesa, bet gan jums vienkārši prasās kaut ko bāzt mutē. Pidiņi, bļe.

Un tie "pīpmaņi", kuri ir mūžīgie striļītāji... ffs, ja tev nav pat tik daudz naudas, lai sūda cigaretes nopirktu, tad NEPĪPĒ. Vai arī ej pasūkāt kādam bomzim, tas pats vien ir. :)

Un atmest ir pavisam vienkārši - pārstāj būt lohs. ;)

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

da bļa, ko cepas - kamer nav gera4s, tikmēr viss mierīgi.

galvenais uztaisit topiku uz vecgada beigām, tipa jaungada solijumi sev, kas vienmēr mani izraisa rēku. Ja gribi kurit - kuri, ja gribi but ahujenijs čuvaks - nekuri :D

ja ir ko darit smēķēšanu var viegli atmest, ta ir salidzinoši ļoti viegla atkarība.

atvainojos par rakstību, kalviš baigi lago.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Pīpēju 5to gadu un nost nemaz netaisos mest, nav tā , ka izpīpēju dienā paciņu , lai , gan viss atkarīgs no apstākļiem.

Kādu laiku jau nestaigāju uz zāli, bet tad kad sāku, nebija nekādu problēmu ar elpošanu vai izturību kā tādu.

Varu arī nepīpēt kaut nedēļu, ja to pats nevēlos , nav nekādu lomku. Neesmu meģinājis atmest , jo zinu, ka tas nav tas ko vēlos.

Varbūt k-kad izlemšu atmest un tad ar to darīšu. Draugi ir 100x teikuši, ka atmetīs , bet tpt lielākajai daļai tas nav izdevies.

Protams ja paciņa maksātu 6LS, padomātu :D ( cik saprotu, tad līdz 2016 tas tiks +/- realizēts )

Link to comment
Share on other sites

Uj cik reizes esmu "atmetis". Bet ir kā ir, jūtu, ka jāmet nost tā lieta. Tagad no cīgām esmu pārgājis uz tinamo, fakin daudz ietaupās nauda un izpīpējot tinamo, ilgāku laiku negribas pīpēt (nekā sūkājot parastās).

Ir doma izpīpēt visu tabaku kas ir un viss. Tik sūdīgi ka dzert arī nevarēs, jo dzeršana bez pīpēšanas ir kautkas neiespējams. Vienīgi tad var ierobežoties kādā bunkurī kur netiec pie cīgām un veikala. Ganjau. Jaunais gads, kānekā :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Pīpēju 5to gadu un nost nemaz netaisos mest, nav tā , ka izpīpēju dienā paciņu , lai , gan viss atkarīgs no apstākļiem.

Varu arī nepīpēt kaut nedēļu, ja to pats nevēlos , nav nekādu lomku. Neesmu meģinājis atmest , jo zinu, ka tas nav tas ko

Ko tad Tu vēlies? Smēķēt visu mūžu? Pēc vēl pieciem vai vairāk gadiem sastapties ar smēķētāja klepu? Dabūt pilnas plaušas ar darvu kuru nevar dabūt tik vienkārši ārā.

Apmēklētu arī es svaru zāli vai biežāk pasportotu, nejustu nekādas problēmas ar elpošanu, bet nejau tur tas āķis. Tu lēnām sevi bendē! Tas, ka Tu tagad neko nejūti, nenozīmē, ka nekas nenotiek.

Atbildi uz vienu jautājumu - priekškam smēķēt? Tev patīk process, ieradums, rutīna? Kompānijas pēc? Katrs atradīs savu ieganstu kāpēc smēķē, bet zini, Tu nebūsi tā 94 gadus vecā tante kura dzīvo laukos un smēķē visu mūžu jau no bērna kājas, jo viņa smēķē sevis audzētu tabaku, nejau to drazu ko mēs pērkam.

Daudzi uzskata, ka tāpat mirs - tolks beigt darīt to, kas viņiem patīk, ja tas dos tikai pāris garus ilgāku mūžu. Tāpēc, ka tagad tos gadus vari nenovērtēt, bet kad būs sieva, bērni u.t.t. Tu negribēsi mirt ātrāk nekā vajadzētu.

Nav iemesla lai nebeigtu smēķēt. Nav. Tava atpalikusī pelēkā masa ir par vāju lai apzinātos, ka Tu sevi dzen kapā un ir jāpārstāj.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Praktiski smēķētājam ir atkarība no paša procesa, pie kura viņš tik ilglaicīgi ir pieradis - opa man uz šuci jaiet 5 min, ta jau vaig izvilkt vienu, jo nav tač ko darīt. Sūdīgi tas, ka ar laiku sāk lomīt un tiešām, kamēr tu neizvelc vienu tu arī jūties, ka sūds kuram nav, ko darīt un domā par to fucking cīgu.

Pats sāku kurīt 9 gados, pa 3 vasaras mēnešiem laukos paspēju pie cigaretēm pierast, pat tajā, mazajā vecumā atceros sapņus par to kā kuriju, krč lomkas bija kādu laiku(pirmās 2 nedēļas vnm ir smagākās), ari cigas nopirkt Riga bija pagrūtāk. Pēctam bija vēl kadas 3 reizes, kad atsāku - parasti viss sākās ar jaunu kompāniju, vai skolas maiņu, kas praktiski ir tas pats - liekas, ka vieglāk iepazīties ir uzkurijot, varbūt pat tā arī ir, jo jūs vieno tas, ka jūs esat sūdi (sory for that) nu jā, bet tagad nesmēķēju jau 3 gadus, atmetu sporta dēļ un netaisos atsākt.

Pēdējā gada laikā pat dzērumā negribas un neņemu, ja piedāvā. Vienigais, kas, pa retam, ienāk manās plaušās ir maigais auga dūms.

Link to comment
Share on other sites

Pats pašlaik arī cenšos atmest pīpēšanu... I grūti izturēt pilnībā bez cigaretēm, tāpēc cenšos atmest pa amzām.. lielākā atkarība ir vairāk no tā procesa, nekā no nikotīna... cigaretes vietā kaut zobubakstāmo paturēt starp pirkstiem..

Pats pīpēju no 11 gadu vecuma var teikt, ka pastāvīgi (agrāk nebija problēmu dabūt cigaretes). man tagad 23 gandrīz tā kā 12 gadus. Esmu centies atmest vairākas reizes, bet viss velti.. centīšos tagad ja nepienāks pasaules gas, gan izdosies..

P.S. tās tabletes un plāksteri nepalīdz, tas ir tiesa, vēl vairāk tieši gribas paņemt cigareti rokās.

Nav jau smuki un veselīgi pipēt, bet pieradums dara savu.. aiziesu, nopirksu kārtējo mazo pacinu un tagad mēģināšu izvilkt trīs dienas ar to...

veiksmi visiem atmetējiem.. Turaties

Link to comment
Share on other sites

nepīpēju kopš 22. dec. kopumā bija apmēram 6.gadi. nav problēmu, ir prieks , gandarījums. redzēs kā būs.

pīpēju tikai laikam tāpēc, ka bija pierasts ļoti. nemaz nepatīk man patiesībā tā smaka.

apmēram arī pateicu sev, ka nebūs vairāk, izņēmumi, kāds tusiņš kāda cigarete(pusīte) apmēram. pagaidām esmu visu savu brīvo laiku notusējis, nav ne dūma, ir jocīgi, ļoti.

Link to comment
Share on other sites

malači tiem, kuriem ir sanācis atmest. Pats pīpēju, jo patīk.. vienkārši patīk. Atmest esmu mēģinājis, sanāca līdzkamēr pietrūka sajūtas pēc kārtīgas cē es sesijas iziet naktī uz balkona un uzvilkt kādu dūmu. Zinu ka nekas labs no tā nav un pavisam nesen biju domājis pacensties atkal atmest un dzimšanasdienā saņēmo zippo.. cik man gādīgi draugi :D

Iemeslu itkā ir pietiekami lai atmestu.. tomēr visi liekas tik mazsvarīgi ka es nolēmu tam visam uzmest. Gan jau kādu dienu tāpat apniks.

Tie kas atmet, vai sūdzās ka nevar atmest: fiziska atkarība no nikotīna ilgst 24h, kamēr ķermenis sevi attīra. Pārējais ir tikai sakāpis jūsu galvā, ieskaitot tā saucamās ''lomkas''

Link to comment
Share on other sites

Tie kas atmet, vai sūdzās ka nevar atmest: fiziska atkarība no nikotīna ilgst 24h, kamēr ķermenis sevi attīra. Pārējais ir tikai sakāpis jūsu galvā, ieskaitot tā saucamās ''lomkas''

Veci lomkas var būt arī dēļ paša pieraduma, kas tik ilgi piekopts. (nervus nomierina, atslābina n shit) pietrūkst šo sajūtu.

NEMAZ NESTRĪDIES - "Atmest esmu mēģinājis, sanāca līdzkamēr pietrūka sajūtas pēc kārtīgas cē es sesijas iziet naktī uz balkona un uzvilkt kādu dūmu."

Varu derēt, ka tevi lomija vecais jaukais pieradums, nomierināt nervus ar vien cīgiņ pēc CS sesijas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...