Jump to content
GIGN Forum

Hostings Serverim - Iesakiet!


Mss
 Share

Recommended Posts

Jau kādas pāris dienas meklēju kur izvietot serveri. Agrāk turēju iekš techpoint.lv, bet meklējot gūglē, kas ar to iestādījumu noticis, vairākums noved iekš gign.lv, palasot visas atsauksmes šajā lapā vēlme, pāriet, tāpēc gribēju pajautāt, varbūt kāds var ieteikt kaut ko par lētām naudām? Cik šajā forumā sakasīju un arī iekš sudzibas.lv sakasīju, tad uzskrējis esmu sekojošiem variantiem:

lhc.lv

beok.lv

esteria.lv

Varbūt var kāds pakomentēt, čo pa čom? beok.lv vispār ir kaut kāds svežaks, tāpēc gūglē neko neatrodu, par esteria.lv pāris negatīvas atsauksmes kā par interneta provaideri un sms sniedzēju, par serveru hostingu nekā nav, un cik saprotu, tad lhc.lv ir kādam no šejieniešiem?

Paaaldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

Hostēju pie exg.lv īsti nezinu vai ir brīva vieta uz kastes, bet hosts kā tāds, ļoti sakarīgs, sākumā bija problēma ar internet ātrumu uz ārzemēm, bet operatīvi tika viss salabots. Pašreiz nekādu sūdzību nemaz nevar dod, supports arī ātri strādā.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Hostēju savu serveri esteria.lv jau 3 gadus, neko īpaši sliktu nevaru teikt, vienīgi nesen, kad serverim vajadzēja papildus ramu, sarunāju ar viņiem, ka es ramu izsūtu un viņi paši viņu installē. Bija arī norunāts, ka es pats tikšu savlaicīgi informēts, lai varētu serveri pareizi izslēgt, taču beigās sanāca tā, ka kāds īpāši advencēts tehniskais darbinieks pats ar podziņu izslēdza serveri, kā rezultātā pazuda daži ieraksti datubāzē...

Kā lielu plusu varu minēt, ka izmantoju vairāk par tām 4 bezmaksas ip adresēm - kādas 10, bet papildus 1ls par katru tā arī nekad nav likuši maksāt. Maksāju nepilnus 25 ls mēnesī (24.40 Ls), nez itkā citur piedāvā arī par 20ls utt, gribētu dzirdēt atsauksmes no to pakalp. izmantotājiem...

Link to comment
Share on other sites

Jap, tieši tā, nebūs spēļu serveris, ko izvietoju, bet gan specifisks webserveris, tāpēc vajag kolokāciju, tā kā padalās vēl kāds, ja zin kaut ko. Kas ar lhc.lv? Brīvdienās skaipā neatbild, jeeeb uz turieni ir jāzvana?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...