Jump to content
GIGN Forum

It Kā Ram Problēmas.


SAMPO
 Share

Recommended Posts

Pāris dienas atpakaļ sāka niķoties otrs dators, un vēlos pats atrisināt, lai nav jādodas uz tuvāko datora servisu.

Izvilkums no pašas problēmas sākuma:

Sveiki. Visa problēma sākās ar to, kad slēdzot iekšā pc uzmetās izplūduši, neskaidri burti un melns ekrāns, un nekas tālāk nenotiek. Restartēju un viss aizgāja, bet pēc pāris min atkal parādās šie neskaidrie burti un melnais ekrāns, un tā visu laiku. Iegāju safe mod`ā un šis logs vairs nemetās. Tāpēc ņēmu windows disku, un drošības pēc mēģināju pārinstalēt windowsu, bet bez panākumiem. Palaižu ar boot funkciju, viss smuki instalējas. Restartējas un instalēšana notiek tālāk, bet tālāk par network failiem netiek, un uzmet šo logu. Tā visu laiku.

http://www.bildites....hgguhm9fi9v.jpg

Uz šo problēmu, vienā forumā, atsaucās cilvēks, kas mēģināja ar saviem ieteikumiem atrisināt šo problēmu. Man minēja, kad esot RAM vaina, un lai pamēģinot pamainīt ram ar vietām(man viņi ir divi), vienu izņemt un palaist, un tad otrādi. Nekas nemainījās, jo visu laiku metās blue screen. Tad nāca nākamais padoms, lai kārtīgi pārliecināties. Ielikt ubuntu diskā vai flash, un palaist viņu ar boot funkciju. Ja kārsies - RAM vaina. Ja nekārsies - HDD vaina. Visu smuki saliku un palaidu, bet lādējot failus visu laiku karās augšā.

Tad man rodas jautājumi. Vai tiešām var būt, kad nosvilst abi ram`i reizē? Vai pašam risināt šo problēmu tālāk, vai doties uz tuvāko datora servisu?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...