Jump to content
GIGN Forum

Proteīns


Dimors
 Share

Recommended Posts

Ja pareizi atceros, tad žurnālā Muscle&Fitness bija teikts, ja lieto proteīnu (pulvera veidā) un neiet uz zāli, tad tas nebūt nedos klāt tev masu, jo ķermenis visu lieko proteīnu centīsies pārstrādāt, tādā veidā tu savu būdu var pat zaudēt. Pēc viņu ieteikumiem (arī citur dzirdēts) pareizā deva ir 2g/1kg (tur gan teikts 1g uz 1lbs, bet nu būtībā tā sanāk) + iet uz trenēties.

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi audzēt masu tad sāc ar geineri nevis proteīnu. Proteīns ir vairāk barības vielas muskuļiem kad ej uz zāli trenēties, palīdz ātrāk atjaunoties muskuļiem and stuff.

Geiners atkal ir barojošāks un to es tev neiesaku dzert kamēr neej uz zāli izplūdīsi vēl celulītā un visi skolā Tevi sauks par žiraboju.

p.s. kapēc vispār kaut kas tāds jālieto ja neej uz svareni un neko nedari?

p.p.s bullet un tu pats tici tam ko tu esi dirdzējis?

Edited by LAVRx
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eu nu bet man tante teica, ka tu ieēd to protaīnu, tad tu paliec liels, stiprs, izskatīgs un zaķi paši lecot pie tevis. Tikai blakusefekts uz krānu esot. Autoram es ieteiktu nopirkt izraut vienu bundžu, vislabāk, kamēr sēdi pie pc, jo tad ķermenis nekustās un labāk var uzsūkties un sākt augt muši. Tad pēc bundžas kursa vari bliezt uz bāru un savākt visus zaķus.

Link to comment
Share on other sites

Vispār tos pulverus nafig var neēst. Pareizs uzturs un miers.

Diezgan grūti ar ēšanu. Tad dienā jāēd piecas reizes kā minimums un jārēķina viss ko apēd.

Jā un vēlreiz jāsaka, ja neej uz zāli tad nav jēgas tērēt naudu un dzert kādu no šīm štelēm.

Link to comment
Share on other sites

Tāds jautājums.

Lietojot proteīnu , bet nestaigājot uz trenažor zāli. Bet uz kkādiem treniņiem (futbols,vieglatlētika) ir jēga no viņa tad? Masa izzaugs??

Jēga viennozīmīgi ir, bet masa tev no tā nekur neizaugs. Ja tavi treniņi ir ar augstu fizisku slodzi, tad šāds kokteilis (kopā ar atsevišķu multivitamīnu un kalcija devu) noteikti palīdzēs ātrāk atjaunoties un labāk justies ilgtermiņā :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...