Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais Dators


Invincible
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Nesen nosprāga mans HP Dv5 en 1120, nosprādzis ir kaut kāds čips mātes platē. Remontā teica, ka ja grib lai salabo, tad jārēķinās no 90-100 ls. Diezgan skarba summa, tāpēc es meklēju citus variantus. Varbūt kāds zin, kur vislabāk var tādus portikus pa detaļām adot? un cik varētu izspiest?

varbūt pat kāds ir ieinteresēts?

Link to comment
Share on other sites

Gadījumā nav nosprādzis video kartes čips? Man bija dv6 - sliktākais pirkums manā dzīvē... Cik gadus jau tu viņu lieto? Vienīgais variants vari likt ss.lv, bet man pašam savu dv6 ne pārāk veiksmīgi sanāca notirgot - beigās izjaucu un savācu citām iekārtām lietojamas detaļas. Varbūt pa detaļām kādam iesmērēsi līdz 100ls, bet nezinot cik vecs tas kompis ir grūti jau spriest...

Link to comment
Share on other sites

aptuveni pusotrs gads varētu būt. nu jā, tie hp datori ir pilnīgi mēsli, vismas šī sērija, procents viņiem kas aiziet pa pipeli ir milzīgs... man tajaa remontaa tie pidari tikai 40 ls piedaavaaja ja gribu deataljaam atstaat, bet tas galiigi maz liekas, jo rams, cietais, tie jau vinjam ir taadi speeciigi...

iisti nezinu, kas tas par chipu tur nomiris...

Link to comment
Share on other sites

žēl ka vecā probook un dv sērija sev tādu reputāciju izveidoja .. man ir jaunā gala DV7 un tiešām, godīgi sakot nav bijis labāks dators. protams, nav perfekts, bet viss ir nostrādāts ideāli - gan estētiskā, gan dzelžu ziņā. BF3 griežas perfekti. Neviens cits zināms cilvēks par jauno probook sēriju nav sūdzējies, G6 jaunais arī izskatās diezgan sakarīgs.

vienīgais mīnuss - skaļš, bet nu nez, viņam stockā stāvēja ka ventilators griežas uz max jaudu vislaik. es uzliku ka griežas uz klusāko režīmu, un tikuntā nepārkarst.

+ HP serviss. Nejau velti viņi katru gadu saņem labākā servisa balvu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...