Jump to content
GIGN Forum

Ceturtās Latvijas Dj Ziemas Sporta Spēles !


Kaspiits
 Share

Recommended Posts

Hei melomāni!

Šī gada 17. martā visi, visi, visi – gan TU tusētāj, gan TU, dīdžej, esat gaidīti muzikālajā un sportiskajā pasākumā – CETURTĀS DĪDŽEJU ZIEMAS SPORTA SPĒLĒS.

Tā kā ziema vēl turas, tad mēs turpinām tradīciju un 17. martā sākot no pulksten 10:00 pulcējamies MEŽEZERĀ – UZ KALNA, lai mērotos spēkiem dažādās īpaši veidotās disciplīnās diskžokejiem: guļamistabas dīdžejs, disku mešana, biatlons un fermera pastaiga. Ir svarīgi, lai ierastos arī TU un atbalstītu savu mīļāko dīdžeju vai, lai vienkārši patīkami pavadītu savu brīvo laiku.

Tātad – ierodamies jau 10:00 uz kalna, kur diskžokeji reģistrējas sporta spēlēm un atbalstītājiem būs iespēja piedalīties rīta rosmē, kas pamazām pārtaps par ballīti uz kalna. Par muzikālo atmosfēru rūpēsies paši dīdžeji.

Sporta spēles norisināsies visu dienu līdz pat 18:00, bet jau pēc tam visi dodamies uz Līvāniem, klubu „Moonlight”, kur būs satriecoša ballīte visas nakts garumā ar vairāk kā 38 Latvijā pazīstamiem dīdžejiem.

UN TAS VĒL NAV VISS! Būs lieliska iespēja baudīt krāšņas video projekcijas no VJ Kosmoss!

Ieeja vakara pasākumā klubā „Moonlight” ir no 18 gadu vecuma. Ieejas maksa – 2Ls

Mūs atbalsta: enerģiskākais no enerģijas dzērieniem „RedBull”, lieliskie maizes grauzdiņi „O-JĀ!”, košākās bildes no „IDS GRUPA”, portāls draugiem.lv, kodarit.lv un sigmanet.lv

Vairāk informācijas par kalnu: www.mezezers.lv

Informācijai: [email protected]

Par muzikālo formātu rūpēsies:

Rimmer b2b Dj Roove, Blake Lander b2b N.Tense, John E b2b RWS, Rihards Zauska b2b M-MAT, DUBSISTERS, Daniel D, Hause X, John Kuzmin, Blood Groove b2b Kikis, Max Deepfield b2b Dave Janson, Glen Degaar b2b Mike Discoid, Andy Bassland b2b Dimitry Durbow, Jānis Liepiņš b2b Exteric, J.Breeze b2b Mithal, Kgee, DJ RAIMONDS, Valt Libert, SB, Noizeproof, RUDice b2b Luxintelligent b2b Junior High, Da White, Lawrensy, Kaspars Erminass.

post-32859-0-18524800-1331660662_thumb.jpg

Edited by Kaspiits
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bassland taču ar zvirgzdiņu un mbergu spēlē. Interesanti, kāpēc šie nav! :D

Daudzi labi pazīstami, kā arī jaunie gurķi pilns.

MBergs un Zvirgzdiņš nez kāpēc nav. Neesmu jautājis :)

Link to comment
Share on other sites

Šogad tiešām ir daudz jauniņo! :) Bet nav arī Kaspar Kochker, Deros, Crash - bēdīgi. Kautgan Crash arī pagājušogad nebija.

Par Kochker nekā nezinu...moš šis uzpeldēs :)

Crasham Kino klubs...nevar visur būt. Deros - ar nezināšu

Link to comment
Share on other sites

Īstenībā jā, Kočkers var uzpeldēt nenokurienes! :D Bet jebkurā gadījumā domāju, ka pasākums būs izdevies uz visiem 100%! :)

Cerēsim !

P.S. Var peivienoties braucienam no Rīgas uz Kalnu, tad no kalna uz Moonlight klubu un, tad nākošajā rītā atpakaļ uz Rīgu. Mēs organizējam autobusu tusētājiem ar dīdžejiem - kopīgais. Dalības maksa 5Lati un arī ieeja klubā būs bez maksas ja dodās ar autiņu :)

Ja kādu tas interesē un 100% brauks, tad vēl ir 31 palikusi. Skatāties portālu draugiem.lv - phttp://www.draugiem.lv/ev/18381652/

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...