Jump to content
GIGN Forum

Vairāk Mapes


aisventura
 Share

Recommended Posts

vajag izmest egypt, hydro, pipeline nafig

Vajag pievienot pl_upward, cp_george, ctf_sawmill/area_sawmill, cp_mountainlab, pl_barnblitz, pl_thundermountain, plr_hightower, plr_nightfall_final

Problema nav, ka cilvei spele dustbowl 24/7, problema ka nav vispar neviena normala mape, kuru var izeleties. Vajag vaira izveli no votemap, lai cilvei pasi izvelas ko grib spelet

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Problēma šeit ir tāda ka spēlēšanas laiki cilvēkiem atšķiras, un vidējais geimeris (kurš nespēlē divīzijā or so) šīs mapes spēlē daudz retāk vai daudz īsāku laiku. Tāpēc kompromisu atrast ir visai grūti. +Pēc sava rakstura varu pateikt. Man grūti piemēroties jaunām izmaiņām un bieži vien es labāk spēlēju kko pazīstamu, nevis mācos kko no jauna (iet runa par galīgi jaunām mapēm, varbūt ne gluži pa tematam bet...). Pa visu laiku kuru esmu uzturējies gign man šīs mapes vēl nav apnikušas. Es pats nezinu kāpēc. Vēl manuprāt ja jūs nevēlaties ik mēnesi taisīt votes uz maplisti tad variants - ko pateiks galva to darīsim ir ok.

Konkrētais piedāvājums - katru mēnesi maplistā pamainīt 1,2 mapes neatkarīgi no citu cilvēku gribas, bet pēc adminu patikšanas.

P.S.

Sūdzības par mapēm būs un paliks... mission infinitable indisposable

Edited by ImprovisE
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

jā cp_gorge vajag, bet man ir ļoti liels izbrīns, ka nav tādas mapes kā pl_upward, pl_barnblitz, pl_thunder_mountain (neatceros kā īsti viņa pareizi rakstījās).

un arī nesaprotu to, kad pa naktīm ir kādi 5v6 vai kaut kā tā, un stāv forša mape koth_viaduct un bļ* IENĀK ADMINS UN UZMET VOTI UZ KAUTKĀDIEM steel, gullywash, frontier nu ... reali tādas foršas mapes kā viaductu vispār nespēlē un parsvarā ir 3-4 varbūt 5 mapes pa dienu tas ir badwaters, gold rush, dustbowl's nu kkā tā.

Edited by broken
Link to comment
Share on other sites

Mapēm nav nozīmes, serverī visi ir pārspēlējušies un širmītis aizkritis, dustbowlā visi nes inteliģenci un stumj tačku.

Bet vispār, kamēr serverī ir kāds laipns, mentāli stabils un atsaucīgs admins (pa retam tā gadās!), gluži mierīgi var sarunāt, ka tiek uzlikts vote ar jūsu iecienītajām kartēm. Tauta nepazūd, jo cilvēki parasti tieši grib šīs kartes. No problemo.

Šo foruma ierosinājumu lietu neviens pārāk neņem vērā + esošais karšu cikls labi uztur tautu serverī. Vienīgais, ko varētu izdarīt, ir izņemt dublējošās kartes no nominate opcijas.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

bija viss zajebis spelejam visadas mapes upward gorge beigas doomsday pagājušas 10 min NEVIENS nerakstīja ne rtv ne čīkstēja čatā lai nomaina (pilns serveris bija) ienāk CF paspēlē pāris min un uzmet voti uz sranajām def mapēm. Nomainās mape pec 10min serveris pustukšs beigas vispār nokaras.

Ja kaut kas tāds turpināsies tad nebrīnos ka šeit arī spēlētāji sāks meklēt kādu citu serveri

Edited by Jameson
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...