Jump to content
GIGN Forum

Diablo 3 Open Beta Weekend


overmind
 Share

Recommended Posts

jau labu laiku spēlēju, bet jautājums ko darīt pēc skeletona karaļa? nositām, next quest neparādījās, reāli apstulbām :D

edit: OK. Ja pareizi sapratu, tad tālāk nemaz betā nevar tikt....

tā tak nav beta "weekends" ja var iziet 2h... /facepalm/

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

+1, es ar no rita stundinu tiku paspelet, biju viilies... Lab, ari isti visa neiebraucu un neiedzilinajos. Nesapratu ka tur ar tiem skilliem darboties un cik tur liela jega no ta un cik ko kas dod. Nu ok, 7lvl ari tik dabuju, bet nu jaa, parak lidzigs D2, cerejas kaut ko iespaidigaku ieraudzit.

Link to comment
Share on other sites

Izdevās vakar arī man paspēlēt nedaudz, pirms serveri atkal nobruka. Paņēmu mūku un viņam piešķirtais krievu akcents nevis vienkārši, bet divkārši derdzas.

Cik sapratu atribūtus spēlētājam manuāli nav iespējams salikt, kas nejauki izsvieš lielu daļu eksperimentēšanas un individuāla spēles stila meklējumus un rezultātus. Igoram laikam nevarēšu iemānīt rokās milzīgu izkapti, būs jāsamierinās ar bambusa kātu.

Igoram pamatā ir primārās spējas, kas vairo to-resursu-kas-nav-dzīvības-punkti (spirit), un sekundārās spējas, kas šo resursu patērē. Spirit uzsākot spēli ir pilns, tas ar laiku neatjaunojas. Vēl Igors māk skaitīt tikai līdz trīs, tādēļ katru trešo sitienu papildina kāds interesants bonuss atkarībā no izmantotās spējas. Principā bandīta cīņas stils no D2. Tad vēl arī ne-mazsvarīgas pasīvās dotības un auras - mantras. Neko diži vairāk neesmu izpētījis no game mechanics, tādēļ tagad ķeršos pie tā, kas anormāli kretinē.

Lieta numur viens - achievements. Nezinu, kas tieši aizsāka šīs izvirtības, bet man achievements pēdējā laikā asociējas ar BF3. Bāž sejā, dāvā par katru sīkumu un pamatīgi.

Tu sakrāji 500 naudiņas? Malacītis, BAM ŠVINGS KAČING (animācijas skaņas), achievement unlocked! Daļējs auto-loot mani tomēr priecē.

Tu nositi tos 10 mošķus, jo tas bija main quest un spēle tevi tāpat nelaida tālāk? Vai kāds tu stiprinieks! BAM ŠVINGS KAČING, achievement unlocked! Tas ir hack'n'slash, ir jābūt īpašām iemaņām, lai nenosistu kaut ko, kas kustas un mēģina tev uzbrukt.

Grafika, precīzāk... efektu-animācijas (?). Pirmā līmeņa spēja - Igors ārdās ar zibens dūrēm kā Darth Sidious kvadrātā... nepatīk. Visās malās kaut kas vizuļo, mirdz vai gaistoši izbālē. Un par pašu grafiku, īsti nemāku teikt, itkā gaidīju vairāk no WoW, bet nav tik traki. Tomēr pats Igors izskatās tāds kā renderis uz neīstā fona.

Kā jau te minējā daži iepriekš - itkā par vieglu esot grūtības pakāpe. Gan jau būs iespējams šo to pamainīt ar change difficulty, bet tas nemaina faktu ka spēļu industrija ir kļuvusi tik jēli mainstream, ka pat kaķis varētu nosist pirmo dižmošķi. Auditorija gotiskai, asiņainai un vardarbīgai frančīzei ir padarīta pārāk plaša.

TL;DR: ģimenes spēļu vakariem.

/rant

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...