Jump to content
GIGN Forum

Mahmeds
 Share

Recommended Posts

^_^ Labi. ņemšu vērā tavu teikto, bet tāpat, sakārto savas domas galvā. lai nenonāktu pretrunās ar sevi(atkal). Ļoti ceru, ka saproti, ka Tu pašlaik neesi neko diži labāks par mani. Es mācot cilvēkus kā dzīvot, bet pats stāsti man, ko darīt.....Principā, tu visu šo gadu laikā esi centies tikai kādam pierādīt to, ka esi labāks par viņu :) Gadijumā nav piemeties kaut kāds attention whore sindroms?

Pēc tavas ironiskā teksta, varu saprast to, ka tev ir ļoti švaka saprašana par medijiem kā tādu. Jo tev medijs asociējas noteikti ar tvnet un avīzi vai žurnalistiku kā tādu :)

p.s. Latvijas medijiem ir ļoti vēl jāaug, ļoti..

Link to comment
Share on other sites

Vecīt es vispār spēles nespēleju ,bet Diablo ir spēle ko spēlešu ar izņēmumu, jo pirms gadiem 8-10 biju iekšā D2 . Tu labāk tiešām pabeidz kkādas studijas un sāc dzīvē ko darīt , nevis šajā forumā citiem dzīvot mācīt :)

P.S. To cik tālu tu dzīvē tiksi vai es redzēsim , bet uz doto brīdi es tev esmu par vairākiem apļiem priekšā :) Sūdu vari stumdīt tikai tu neko nedarot un gudri diršot :) Kamēr es necenšos gudri dirst , bet daru :) Tā ir būtiska atskirība starp mani un tevi.

P.S. Novēlu veiksmi studijām Latvijā saistībā ar medijiem , varēsi LV medijos strādāt :DD (ROFL)

Izklausās pēc kārtējā "Вы все пидорасы, а я Д'артаньян"

Link to comment
Share on other sites

http://www.own3d.tv/...Live/live/42146

Athene meegjini uzstaadit pasaules rekordu Diablo nosishanaa zem 2 min (inferno)

edit : ok , vinsh uzstadiija pasaules rekordu Diablo nosishana (inferno) 1:23

Protams, protams... Varbūt parādīsi kādu video vai rakstu? :) Viņš 6h garumā cinijā ar method tikko, kuri pirmie nositīs Diablo + viņi ~30min feiloja uz Diablo

edits: sajaucu, domāju, ka multiplayerā :)

Link to comment
Share on other sites

neesmu spēlējis spēles jau tā īsti pāris gadiņus (te ar kādu laiku nav sanācis rādīties), bet nujā, Diablo 3 garām palaist nevarēju, pārāk daudz laika senāk ar to pavadīts un pārāk ilgi D3 tika gaidīts. tā ka, ja kāds vecais buks grib kopā uzspēlēt, mans battle tags: Econometrica#286

mans laptops knapi vēlk spēli, ja parādās vairāki spēlētāji, tad viss dažreiz mēdz lagot šausmīgi un knapi ir spēlējams, bet ko lai dara, ja tik ilgi ir gaidīts, var arī paciest lagošanu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...