Jump to content
GIGN Forum

Suit Up.


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Ir nepieciešamība pēc jauna uzvalka. Vecais tika apskādēts un izskatās pēc sūda.

Problēma ir tajā, ka notraumēju sevi ar braucienu uz Vāciju pagājušajā vasarā. Braucām ar čomu uz Metzingenu iepirkties, un pēc tā brauciena man domas par Latvijas tirgoņiem nokritās vēl zemāk, kā bija iepriekš (kur nu vēl zemāk). Attiecīgi tur visādi Hugo Boss, Pierre Cardin utml. uzvalki maksā normālā cenā (ap 200-400 euro), bet Latvijā mūsu krutie pērc-pārdod varoņi tirgo to visu ar 300-400% uzcenojumu.

Pagaidām esmu izstaigājis pāris veikalus, un visur viens - vai nu cena, vai kvalitāte dirsā.

Kur ir vērts iet skatīties ? Prasības - labs audums, slim fit, plaša izvēle.

Vienīgais, kas pagaidām likās daudz maz sakarīgs variants bija suitsupply Galeria Riga. Googleejot lasīju forumos, ka daudziem patīk Evermens. Vakar iegāju veikalā painteresēties, un sapratu, ka neesmu opaps gados - attiecīgi man tur nav ko meklēt.

Link to comment
Share on other sites

Jautājums ir par budžetu. Ja tie paši 200-400 eiro, ej pie normālas drēbnieces un miers, būs gan audums, gan piegriezne, kā pašam patīk, derēs kā uzliets u.t.t.

Uzsvars uz NORMĀLAS DRĒBNIECES.

Link to comment
Share on other sites

Es par to biju ilgi domājis, līdz beidzot sapratu, ka negribu, lai padomijas tantuks manam apģērbam ķeras klāt.

Nē nu okej, tas bija tāds debīls piemērs, bet man ērtāk ir uzlaikot 5x veikalā, nekā gaidīt "kas nu būs, ko nu uzšūs". Nopērkot veikalā es uzreiz redzu kas un kā, bet pēc drēbnieka/ces pēc tam cepties, ka kaut kas nav kā pa prātam, bet jau par vēlu - negribu.

Link to comment
Share on other sites

Nu, nu...

Mani šajā sakarā maisā neiebāzīs. .

Audumu and stuff tiešām nemaz nerēķinu iekšā. Māsa agrāk ņēmās ar apģērnu dizainu, so, izcenojumus zinu- nav jau gluži pie Šeilas vai Dāvida pēc uzvalka jāiet. 200 varbūt arī nesanāks, bet ar 300-400 eiro patlaban mierīgi var pietikt- vajag tikai rakt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Man arī likās, ka kvalitatīva šūšana ir krietni padārga.

Hmm, Galleria Riga izstaigāju pāris dienas atpakaļ. Otrajā stāvā, ja pareizi atceros, bija suitsupply un Pierre Cardin. Pjērā arī bija pirmo reizi šoks par to, cik vidējais tizlais latvietis uzskrūvē cenu ievestām precēm.

Link to comment
Share on other sites

Gan jau pats saproti, ka cilvēki, kas pērk uzvalkus Latvijā ir stipri mazāk nekā tajā pašā Vācijā. Tāpēc tie visi veikali iziet uz mazāk klientiem, bet augstāku cenu. Nevienam jau nav vēlme tos uzvalkus tāpat dāvāt. Tāda kā luksus prece tomēr. Un visus savus (2) uzvalkus esmu pircis tajā tramvaja pieturā pie Operas, neesmu gan kādu laiku bijis, bet tur uz atlaidēm tīri ok var drēbi ieķert.

Edited by LeChuck
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kuri ir sakarīgākie klasiskā apģērba veikali Rīgā? Gluži uzvalks neinteresē un miljonu atstāt arī negribu.

Es nezinu vai tas ir tāds klasiskais kā tu domā, bet Spicē nesen atvērās tāds Massimo Dutti. Nu būtībā šiten vari apskatīties kas un kā tur. http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/35009504/en/30259451/220009/MEN

Link to comment
Share on other sites

Attiecīgi tur visādi Hugo Boss, Pierre Cardin utml. uzvalki maksā normālā cenā (ap 200-400 euro)

ko tu gatavojies iesākt ar 200-400 euro dārgu uzvalku?

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, bet vai dēļ "šad un tad" ir vērts tik lielu naudu izmest? Nē, nu ja tu tusē ar augstāko aprindu čaļiem tad viss ok. Tas ir tas, ko es gribēju zināt, kur tu ar viņu iesi?

Link to comment
Share on other sites

Kopā ar savu mormoņu čomu svētās grāmatas izplatīšu Rīgas centrā :)

Nav tam sakara ar stāvokli sabiedrībā, aprindām kurās apgrozos. Vienkārši ego prasa pēc laba, kvalitatīva uzvalka, kuru izņemot pēc pusgada no skapja nebūtu jānožēlo, ka puse no normāla uzvalka summas ir izmesta vējā.

Neadekvātas ir dizaineru uzvalku cenas, kur tu skaidri zini, ka maksā par brendingu. Šajā cenu kategorijā, manuprāt, es maksāju par kvalitāti un audumu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

https://www.facebook...fo&tab=overview

Aizbrauc uz šejieni, vismaz agrāk tur bija ne tikai uz hipsteriem tendētas drēbes, bet arī klasiski uzvalki par ļoti labām cenām

nesen tieši tur biju, diemžēl, kvalitāte tur ir palikusi švaka. Gan mēteļiem, gan jakām. Uzvalkus nepētiju.

Uzvalku tur pirku pirms diviem gadiem, kvalitāte bija

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...