Jump to content
GIGN Forum

Komentāri/jautājumi Par "izsaki Savas Domas..."


worm
 Share

Recommended Posts

  • 1.Serveru reitingus vajadzētu noteikt pēc serverī spēlējošu cilvēku daudzuma(kā ir tagad) un vēl klāt pielikt lietotāju vērtējumus, kas ar kaut kādas formulas palīdzību noteiktu kopēju reitingu. 2.Serveru īpašniekiem dot iespēju izdzēst komentārus par serveri, kuri sasnieguši vismaz 5dislikes rociņas.

Gribējās pakomentēt Guska teikto...

Šis viss man liekas galīgi garām un nevajadzīgi. Vienīgais , lai servera īpašnieks var dzēst sava servera pretīgos/kaitinošos/spameru komentārus. Ja būs atkal, ka arī + dos servera reitingam, tas , ka daudzi spiedīs "like", ir galīgi garām... atkal stāvēs pirmajās lapās pustukši serveri.. Ja serveris ir labs, viņš būs pilns, agru vai vēlu !

UN vispār, worm, esi lūdzu pretīmnākoš jaunajiem projektiem, izdzēs visus serverus no serveru listes un uzliek par katra servera pievienošanu 5Ls, kā minimums, gign būs materiāla rezervīte un būs vismaz spēlētaji serveros, kuri ir gign listē, savādāk tur ir par daudz serveri, kas tiek pievienoti uz 1 mēnesi un tad pūst gadiem offline. Tā jau to serveru latvijā ir daudz par daudz :) !

Edited by struncis112
Link to comment
Share on other sites

2. Uzmočīt jaunus member taitlus :DD

3. Uzlikt lai spama sadaļā neskaitas posti

4. Dabūt atpakaļ uz šejieni cilvēkus kas veidoja interesantus topikus/postus (domāti slowhands,ojaars,Dr.Pain u.c )

2. Nevajadzīgi. Veccie title ir ļoti labi. Dod vismaz kaut kādu nostaļģijas sajūtu.

3. Arī nevajadzīgi. Lielākā daļa foruma REGULĀRO apmeklētāju uzturas tur.

4. Un kā tu viņus ieteiktu "dabūt" atpakaļ?

Link to comment
Share on other sites

Lūk tieši tāpēc arī bija mans ieteikums. Tā kā tev, diemžēl, nav pielecis, ka labāk neteikt (nerakstīt) neko, ja nav ko teikt (rakstīt), tad kāds no atbildīgajiem varētu palīdzēt tev to saprast.

Link to comment
Share on other sites

Vārda brīvību neviens nav aizliedzis, ja šis vārds neaizskar... bet ja tev būtu kaut drusciņ sajēgas - tu nepievērstu man uzmanību. Ignorētu... bet kaut kas tev liek atcerēties par mani...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Davai zilzaļsarkanie TF2 admini(jo randomos tāpat neklausīsies), kuriem ir laiks sapenterējiet ieteikumus no šajos topikos izteiktajiem viedokļiem:

  1. http://www.gign.lv/forum/topic/54195-uzspodrinam-gign/
  2. http://www.gign.lv/forum/topic/49759-dazas-idejas/
  3. http://www.gign.lv/forum/topic/54454-vairak-mapes/

Būs kas piebilstams/labojams, gan jau ziņosim.

Link to comment
Share on other sites

pašam slabo uzrakstīt? :) es redzu ka te zilzaļsarkanie admini diezgan bremzīgi ir un neko daudz nerunā... ja māki sakarīgi rakstīt, lietot pieturzīmes un neizklausīties pēc totāla nūba, tad nevajadzētu uztraukties par to, ka neņemšu bazaru vērā

Link to comment
Share on other sites

Pārsvarā par spēlēšanu serveros.

1. atrisināt beidzot lagu problēmu, jo šaušana pubā un csdmā ir vienkārši d*rsā un vidējo pingu samazināt (un nē tā nav client side vaina)

2. csdmā adminiem iespēju uzlikt uz voti hs modu (tikai tādā gadijumā, ja sataisa lagus)

3. csdmā uzlikt 1. bruņu bez ķiveres, lai galvas asiņo

4. atpakaļ reģistrētiem lietotājiem xspeak

5. sataisīt xllama komandu

6. statiem apdeitu 1x diennaktī + sataisīt awardus

7. forumā noderētu interesantāks skins

8. klanu sistēmu varētu atjaunot, bet tur nevaru iedomāties cenas par pakalpojumiem

+1 par lagiem, jau sen par tiem dziedu, ne dzelžiem ne tīklam nav ne vainas, kādreiz spēlēju no p4 un 5mbit LTC trubas un pings bija ~5, tagad zem 30 ir reti manāms

Par klanu sistēmu - tur varētu pielietot ko līdzīgu ko kaka alā grib piedzīt par mūziku, proti ja klanā ir <=5 tad ir teiksim 2,50 ja ir 5-10 tad 5 bet ja 10+ piemēro līdzekli 1 no katra.

Protams lai šo attīstītu un tas būtu dzīvot spējīgs ir nepieciešams atdzīvināt visus cw, jārosina kaut kādi klanu reitingi un jāveido velme cilvēkiem šaut šādos pasākumos, vecos laikos taču bija goda lieta savās lapās iespraust tabulu ar rezultātiem un to papildināt, ne tā ?

Edited by ANALGINS
Link to comment
Share on other sites

Tam votemap pluginam tf2 serverī nav iespēja uzlikt, ka noteiktu karti nav iespējams nominēt un tā nevar parādīties patvaļīgi balsojamo karšu sarakstā kādu noteiktu laiku? Tas varētu kaut nedaudz atrisināt 3 karšu malšanu.

Link to comment
Share on other sites

Par teddy ieteikto pasu ideju: nostrādās tikai tad, ja tā būs vienīgā regošanās iespēja (soc.medija pase un/vai Steam). Savādāk būs pāris kadri, kuriem viss pie kreisiem sāniem un šie ar kāda soc.medija pasi ieregojušies, krietni vairāk Steam pases lietotāji un vairāk kā saprašanas to, kas reģistrējas pa vecai modei. Turklāt šajā jomā gigns tādā gadījumā būtu reāls celmlauzis iekš LV.

Varbūt lai cilvēkiem šķistu interesanti te ņemties vajag viņiem uzstādīt kādu mērķi, tobiš, kačāt ekspi (teiksim, kā spokos), bet vajag kaut kādu mērķi, kas vēl nav izmantots. Gan avataru maiņa, gan niku krāsa jau ir izmantota. Šobrīd nav ideju, kā to aizstāt. Ieviest weba avčīvmentus (?).

Zis iz gūd.

Vajag minda kompi nobanot.

Zis iz īven beter.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iedodat kāds brilles, vai pasakat kā var editēt postu, jo man vnk vairs nerāda EDIT pogu.

Apakšā zem posta izgaismojas tikai 2 vai 3 opcijas ( Quote, MultiQuote un vēl kkas? ). Pabraukājot no tām opcijām pa labi, pa kreisi redzēsi arī pārējās opcijas izgaismojamies.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...