Jump to content
GIGN Forum

dyversant
 Share

Recommended Posts

Čau! Atkal/ joprojām ir piedāvājumi par darbiem UK.

Šonedēļ TESCO, harlow.

Darba samaksa līdz 9,20 GBP/h , atkarīgs no performance.

Dzīvesvieta - Harlow ( Londona 25 min. ar vilcienu)

Dzīvesvietas sākumā tiek nodrošinātas

Darbs TESCO Warehouse ( Noliktavā). Darbs pagrūts, bet labi apmaksāts. Strādājot 6 dienas nedēļā 350 GBP var nopelnīt miera vējos.

*** Tā kā daži varoņi atteicās, bet man joprojām ir vajadzīgi cilvēki, tad tie, kas šonedēļ, piektdien ir gatavi braukt, bet ir finansiālas problēmas, PM.

+ Tā kā iepriekšējā topikā cītiīgi interesējāties par manu dzīvi un veselu kaudzi lietu, kuras nav saistītas ar darbā iekārtošanu, man nācās topiku slēgt. Esiet tik jauki un runājiet pa tēmu.

Link to comment
Share on other sites

Transports ir papildus pakalpojums tā teikt, ar mērķi Rīga -> darbavieta. Ja vari tikt pats uz noteikto vietu, noteiktajā laikā, man tas ir vēl labāk, jo noņem drusku atbildību ;)

Tiesa gan iekārtošanas maksa ir nemainīga.

Harlow tesco vēl ir ap 40 vietām tikai, tā ka ja gribas Harlow bariņā, domājiet un dariet fiksi.

Link to comment
Share on other sites

Ir Jaunas vakances DHL Harlowā.

Darba princips tāds pats kā tesco - picking, tikai DHL tas ir ar mikrefonu, nevis skenējot. Līdz ar to nepieciešama puslīdz jēdzīga angļu valodas saprašana.

Dažiem liekas foršāk, dažiem nē.

Darbs divās maiņās - no 8 - 16.00 un 13.00 - 21.00 . Maiņu kārtības mainās mainoties nedēļām :D

Samaksa 6.08 - 10 GBP /h

Samaksas kārtība - minimālā + picks per hour, kas šajā gadījumā apzīmē iekrautās kastītes stundā.

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Tu vari maksāt kkādām vietējām random aģenturām un raustīt plecus par to, kas sagaidīs otrpuss dīķim, kamēr divīts piedāvā reāli eksistējošus darba piedāvājumus, kuros arī dzen ietilpst gan hatas atrašana, gan transporta organizēšana. Vai tad tik tiešām to ir tik grūti saprast?

Link to comment
Share on other sites

Nevēlos ieslīgt oftopā, bet nu loģiski, ka tevi iekārtojot, atvedot, apgādājot ar jumtu un transportu, tu viņam kaut ko maksā. Bračiņš līdzīgi iekārtojās, tik iekārtot radinieki palīdzēja.

Tavā priekšā ir izvēle uzticēties divītim vai random turkmenistānim, kas tevi piepisīs pie pirmās jau izdevības?

Nesit, divīt, es vairs te nerakstīšu :/

Link to comment
Share on other sites

Ideja ir tajaa faktaa, ka mums ar shiim firmaam ir vienoshanas par to, ka darbinieki naaks no mums, lidz ar to tas ir principaa vienigais veids kaa tikt iekshaa darba

+ muusu darbiniekiem ir aizmugure ja ta var teikt, ja nedod darbu - nokartojam, problemas - nokartojam.

+ jau augstakpieminetais par to ka samekleeju haatu, aizvedu uz intervijam, paradu nepieciesuamo

Link to comment
Share on other sites

divit, nezinu ka citur, bet iekš Tesco ir viegli iekartot, vel nesen mums deva lapiņas kur par katru rekumendeto cilveku saņem 50 poundus! Tik cik viņam jaatbrauc, jaatrod kur dzivot (to ari viegli izdarit, caur Arti vai pie Pola), jaaiziet uz interviju, kuras bija katru 2dienu! Ka ari ja ir ieteicejs, tad lielaka iespeja, ka paņems! Vismaz šādi es iekartoju draugu! Protams, man ari ir čakars, jo jasagaida lidosta + viss jasaruna! Bet ja tev nav gali iekš šejienes tad jā, drošāk braukt caur diviti, jo tad ir garantija, ka buus darbs un jumts virs galvas!

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

divit, nezinu ka citur, bet iekš Tesco ir viegli iekartot, vel nesen mums deva lapiņas kur par katru rekumendeto cilveku saņem 50 poundus!

WĀĀĀT??? Kad Jums deva, kurā maiņā esi? Es arī biju dzirdējis šito variantu, ka maksā 50 gbp, pats caur sevīm februārī ieravēju trīs džekus, bet man neviena kapeika nav atlekusi, bļac!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, tikai reāli paņemt un to izdarīt čo to neviens nav izdarījis, jo lai tu kādu iekārtotu un saņemtu tos 50 GBP, tev ir vajadzīgi tulkoti dokumenti, CV un visas pārējās figņas, plus vēl kaudze ar principā nevajadzīgām lietām, kuras noteikti prasīs ,ja neiet caur mani. Katrā ziņā man jau ir tā,ka man vakances ir daudz, un cilvēku,kas piesakās pietiek,tā ka drosminieki var mēģināt!

Link to comment
Share on other sites

Es joprojām nesaprotu kāda jums visiem huj starpība ko es dabūju un ko ne.

Es daru daudz, saņemu miljonu!

Nav tā, ka man nepatiktu stāstīt un tā tālāk, vienkārši tā ir mana privātā dzīve, kuru es neapspriežu ar random keksiem no hujzinkurienes.

Link to comment
Share on other sites

Kapec man sajuta, ka par katru keksu, vins dabu 100-200 Ls. Ta vismaz pie mums kursa viens verve un pelna.

Un kāda jēga skaitīt naudu citu kabatās/makos? Manis pēc viņš var arī 5000 lvl par katru čali dabūt, tik ilgi, kamēr nevienu neapčakarē.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...