Jump to content
GIGN Forum

Mhhh Mhh Mhhhhhhhhh


Anhur
 Share

Recommended Posts

Pyromania Update. Ilgi gaidītais 'Meet the pyro' 27 jūnijā. jauns gamemode (Doomsday), pagaidām gan nevar saprast, kāda tur ideja pamatā. Un tad vēl līdz trešdienai jāskatās, kas vēl jauns būs. Cerams kādi jauni ieroči etc.

Jauni ieroči? Tev nepietiek jau ar tiem sūdiem, kas ir? Man galvenais ir redzēte meet the pyro.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jaunus ieročus it kā gribētos, bet no otras puses visdrīzāk būs kkādi sūdi ar kuriem jestri skraidīs ņūbi. Nekas jēdzīgāks par degreaser nekad netiks izdomāts ^^

P.S Sasodīts, kā es skumstu pēc gign, ātrāk algu un beidzot būs iekrāts jaunam kompim, lai es šo serv atkal varētu pavilkt :xd3:

Link to comment
Share on other sites

Vēlos izteikt pateicību tiem, kas ir izteikuši savu atzinību, jo šis video tikai pāris minutēs spēj atspoguļot manu dzīvi, kas mūsdienās ir liels retums. Tādēļ vien šī dokumentālā filma ir jāuztver ļoti nopietni. Bez tam tā mudina mūs - pelēko masu - aizdomāties par augstākām vērtībām mūsu dzīvēs: taurītēm, pļavām un konfektēm uz kociņa. Tā liek mums palūkoties no malas uz mūsu pelēko, niecīgo ikdienu un ieraudzīt, cik daudz cinisma un sarkasma ir sakrājies mūsu sīkajā būtībā. Vienlaikus šī filma spēj mūs visus aicināt uz kopīgu, katarsi raisošu masu orģiju, kurā mēs visi spētu realizēt savas apslēptās piromānu tieksmes (ko šobrīd tikai daži senči īsteno kūlas laikā), aizdedzinot visu, kas patrāpās ceļā, tādējādi atraisot sakrāto rūgtumu un iegūstot atbildes uz visiem dzīves lielajiem jautājumiem. Lūdzu, neaizmirstiet paņemt līdzi sērkociņus.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...