Jump to content
GIGN Forum

Cs:s Lo4Wis Bmw


Recommended Posts

Sveiki !

Informācija par mani: Esmu Liepājnieks , kam drīz jau būs 20.gadi. Mācos LVT (Liepājas valsts tehnikumā) , par Ēdināšanas pakalpojuma speciālistu , 3gadus jau mācos. Brīvā laikā boksējos un apmeklēju boulingu. Bouligu eju spēlēt katru 2dienu. Esmu kritis uz mašīnām , gar tām varu stundām pērties. Pa lielām ripām esmu jautrs , sabiedrisks. Patīk ar draugiem pērties un garšo alus.

Vecums: 19

Pieredze: cs.roxcs.lv , cs.bagem.lv , css.bagem.lv. Pieredzīte jau ir , netīros spēlētājus varu atkost.

Laiki: Kad brīvs brīdis tad arī spēlējos , parasti tas ir ap 16:00 līdz 18:00 un tad vakaros no 21:00 līdz pazūd tauta. Tagda brīvs laika ir daudz vairāk. dienā tās 2-3h ir.

Links: http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=142

Reg. niks: Pēc 1.Jūlija būs. Limits notērēts.

Administratori: Maddn. ( Niknais , tvix 50% uz 50% ) Ps. Uzskatu ka būtu stūlbi prasīt adminiem kas atbalsta Tevi.

Link to comment
Share on other sites

Cik paskatījos aktīvi reportē čīterus, ar muļķībām pagaidām serverī nav izcēlies ;)

Tākā bija rr servera statiem, tad nevar apskatīties cik reāli ir bijis serverī, uz to šajā gadījumā domāju, ka var pievērt aci :)

Nikam uzskatu jau sen bija jābūt reģistrētam, ja atbalsti serveri kurā spēlē.

Nu tad, lai iet REC no manas puses. :)

GL

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos, tad jau pavisam nesen biji rakstījis pieteikumu. Zinu, ka Tev atteica, bet neatceros iemeslu (ja nemaldos, tad atteicējs bija neikeds - līdz ar to, atteikums pamatots un jaudīgs).

Sagaidīji brīdi, kad viens no patreizējiem ir grēkojis un gaidi uz vakanci?

Par spēlētāju :

Tagad kādas divas nedēļas neesmu bijis diži aktīvs, tamdēļ grūti diskutēt par Tavu statusu. Bet līdz tam neesmu Tevi manījis kamdēļ būtu labāks par visiem pārējiem, vai arī kāds guvums būtu no Tevis.

Rezumē uz Tevi kā par kārtībnieku ir nekāds (nejaukt ar neitrālu). Gribētu redzēt vēl citu pieteikumus, tad arī būtu ar ko salīdzināt!

Link to comment
Share on other sites

Šis izskatās pēc "keksam noņēma acc, man iedos" topika - administrātoru skaits serverī nav limitēts un viņi pietrūkst jā, bet neuzskatu ka būtu nepieciešamība tagad strēbt kartu un dalīt access, gluži otrādāk vaig vairāk izvērtēt kandidātus.

Godīgi sakot, es redzu daudz labākus kandidātus administratora serverī nekā tu, tāpēc es mainu savu lēmumu (salīdzinot ar iepriekšējo topiku) un dodu anti.

Link to comment
Share on other sites

Salīdzinot iepriekšējo un šo topiku, palikas tā interesanti par to regniku, pirmajā reizē - telefons remontā, savukārt šoreiz jau atkal limits beidzies. Sorry par offtopiku, bet nu..

Jaa , ka rakstīju pašam smiekli sanāca !! Pa visam biju piemirsis , ka vajag reg. nick. !

Link to comment
Share on other sites

Forumā esi neaktīvs. Es tevi vispār nevienā topikā neesmu redzējis (izņemot čīteru reportā). Ņemu vērā to, ka norādi - ka esi sabiedrisks. Kā arī uzskatu, ka reg niks ir jāpērk nevis tad, kad raksta pieteikumu, bet jau kādu laiku iepriekš, tas tā....

Plus, tu neesi norādījis kādas tiesības vispār tu gribi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...