Jump to content
GIGN Forum

Arma 2 Dayz !


sk8er
 Share

Recommended Posts

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Labākajā gadījumā atlaide būs 10%,spēle ir tikko palaista early access, kur lielākās atlaides bijušas 40% spēlēm, kuras ir pusgadu+ vecas,tā ka nemaz neceriet. Plus spēle pirmajās 24h pārdeva 170k+ kopijas, tā ka viņiem nav ne mazākās iniciatīvas laist zemē spēles cenu 4 dienas pēc alphas izlaišanas.

Link to comment
Share on other sites

Nopirku, paskraidīju.

Pagaidām gan viss ir izstrādes stadijā, bet spēle ir ļoti playable.

Pilsētas pārveidotas, loots daudzveidīgāks. Nekas nekarās, negļuko.

Spēle stipri spiež uz medicīnu - visādi vitamīni, tinktūras, antibiotikas, defibrilatori, asinsgrupas noteikšana pirms pārliešanas, utt. Parādās kraftings, šo un to var uzmontēt.

Daudz kas no tā visa gan vēl nefunkcionē, transporta vēl nav, utt, bet ir skaidrs, uz kurieni viss iet.

Kā jau Rockets rakstīja - ja kāds grib gatavu spēli, tad pagaidām nevajag pirkt. Ja grib dzīvot līdzi spēles attīstībai, tad gan droši.

Link to comment
Share on other sites

gljuks, kad atsledzaas, sashauj chaaru, kaitina, nevar nobindot, nevar otrs palidzet, ir jashauj nost, javac luuts un jatiekas, jaatdod, loti kaitinosi. Ja runajam par lootu, tad loots ir North, vienmer jaiet North, jo parejas daljas ir medium level ierochi. Priecee, tas, ka vairak cilveki nespele kill for loot, izpaliidz, bet tas varbut tapec, ka sakums, redzes kaa taalaak.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Esmu skatījies vairākus strīmus, lielākoties summitu. No malas izskatās tiešām interesanta spēle. It īpaši, ja spēle tādā kā komandā. Ir kādi ieteikumi pilnīgam iesācējam?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pagaidām nav jēga šo gabalu iegādāties, jo tur reāli nav ko darīt. Pēc pus gada, vai gada, tad jā, jo uz to brīdi sāks parādīties autiņi u.c svarīgas lietas, bet tagad tā skraidīšana diezgan jēla. Gaidu epoch. Pats ieķēru tā iznākšanas dienā, jo parasto dayz ilgu laiku spēlēju. Citreiz nolasamies bariņš, ja vēlies pievienoties - steamcommunity.com/id/thefriendlyhacker

Link to comment
Share on other sites

meginaju, nesanaca. vai nu nemaku vai nevar, domaju variants nr. 2

bet iekurt gaazes pliiti var, thats 4 sure :D

soriit nospavnojos kaa freshs elektro, pizgec, 2 pidari mani nosauj on sight, es pat nolutojis neko nebiju, relogs citaa serverii, mosins, logins taja iepriekseja serverii un 2 liikji, luuts labs, kevlars, veste, lodes, skope :D zinu, gostoshana smird, bet nu sitos freshspawnu savejus citadi nevar parmacit.

ir noverots baigais bags, vismaz liekas, ka bags, viena lode muguraa un veste, soma un viss luuts, kas tur bija ir ruined, kaut kaa nereali.

Link to comment
Share on other sites

Neesmu novērojis tādu bagu, jo mani vienmēr nošauj ar pirmo lodi. :D Esmu bijis normāli geared kaut kādu 1x reizi only. Riebjas arī ar kājām visu laiku skraidīt. Principā bakstu veco dayz, bet ja var salasīties, tad labprāt standalone uzspēlētu.

Link to comment
Share on other sites

Bazarējam caur skype, teamspeak utt, jo savādāk kāds dzirdēs no krūma, ka mēs tur runājam. :D Kad iznāca, tad uzreiz ieķērām un nospēlējām savas 10h uzreiz, bet pēc tam tikai pa retam uzspēlējām. Gaidam, kad būs autiņi un heļi. Doma paņemt Arma III, bet baigi piķo. Jāgaida atlaide.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...