Jump to content
GIGN Forum

+Demetrius
 Share

Recommended Posts

Kāpēc kautkādam Natijam ir admina tiesības? Viņš visu laiku lamājas un kad viņam kautkas nepatīk vienkārši izbano. Arī mapes maina tad kad sagribās, ienāk serverī un nomaina. Bieži vien kiko spēlētājus tāpat vien lai viņa draugs ienāktu.

P.S viņš tagad man liek warn par to, ka stāstu taisnību. Nahranizējiet viņu tak vienreiz.

Edited by +Demetrius
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Cilvēkam ar kaut cik loģisku domāšanu un zināšanām jau vajadzētu saprast, ka Natijs kādam sarkanajam nu dikti jo dikti patīk. Ja divas pamatotākas sūdzības bija bez rezultāta, tad šāds rage topiks vispār ir bezcerīgs izmisušas un noklīdušas dvēseles kliedziens.

Iedzeram tēju, nomierināmies un padomājam, ka tomēr ir labi, ka ir joprojām pasaulē cilvēki, kas mīlestības vārdā ir uz visu gatavi, pat Natiju piesegt.

Link to comment
Share on other sites

Sargāju, sargāju. Mapes Natijs maina, jo dustbowlu nevar 24/7 spēlēt + tagad serveris bieži karas un automātiski nomainās karte uz dustbowlu. Lai draugs ienāktu ir ļoti stiprs arguments, lai viņam noņemtu tiesības. Tev neliekas, ka tavā mazajā galvā ir pārāk daudz netaisnības pret tevi? No kurienes tu izrāvi.. ka draugs grib ienākt, tapēc viņš met ārā?

Link to comment
Share on other sites

Ja būtu opcija kaut kur redzēt, cik "bekonus" Natijs ir uzlicis, man būtu amats rokā...šobrīd ir tā, līdz ko Natijs ienāk serverī, 100% gadījumos seko šis scenārijs: KvKqd.jpg

Man grūti spriest, ko no tā šis jaunietis iegūst, bet varu pateikt, ka man kā regulārai spēlētājai tas vairāk neliekas hilarious.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...