Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

E-Sim

Reģistrācija - http://e-sim.org/lan.4388/

54xd3n.png

Šajā spēlē tu vari būt biznesmenis, Karotājs, militārās vienības biedrs vai pat līderis, kongresmenis, partijas priekšsēdētājs, vai pat valsts prezidents. Taču vissvarīgākā šīs spēles daļa ir sabiedriskā saskarsme starp daudziem cilvēkiem no dažādām valstīm. E-Sim ikdiena - strādāt(work), karot(fight) un trenēties(train) un pāri tam visam ir vēl politika. Šī spēlē ikvienam spēlētājam dod iespēju atīstīt prasmes politika un saskarsme ar citiem spēlētājiem.

E-Sim no citām līdzīgām spēlēm atšķiras ar iespēju ierosināt izstrādāt kādu jaunu spēles moduli administratoram, piemēram, izstrādāt pilsoņu kara moduli vai pievienot jaunu e-sim valsti. Spēle ir baudāmāka, jo E-Sim veidotāji ir vēltījušo pilnīgu uzmanību tieši spēlētājiem. Un vislielākais bonus atširiba no citām spēlēm ir ka pa īsto naudu nevar nopirkt zeltu(gold)!

Galvenās spēles iespējas:

1. Dalība politikā;

2. Biznesa uzsākšana vai strādāšana esošā kompānijā;

3. Akciju sabiedrības;

4. Militārās karjeras uzsākšana;

5. Privātās armijas (militārās vienības) veidošana;

7. Pilsoņu karš. Pretestības karš. Karš;

8. Mēdiji. Avīžrakstu veidošana;

9. Dažādu līgumu veidošana ar dažādiem nosacījumiem (iespēja veidot banku sistēmas);

de3gn5.png

E-Sim Latvija

Pašlaik Latvija ir smagā situācija, valsts ir sašķelta Trīs daļās. Tas viss tikai tāpēc, ka Poļi ir okupējuši mūsu visvērtīgāko reģionu Latgali un Zviedri ir okupējuši Kurzemi , un negrasās tos atdot. Mēs neko pretī īsti nevaram izdarīt - Viņu populācija spēlē ir aptuveni 10 reizes lielāka nekā mūsējā.

Reģistrācija

Lai uzsāktu spēles gaitas ar nelieliem līdzekļiem iesaku reģistrēties caur jebkura jau esoša spēlētāja referāli(tu sanjem 2 gold sasniedzot 7 līmeni)

http://e-sim.org/lan.4388/

Kad esiet piereģistrējies ļoti svarīgi katru dienu nostrādāt(work), trenēties(train) un izkarot(fight) . Pirmais solis, kas jāveic ir jāizvēlas savam profilam bilde.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...