Jump to content
GIGN Forum

Pasūtam No Sportsdirect.com


SAMPO
 Share

Recommended Posts

Doma jau atkal, ar vairāku mēnešu pauzi, pasūtīt drēbes un mantas no http://www.sportsdirect.com/ . Cik skatos, tad par šo laiku ir ĻOTI daudz preces pienākušas klāt ar vēl lieliskākām cenām.

Paša pasūtīšana notiks 13. Jūlija vakarā, lai varat kārtīgi padomāt un sagaidīt algas. Bet pirms 13. būtu vēlams vēlreiz paskatīties vai tieši vajadzīgais izmērs un krāsa ir pieejama, jo mantas tiek izķertas dienas laikā.

Pie manis sūtīšanas izmaksas 4ls un saņemt varēs Rīgas robežās, bet, ja ir tiešām vēlme cilvēkam no citas pilsētas pasūtīt, tad varam kaut ko sarunāt.

Sazināties ar mani var draugiem.lv vai rakstīt uz epastu - [email protected]

Link to comment
Share on other sites

Uz e-pastu atnāca order reference number (10 cipari). Es iegāju dhl.com, ievadiju preces izsekošanā un man neko neatrada, nekāda linka arīdzen e-pasta vēstulē nav :(

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

DHL trackings sūkā konkrēti. Man izsūtīja paku no UK 4dien ar DHL, vēl šobrīd trackings nestrādā, zvanīju, teica, ka tipo no rītdienas strādāšot. Tāpat kad no Vācijas sūtīju, trackingā divi punkti - paka izbrauc no Vācijas, četras dienas klusums, tad paka iebraukusi LV. Paldies par kūkām, tipo es bez trackinga nezinātu, ka paka pēc dažām dienā izbrauc no valsts un ir vienkārši "kaut kur".

Tajā pašā laikā DPD visu smuki tracko pa solim.

Link to comment
Share on other sites

Tik liela atšķirība nav gadījusies. Ar nike botām viss ir bijis kārtībā, bet ar citām firmām ir mazliet laimes spēle, jo +/- pa vienu izmēru var atšķirties. Ja atnāk par lielu/mazu, tad sūtam atpakaļ un norādām, kas par vainu, viss tiek izlabots un tiek atsūtītas atpakaļ īstais izmērs,

Link to comment
Share on other sites

Teorētiski vajadzētu ņemt pretī un apmainīt, bet gan jau neņems, jo 14 dienas tev ir pagājušas kopš pasūtījuma saņemšanas brīža un vēl kaste nav. Vajadzēja kaut vai driskas saglabāt un sūtot atpakaļ ielikt pakā, lai priecājas.

Link to comment
Share on other sites

Tie kretīni manu pasūtijumu ir atcēluši. Prece neesot vairs noliktavā. Bled tad kad es pasūtīju gan tas izmērs bija, gan mans pasūtijums tika nočekots. Te jau vairs nevar neko darīt lietas labā?

Link to comment
Share on other sites

Domāju pasūtīt no sportdirect, ja kāds vēlas pieslēgties klāt, lai nav jāmaksā šipings vienam, līdz svētdienai atmetat pm.

Preci varēšu nogādāt Centrs/Purciems/Ziepniekalns/Āgensklans, Ķekava/Baloži un tas rajons. ;)

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...