Jump to content
GIGN Forum

Rtu Kojas


Traffic
 Share

Recommended Posts

Vispār te kaut kur bija forums par RTU atsevišķi uztaisīts, kur dalījas ar domām. Es, protams, savu viedokli nemainu un saku ka uz RTU nav jēga iet, ja gribi saglabāt savu dvēseli.

Runājot par kojām, pirmgadniekam ne Meža ielā, ne Ķīpsalā netikt (Ķipsalā tagad cenas ir augšā un tur vispār izredzētie un apmaiņas studenti, cik saprotu) - meža ielā varot ar kukuli tikt iekšā, bet tāpat grūti kā pirmkursniekam, lai ko tu izvēlētos rēķinies ka tev būs jādzīvo miskastē, pirmais gad jau nu noteikti.

p.s. manuprat piesakoties studijam internetā tev nevajag pasi. lol, nezinaju ka sakusies uzņemšana, paldies ;D

Link to comment
Share on other sites

Ķīpsalas kojās varēs ievākties ātrākais oktobrī (lai gan arī šaubos) - priekšroka tiks dota tiem, kuri no turienes tika izlikti pirms remondarbu sākšanas, un ārzemju studentiem.

Meža ielas kojās konkurence liela, bet ja skaisti runā ar komandanti, tad tikt var.

Link to comment
Share on other sites

Bļā.. jāsāk kaut kas domāt. :D

Pats pieteicos tajā RTU un arī tur tikšu, bet tad dzīvot kur nebūs. :D

Cik vispār jāmaksā mēnesī? Varbūt kāds var nosaukt cenu amplitūdu. :D

Varbūt lētāk sanāk nopirkt kādu lētu traileri, noparkot pie RTU un tur 3 gadus dzīvot. :D

Edited by della
Link to comment
Share on other sites

zeļļu 8 vai burtnieku 1? It kā man personīgi izdevīgāk sanāktu dzīvot Teikā, lai sakarīgi uz treniņiem var tikt, bet ir radies tāds priekštats, ka zeļļos dzīvo interesantāki cilvēki + cik dzirdēts pati ēka esot labākā stāvoklī?

Link to comment
Share on other sites

Burtnieku 1 nav ne vainas tautai, tīri jautri pasākumi ik pa laikam notiek. Blakus ir arī sūdīgs volejbola un tīri ok strītbola laukums, komenes normālas, vismaz 2 gadus atpakaļ, ērti ierāpties un izrāpties pa 2. stāva pīpētavas logu naktī.

Link to comment
Share on other sites

Zeļļu 8 FTW. Forša apkārtne, visapkārt parki, netālu tirgus, līdz Vecrīgai 10 minūtēs ar kājām. Blakus esošajā fakultātē regulāras balles. Pats Teikas kojās bijis neesmu, bet cik runāts visi saka, ka Zeļļi labākā stāvoklī. Bai ze vej, kopš pagājušā gada Zeļļu kojās liek biologu meitenes. Ieteiktu komandantei lūgties vietu pirmajos trīs stāvos, augšējie ir pabriesmīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...