Jump to content
GIGN Forum

Elektrība Biš Pa Dārgu Jau


th3crims
 Share

Recommended Posts

Sveiki! zinu, ka šis forums nav priekš tā domāts, bet anyway, varbūt kāds ir ar to saskāries... :D

karoč šodien nolēmām ģimenē nomaksāt atkal rēķinu,bladāc! 1300kW par divistabu dzīvokli VASARA un 120ls atā! Es vnk nevaru saprast - smieties vai raudāt... par to, ka kaimiņi varētu zagt elektrību laikam nebūs, jo visi dzīvo savējie gandrīz - tātad, vai var arī kāds zagt elektrību no blakus mājām? :D piekritīsiet, ka 120ls VASARĀ par elektrību ir fakin daudz, ok, boileris 80l, TV, ledusskapis, dators un reāli vairāk nekas, nav pat apsildāmo grīdu. :D Kur varētu būt problēma?

Link to comment
Share on other sites

comon, 120ls pat tuvu normai nav. Man draugam ir divstāvu mājā + viņš visu laiku garāžā metina,felksē un visu citu. viņam pat tik daudz nav :D da vienalga kāds tev boileris, tur nevar dabūt 120ls ^^ tev gadijumā arī nav elektriskā plīst, elektriskā tējkanna?

Link to comment
Share on other sites

Vasarā kondicionieries var apēs elektrību, ja tev tāds ir.

Bet atceros, ka reiz dzīvoklī Rīgā bija līdzīgs černis un beigās izrādijās, ka vannas istabā vadi ir pārgājuši pušu un reģipšu armatūras ir pie 220. Tad arī caur tām uz grīdu/sienām/griestiem pamazām, bet patstāvīgi tecēja 800w, kas mēnesī savācāc par smukiem 500kwh (wtf lol rēķinā).

Tā kā - atslēdz visus patērētājus un skaties, kas notiek ar skaitītaju. Kaimiņi parasti zog elekktrību pirms, nevis pēc skaitītāja.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...