Jump to content
GIGN Forum

Guild Wars 2 latviešu ģilde Džentlmeņu Līga [LV] aicina.


Kurzemnieks
 Share

Recommended Posts

gldrlv800x200b.jpg

Sveicināti visi esošie Guild Wars un topošie Guild Wars 2 spēlētāji. Šajā nelielajā rakstā īsumā iepazīstināsim ar mūsu nesen kopīgi izveidoto ģildi „Džentlmeņu Līga” .

Ģildes biedri kopumā ir pieredzējuši spēlētāji – daži ar diezgan lielu pieredzi, kuri spēj sniegt padomu un konsultēt jebkurā ar spēli saistītā jautājumā, daži ar nedaudz mazāku, tomēr svaigu skatu uz spēli kā tādu, līdz ar to spēj sniegt vērtīgas iniciatīvas. Ģildē šobrīd ir neliels skaits biedru, tomēr biedru skaits strauji palielinās. Esam ieinteresēti, lai GW spēlē tie, kuri ir patiesi ieinteresēti par šo spēli, jo paši cenšamies spēlēt iedziļinoties spēlē un esam aktīvi.

Tātad Ģilde ir izveidota kopīgai laika pavadīšanai draudzīgā atmosfērā. Sarunas un kopīga spēlēšana labi pavadot laiku ir tas, uz ko pašlaik esam tendēti. Protams, spēlējam ne tikai PVE teritorijās, bet arī veicam kopīgus gājienus, pasākumus aktīvajos uzdevumos (events), jumping puzle, WvW gājienus. Iepriekš minētais un arī daudzas citas lietas, protams, tiek ar visiem izrunāts, faktiski apspriežoties ģildes iekšienē un balsojot, lai neviens netiktu atstumts viedokļa paušanā un spētu sasniegt sev izvirzītos mērķus. Galvenokārt balstāmies uz to, ka mūsu „ģimenē” katram biedram ir balstiesības un visiem ir vienlīdzīgas iespējas spēlē attīstīties.

Jāatzīst, ka šā brīža prioritāte ir līdz mielēm iepazīt GW2, tomēr pieļaujam, ka arī GW1 ir kāds stūrītis kartē, kurš nav pagūts izzināt līdz pēdējam milimetram.

Ja ir kādi jautājumi, neskaidrības vai vienkārši vēlēšanās labi pavadīt laiku spēlējot patīkamā un miermīlīgā kompānijā, nekautrējieties – jautājiet, komentējiet, pievienojieties.

Mūsu izvēlētais Guild Wars 2 serveris ir EU Gandara.

Mūsu mājas vietne: http://guidwars2latvija.guildlaunch.com

Ar cieņu Džentlmeņu Līga [LV].

Edited by Kurzemnieks
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...