Jump to content
GIGN Forum

TF2 Tools / Dažādas interesantas lietas


hariits
 Share

Recommended Posts

caca.png

Sveicināti GIGN.lv lietotāji.

Esmu tā nedaudz apkopojis dažādas interesantas saites, kas ir saistītas ar spēli TF2, kas iespējams palīdzēs uzlabot Jūsu gameplay, palīdzēs treidoties un tā tālāk ... iespējams pieredzējušākie spēlmaņi jau zina visu, bet nu iesācējiem noderēs.

Vispārīgi / Oficiāli

TF2 MAIN

Saite - http://www.teamfortress.com/index.php

Apraksts

Uzzini šeit pirmais par visjaunākajiem atjauninājumiem, palasi par TF2 vēsturi, komiksus, ļoti interesanti ir palasīt stāstus, kas ietilps "Major Updates" jeb vienu vārdu sakot klašu / sezonas update. Lasi arī par citu lietotāju rakstiem. Piemēram, nesen bija raksts kā tika radīts / modelēts "Pyrovision" update ierocis - "Scorch Shot" .

TF2 Lobby

Saite - http://www.tf2lobby.com/

Apraksts

Ja tev ir apnikuši visi garlaicīgie pub, vai citi nesakarīgi modi, tad izmēģini šo. Šeit tu vari piedalīties īsta (lai labāk saprastu kā cs "clanwars"), kur savācas dažādi spēlētāji no visdažādākajām valstīm. Te tu vari pārbaudīt kāds tu esi īsts profesionālis. Pieejamas 2 modi - Highlander (spēlē 9x9, katram cilvēkam ir sava klase) un ir 6x6, kas pārsvarā tiek spēlēts visos turnīros.

TF2 WiKi

Saite - http://wiki.teamfort.../wiki/Main_Page

Apraksts

Īsi un konkrēti. Ja kaut ko nezini, ne par ieročiem, cepurēm, misc nu pilnīgi par jebko, kas saistīts ar TF2, to tu vari uzzināt šeit. Viss sīki, detalizēti uzrakstīta informācija.

ETFL (European Team Fortress 2 League)

Saite - http://etf2l.org/

Apraksts

Tāpat kā jebkurā sporta veidā ir sezonas, tad TF2 arī ir sezona, kuru piedalās dažādas komanda no visām pasaules vietām. Ir dažādas divīzijas sākot ar iesācējiem, beidzot līdz profesionāļiem. Iesācējiem tur nav ko meklēt. Tur tu vari atrast komandu, kas startētu jaunajā sezonā. Pieejami arī dažādi interesanti video kā arī tiek apkopots mēneša TOP10 .

Trade lietas

Trade sistēmas

TF2TP - http://www.tf2tp.com

TF2OP - http://www.tf2outpost.com/

TFBazaar - http://bazaar.tf/

Protams ir neskaitāmi daudz forumi - http://tf2-trader.com ; http://www.sourceop.com

Trade Tool`i

Spreadsheets

Saite - http://tf2spreadsheet.blogspot.com/

Apraksts

Viens no populārākajiem palīglīdzekļiem. Šeit tu vari redzēt jebkuram itemam viņa vērtību jeb cenas. Mans uzskats, ka šis saits ir pilnīgs bullshits un neiesaku tur skatīties.

backpack.tf

Saite - http://backpack.tf/pricelist

Apraksts

Viens no izcilākajiem un precīzākajiem cenu rādītājiem. Ļoti ērts, kompakts, cena atjauno paši lietotāji. Iesaku skatīties cenas šeit.

Citi tool`i

TF2Tactics

Saite - nestrādā (www.tf2tactics.com)

Video channels - http://www.youtube.c...istianmalazarte

Apraksts

Ideālas lietas priekš iesācējiem var atrast te. Šeit tiek parādītas katras klases dažādākās stratēģijas. Tiek veikti dažādi testi. Kā piemēru varu pateikt, ka vienā video testēja Dead Ringer troksni dažādos attālumos, skatījās Uber "kačāšanās" ātrumu dažādos apstākļos un daudz ko citu.

Gamebanana TF2

Saite - http://gamebanana.com/tf2

Apraksts

Nav daudz ko runāt šeit, vienkārši šeit vari costumaizot savu izskatu TF2 - huds, spray, skins and so on ... Vienu varu pateikt - Def lietas ir vislabākās.

TF2 Raffles

Saite - http://tf2r.com/raffles.html

Apraksts

Par šo daudz nespēšu pastāstīt, jo pats nespēju iebraukt kā tas notiek. Princips tāds (vismaz kā es to saprotu) - dāsni cilvēki izliek savas mantas uz atdošanu. Lietotāji pievienojas un sajaukta secībā tiek izlozēts viens vai vairāki cilvēki, kas sadala izliktās mantas. Esmu piedalījies intereses pēc vairākos, bet izredzes kaut ko dabūt ir ļoti niecīgas, pārsvarā tās ir zem 0.02% . Ja kāds var mani izlabot, tad droši, jo neesmu pārliecināts par šo.

Meet The Stats

Saite -http://stats.teamfortress.org/

Apraksts

Ļoti interesants saits dažādiem kolekcionāriem vai interesentiem. Šajā adresē tiek apkopots pilnīgi visa informācija par lietotāju backpack`iem, par jebkuru lietu, kas eksistē TF2 spēlē. te var redzēt, cik kopā ir cepuru, ieroču, to līmeņu izklāsts un daudz ko citu. Ja pasēž, varbūt vari atrast kādu lietu, kas ir rets, kaut vai ar līmeni savaādāku nekā standartā un pārdot par augstāku cenu nekā tas ir.

TF2 Strategy

Saite - http://tf2strategy.com/

Apraksts

Līdzīgi kā nesen pieminētais TF2 Tactics, šeit tiek apkopoti dažādu lietotāju stratēģijas.

TF2 Toolbox

Saite - http://tf2toolbox.com/

Apraksts

Izpalīdzīgi palīglīdzekļi, kas palīdzēs tev apskatīt vairāk informācijas par savu backpack`u. Piemēram, cik metālu tu vari iegūt sacraftojot visus ieročus? Vai sakārtot kastes, ko iemest trade topikos.

Stream / Podcast / Citi

Teamfortress 2 TV

Saite - http://teamfortress.tv/

Apraksts

Redzi dažādākos mačus tiešraidē, vai vienkārši izklaidējies skatoties citu lietotāju video, kā spēlē utt. Interesanti, ja tu apspēj, tad var redzēt tiešraides no ETFL ar visu Podcastu .

Vanilla TV

Saite - http://www.vanillatf2.org/

Apraksts

Uzzini pašus jaunākos jaunumus, kas saistīti ar dažādiem LAN turnīriem visā pasaulē. Iespēja arī redzēt tiešraides no starptautiskajiem mačiem. Nesen rādīja ETFL finālu ar visiem komentētājiem.

Kritz TF Latvia

Saite - http://kritz.evil.lv/

Apraksts

Uzzini kā mūsējiem veicies LAN turnīros. Uzzini pašus svaigākos jaunumu par latviešiem, kas piedalās ETFL, kā arī dažādus citus rakstus ko mums tur piedāvā.

Ja ir vēl kādas interesantas saites, kas palīdz TF2 lietotajiem, droši rakstiet komentāros.

Paldies par uzmanību.

Rakstu sagatavojis hariits

Speciāli priekš GIGN.LV

© manas

Edited by hariits
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pēc šī topika izlasīšanas uzreiz iegāju TF2 Raffles, un pieteicos visiem itemiem ko tur bija iespējam laimēt.

Neticami, bet pēc apmēram 2h es tiešām saņēm itemus (Redtaperecorder + FlyingGui.. bla bla)!

Takā nav nemaz tik nereali kaut ko laimēt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...