Jump to content
GIGN Forum

Kurš labāks antivirus? II


kept
 Share

Recommended Posts

Atveru jaunu daļu sim topikam "Kurš Labāks Antivirus?", jo nevēlējos vecu topiku pacelt.

Tātad, meklēju kādu antivīrusu, kurš ir koncentrēts pret ielaušanos manā datorā, pret keylogeriem un vēl visādiem parazītiem. Pamēģināju Avira uz 30 dienām, šķita ka ir ok, bet tagad tur problēmas ar aktivizāciju. Pieļauju iespēju pat maksāt par antivīrusu, jo nesen man jau bija problēma ar ielaušanos manā datorā sakara ar manu MC serveri, bet tas ir cits stāsts. So, iesakiet kas varētu būt labāks par Aviru..

Paldies.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kaspersky lietoju jau ļoti ilgi, nekad nekādu problēmu nav bijis. Kaspersky gan ir ļoti grūti dabūt pirātisku versiju, kas darbojas, jo serial kodus ļotio regulāri blacklisto.

Par ESET Nod32 ir visvisvisvairāk labas atsauksmes dzirdēts no pārējiem zināmajiem sūdiem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Esmu sēdējis uz Nod32, mēdza neatrast virusus, ja netiek skanēts. Šobrīd uz AVG versijas, kas ir pieejama bez maksas - arī nekādu problēmu. Nortons gan ēd daudz atmiņas. Kādus divus gadus esmu izmantojis PC bez anti virusiem, ja nevelk daudz visādas drazas un neblēņojas pa porno saitiem, tad der arī šāds variants.

Cik redzu pēdējā laikā bieži parādas Panda, ko manuprāt ar var diezgan lēti dabūt vai nāk līdzi datoriem/detaļām.

AVG favorīts.

Edited by maddn
Link to comment
Share on other sites

Hmm, kāds ir saskāries ar situāciju, ka ir jāaizstāvās no iebrucējiem? Kuri grib dabūt tavas paroles? Pats jau ļoti labu laiku neeju nezināmas izcelsmes lapās, kā arī neapstiprinu tādus failus. Varbūt man ir vajadzīgs kāds tūlis? Biju uzlicis spybot search and destroy, bet tas kaut kā īsti līdz galam negribēja darboties...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

norton 360 (5.0 un uz augšu), licensēta versija (jā, maksas) ;)

Man nāca līdzi komplektā Nortons kopā ar laptopu, tāds zaparinijs antiviruss, + nenormāli gremdē PC ātrumu, paņēmu un izdzēsu nah viņu ārā uzliku avast un miers mājās, bet jā Nortons tavā gadījumā būtu vislabākais, viņš tiešām visur ielien iekšā paroles un tas arī man nepatika, ka visu laiku paroles apstiprinājumu vaig caur nortonu visu laiku met ārā tos logus, kā cenšo kautkur ielogoties.

A kas ar to Windows mūris, tjipa iebuvētais antivīrus :) ???

Kaspersky lietoju jau ļoti ilgi, nekad nekādu problēmu nav bijis. Kaspersky gan ir ļoti grūti dabūt pirātisku versiju, kas darbojas, jo serial kodus ļotio regulāri blacklisto.

Par ESET Nod32 ir visvisvisvairāk labas atsauksmes dzirdēts no pārējiem zināmajiem sūdiem.

Jā jo Eset nodam ir visvairāk pieejamie serial key.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Gadus 7 atpakaļ ar kompi līdzi nāca kaut kāda primitīva Pandas versija un vēlāk arī Kaspersky. Panda neatrada vīrusus un ātri vien kompis nogrima, jo biju sīks un ložņāt visādos sūdos man patika, bet anti vīruss nepildīja savu darbu. Toreiz arī uzliku Nortonu, lai tas attīra kompi, bet sākās kaut kāds čakars, jo Panda neļāva slēgt citus antivīrusus, bet izdzēst to nevarēja. Laikam jau vīruss bija pašā pandā ieķēries. Kaspersky atkal strādāja labi, bet kad sāka skanēt pc, tad gan bija kā bija. Un nezinu kā tagad, bet toreiz ļoti bieži meta ārā logu ar paziņojumu, ka kaut kāda ip ir bloķēta(un skanēja kaut kāds zirgs, kas mani tracināja), bet tam par laimi beidzās termiņš un nācās meklēt jaunu.

Vairākus gadus nolietoju ESET nod32 un ne par ko nesūdzējos. Fonā strādāja klusām, pat nemanāmi. Bet arī tam pienāca termiņa gals un nolēmu, ka esmu jau diezgan saprātīgs interneta lietotājs un varu dzīvot arī ar brīvi pieejamiem antivīrusiem, un jau visu šo atlikušo laiku sēžu uz AVG Free un arī ne par ko nesūdzos. Par viņa darbību pat neesmu ticis jau labu laiku informēts, ka ja dažreiz neielīstu dispečerī, tad nemaz nezinātu, ka man vēljoprojām ir antivīruss.

Tev, gan man liekas pilnīgi pietiktu aizlāpīt servera caurumus, ja tādi ir( jo cik sapratu, tad tieši dēļ servera krašo un pats serveris arī būs tev vārgākā vieta, kur ielausties), uzlikt firewall un ar rūteri aizslēgt visus portus, kurus neizmanto(precīzāk atvērt tikai un vienīgi tos, kurus izmanto)

Edited by ImMortl
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

AVAST, noteikti Avast. Bijuši visādi antivīrusi, un visi traucēja dzīvot ar saviem mūžīgajiem paziņojumiem. Uzliec Avast Gaming mod, un dzīvo mierā.

+ vīrusi manā portatīvajā jau labu laiku nav bijuši. Viss strādā ideāli.

Piekrītu, pats pirmo reizi samaksāju par Avast Pro un nekādas problēmas pagaidām nav bijušas. Vēl atzinīgi novērtēt varu NOD32.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vakar beidzās Kaspersky subscription. Tā kā pišu santīmus pēdējā laikā, novilku visu slavēto Avast!

Bija bijis uz datora vairākus, vairākus gadus atpakaļ. Atceros avast kā totālāko sūdu, kas nepārtraukti kaut ko prasīja, popuppoja, randomi skanēja un visā visumā bija sūds.

Novilku, uzinstalēju, izgāju caur settingiem (noņēmu visas nevajadzīgās lietas) un viss lido. Vēl neko nav prasījis, updeitojis visu savā nodabā un RAMu neēd ne cik.

Izskatās, ka būšu Avast lietotājs uz visiem datoriem, kad beigsies subs pārējiem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Visu laiku, mans favorīts bija AVASTs, bet tas ir kaitinošs jo pārāk daudz un viltīgā veidā cenšās kaut ko nopārdot. Saprotams, ka pelnīt arī vajag, bet man tas traucē(vēl jo vairāk parastam datorlietotājam) un pavisam nesen rakstot apskatu par bezmaksas antivīrusiem: Bezmaksas antivīrusu programmas

atradu jaunu programmu 360 Total security, kas pēc testiem šķiet ir pat labāks ķērājs par AVAST, dizains visai līdzīgs un pat patīkamāks, piedevām iekšā ir sistēmas tīrīšanas rīks - līdzīgs CCleanerim. Daudzi mūsdienās jau lieto 2 antivīrusus, bet šis sevī integrē divas datubāzes Avira un Bitdefender, tākā darbu dara godam. Pagidām cik patestēju - baigā štelle.Made in China :D

Link to comment
Share on other sites

Pēc testiem vajag tikai taisnas rokas un antivīruss vispār nav jāizmanto ;)

Vīrusu uzrakstīt var katrs, kas ir mazliet pamacījies, kādu programmēšanas valodu, vismaz nedēļu, tādēļ inficēt un nokaut datoru parastam lietotājam nav problēmu. Var runāt par taisnām rokām un visādi, bet mūsdienās jau pc resursi pietiek lai pavilktu 24 - 130mb nastu. Turklāt iztīrīt kukijus un visu citu drazu ar šo rīku ir daudz ātrāk - taisnas vai līkas rokas.

Par piemēru var ņemt šitos softu lejuplādes saitus(download.com), kas līdzi instalē visādus tulbārus utt. ar normālu antivīrusu Tu ar viņiem tiksi galā ātri vien, pat neienstalēsi, manuāli, būs ilgāk.

Edited by krkt
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...