Jump to content
GIGN Forum

.


ba1ba
 Share

Recommended Posts

Tējas namiņš - forši ka vari izmesties guļus, interesanti ka cilvēki vispār tur vēl iet, jo cik atceros ziemas periodos, kad javelk apavi nost, tad labāk tur nerādīties - smird. Cenas - kosmosā, 4ls par 1 spainīti piparmētru tējas (kas sanāk 4 krūzītes)

Coffee inn - patīkams dizains, tāds relax teiksim, cenas salīdzinoši atbilstošas piedāvājumam, jo kafijas ir gardas, apkalpošana ir laba un ''kasieres'' vienmēr smaida :) liela izvēle dzērieniem :)

Costa coffee - nepatīk, drūms noskaņojums rodas ieejot tajā vietā, tumšā kafija ar pienu garšo pēc lētas krievu kafijas ar pulveri, cenas arī nav tās patīkamākās.

Link to comment
Share on other sites

  • Tējas namiņš „Apsara” tas bija forši kādreiz, tur ir forši tā gulēšana, bet ir gadijies, ka atnākam, bet tur smird kādam zeķes un tā normāli :D tas tāds mīnuss visai idejai.
  • Tea and Cofee Garden Palace nekādas mājīguma sajūtas, tāda kā ieskrietuve, makdonalds style.
  • Double Cofee kā kurā vietā, piemēram DC pie mad house tas ir galīgi garām, uz tēbatas ielas, netālu no zara's tas vispār krimināls, tur apgriezties nav kur. Vislabākais liekas brīvības/stabu stūris, apkalpošana laba un izkārtojums liekas foršāks, nezinu kā tagad, bet pirms laika tur vel bija dīvāni ar apaļo galdu, megaforši.
  • Cofee Inn Sajūta, ka ideja par interjeru zagta no čili :D Bet atkal garšīga kafija, viena no labākajām.

Ja par cenām, tad kā jau Latvijā - ar labu varku :D Vislabākais tomēr liekas coffee inn no piedāvātajiem, pēc tam seko double coffee, bet uz pārējiem ir būts un vairāk neiešu.

Ja vel kāds atceras, tad vislabākais bija Pita Inn.

Link to comment
Share on other sites

Montekristo Ģertrūdes ielā, starp Akas un Tērbatas. Kafūzis jau tur ir ilgus gadus, imo viena no garšīgākajām kafijām Rīgā, liela izvēle, ir arī sakarīgi uzkožamie. Forša atmosfēra, ir gan pirmajā stāvā, gan pagrabiņš.

Vēl ir kafijas veikaliņš/kafejnīca Bruņinieku ielā, netālu no Tērbatas krusta. Tur gan kafiju neesmu dzēris.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Cheap beer + waterpipes :D

nu tur jau bija tas pats cēsu, aldaris lētais gals, bet vismaz maksāja adekvāti nevis kā tagad, tā standartā visās vietās uzlikuši 1.50ls, PAR KO? Tas alus ir sūds pa lielam. Ja pareizi atceros, tad bija arī labāki aliņi.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Starp citu - runājot par DC... Pēdējā laikā tur viss ir nekāds manuprāt. Dažreiz iegriezies biju - kafiju atnes aukstu, ēdamais nekāds (porcijas mazas un ne visai garšīgas), tēju izvēle gan liela.

Link to comment
Share on other sites

all capucino tas kurš netālu no eksporta ielas, bijām iegājuši paņemt karto šokolādi, krūze mega liela un garšīga, apkalpojošais personāls smaidīgs un jautrs.

DC ir kautkas briesmīgs, cenas kosmoss, uz visu ilgi jāgaida, pat rēķinu ir nesuši gandrīz 20min.

Link to comment
Share on other sites

Vai bija kaut kas tāds, kas tomēr nepatika?

Par Montekristo - viņiem vasara bija āra terase, kurā vienā daļā varēja smēķēt un pašam kafūzim durvis vaļā - visa smaka nāk iekšā. Vēl tā kā būtu pēdējais laiks refrešot interjeru :)

Link to comment
Share on other sites

Double Coffee cenas un apkalpošana ir līdzvērtīgi - par augstu cenu tad arī tiek sniegta laba manta pienācīgā apkalpošanā.

Costa Coffee pārāk dārgs, kādreiz tur pasniedzu uzņēmējam latviešu valodu, ja viņš man nepirktu kūciņu un kafiju, pati es tur neko nepirktu.

Apsaras tējas namiņš ir ērts, bet ir dārgs. Pārāk dārgs, es teiktu. Ir citas vietas, kur var relaksēti padzert labu tēju par lētākām naudām.

Par Index Cafe esmu dzirdējusi salīdzinoši labas atsauksmes kā par jauku vietiņu, kur pasēdēt, bet nezinu ne cenas, ne produkciju.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...