Jump to content
GIGN Forum

Laptops no ebay!


Miedzinjsh
 Share

Recommended Posts

Nedēļu atpakaļ man atnāca portatīvais no ebay, sākumā viss gāja labi, līdz vienu dienu viņš vienkārši izslēdzās un vairs nevarēja ieslēgt. Garantīju nebiju nopircis, bet itka uz portatīva ir šilte ar 2 gadu garantīju (laptops jauns) un uz epastu atnāca vestule, lai 30 dienu laikā noperku garantīju. Tagad štukoju, ja nopērku to garantīju un pēc nedēļas pasaku, ka saplīsa, viņi taisīs? Vai ir kādi citi risinājumi?

Link to comment
Share on other sites

Nu, lab pieņemsim ka man ir tā garantīja, te ir kāds kurš ir kaut ko sūtijis atpakaļ? Kam jābūt komplektā (nezinu vai neesmu kaut ko izsviedis ārā) jabūt kaut kādam garantījas lapai? Man tikai uz kompja ir šilte, vairāk nekur! Neesmu nekad krāmējies ar garantijām!

Link to comment
Share on other sites

Tev vajag, pirkuma apliecinošu dokumentu... čeks, pavadzīme,līzinga dokuments, Da jebkas ,kas apliecina tavu pirkumu... Tālāk tev jābūt aizpildītam garantijas talonam, vai nu tas ir firmas garantijas talons kura tev pārdeva,vai orģinālais izplatītāja talons.. Paga a kādas firmas portķiks tev vispār ir?

P.s. Tu esi UK vaI atpakaļ LV?

Link to comment
Share on other sites

Tev vajag uzrakstīt pārdevējam nopietnu vēstuli. Tipa, ka viņiem ir jāņem atpakaļ tavs portatīvais, vai savādāk tu iesniegsi lietu ebay administrācijā utt. Man šitā štelle ir nostrādājusi. Un ja tu pirki caur paypal, viņi arī totāli aizsargā tavu naudu. Tur tu arī vari sūtī pieprasījumu par refund. Parakājies googlēkā to precīzi dara, jo man gadījums bija sen atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...