Jump to content
GIGN Forum

tropikaalais


bacard
 Share

Recommended Posts

Sveiki Gign biedri!

Lai arī kā man nepatiktu sūdzēties, kur nu vēl par spēlēm - šoreiz to darīšu. Lieta sekojoša - sūdzos par TF2 spēlētāju - tropikālais.

Mierīgs vakars, ieeju serverī nedaudz atpūsties no ikdienas, nedaudz apmierināt labsajūtas nervus un tamlīdzīgi. Viss ir skaisti, jauki, pūkaini, līdz brīdim, kad ierodas iepriekš minētais spēlētājs. Viņam visi ir kropļi, muļķi, dauņi ar neglītām balsīm un tā tālāk. (Tos skaistos vārdus viņš izbļauj pa mikrofonu). Un, nedod Dievs, tu viņam vēl aizrādīsi - tad tu vispār būsi norakstāms. Gignā spēlē arī dažas meitenes - par attieksmi pret sievietēm labāk vispār nerunāsim.

Variants - uzlikt muti, kā jau arī to esmu darījis, bet tagad mans mērs ir pilns. Nevēlos, lai ciestu arī citi no viņa gudrībām, tāpēc nācu šeit ar lūgumu šo kandidātu atvaļināt uz kādu nedēļu, vai arī uzlikt kādu nedēļu garu gagu, ja tas kaut kā ir iespējams. Mērķis? Pavisam vienkāršs - lai zēns apdomā, ko viņš saka, un uz priekšdienām varbūt nāks pie prāta, kā arī mirstīgajiem spēlētājiem nebūs jāklausās viņe jēlības.

Čatā neko daudz nevar redzēt, bet iemetīšu demo un domāju, ka saklausīšu arī citu spēlētāju apstiprinošus viedokļus.

Demo - http://cookie.gign.l...cp_badlands.zip , te vēl ir mazs, bet pacentīšos atrast arī citus apskates materiālus.

Edited by bacard
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Mans tas vecums, kad smejos par muļķiem garām. Jā jā, arī netīrā bļoda mani pārāk neuzrunāja.

P.s No manas mutes viņš nemācīsies, kā arī turpinās traucēt citiem spēlētājiem, kuri varbūt nemāk un negrib likt mute. Un vispār, tādi ir jāsoda!

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Diemžēl šis konkrētais spēlētājs tāds nav vienīgais, ir vēl vismaz pāris citi (dažs labs pat šeit ir mēģinājis dabūt admina tiesības), + pietiekami daudz citu, kam liekas, ka "viņš ir smieklīgs" un kuri visas šīs gudrības izvērš plašumā. Ar mute likšanu ne vienmēr problēma ir atrisināta, citi izmanto čatu, citi atrod vēl citas opcijas. Pēdējā laikā vispār serverī ļoti bieži panesas tādas sarunas, ka gribas ātrāk ragequitot. Laikam normāliem cilvēkiem Gignā drīz vairāk nebūs, ko meklēt. Atrunas, ka "tas ir pubs", mani nepārliecina, jo tāpēc ir domāti admini, kuriem teorētiski būtu šie džigiti jāapklusina.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tā viņš ir, principā katru dienu kāds izpelnās 'mute'..

es vispār lielākoties spēlēju ar fonā palaistu mūziku un klusiņām spēli dzird.

Tu man liekās diezgan daudz gignā spēlē. Par pravām neesi domājis? Personīgi es savas neesmu ļoti bieži TF2 serverī izmantojis, bet šādos gadījumos netraucētu ja tiesības būtu.

Ja serverī ieraudzīšu konkrēto indivīdu uzlikšu mute/gag negaidot vai viņš izrunāsies vai nē.

Link to comment
Share on other sites

da beidz viņš ir smieklīgs, priecājies ka tu neesi tik debīls. ja pa daudz jau krīt uz nerviem, uzliec mute tieši viņam, ja nemaldos tā varēja kkur pie Find servers vai kkā tā izvēlnes

Brr kings ierunājās ,mister tbag karalis mute tik pat liela ,kā tropicam dažreiz <_<

Reāli vajadzētu uzlikt kaut kādu vote mute, līdzīgi, kā rtv. Tad obligāti nevajadzētu serverī adminu un varētu demokrātiski izlemt vai konkrētajam indivīdam likt mute vai nelikt.

Ja nu serverī būs tik pat daudz idi*ti visi sabalsos par "No" un vainīgais paliks nesodīts..

Mans ieteikums apklusināt šo "draudzīgo" spēlētāju uz nedēļām divām vai pat uz visu mēnesi :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...