Jump to content
GIGN Forum

Soda apmērs?


Queer
 Share

Recommended Posts

Huliganisms narkotisko vielu iespaida. iegugle un redzesi.

šis pants šajā gadījumā nebūs, ja saprotu pareizi,ka ķipa tas legalka ir legālais pīpējamais maisījums, tad tā nav narkotiska viela. Viņu par narkotisku ir jāatzīst, lai būtu šis pants. Domāju, ka viņam nekas nebūs, ja salabos stiklu un pretenziju tur nebūs....,bet ei un sazini, nesen viens lapsi čomam pālī izšķaidīja un dabūja krimināllietu.

Ja baigi nesprēgāji, gan jau apžēlos. Labākajā gadījumā dabūsi brīdinājumu un dabūsi salabot stiklu. Sliktākajā jaskatās ko tev var piemērot...vienmēr jau var dabūt pa žostko.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja likumā nav aizliegto vielu sarakstā, tad tā vairs neskaitīsies darbība psihotropo vielu iespaidā vai tāpat skaitīsies? Jo alkoholam ir tā, vienalga skaidrā vai neskaidrā noziegums un likuma pārkāpums ir vienādi sodāms.

Alkohola reibuma pastradats noziegums vienmer bus bargak sodams. Taka beidz hulji te dirst. Pats esmu tam gajis cauri, ne nelepojos ar to.

Link to comment
Share on other sites

Kurīju džointā, no sākuma domāju, ka tā nav īstenība, bet sapratu, ka tomēr ir. Gāju uz priekšu ar maziem solīšiem, dzirdēju kā mani apkārt sauc un smejās. Tad čoms stāstīja, ka es atslēdzos, pēkšķi piecēlos un sāku sist čali, kas man uzsauca, tad viņi mani turēja, es laikam nobijos un sāku begt no viņiem. Bikses laikam pa ceļam nokrita. Tajā brīdī es gribēju nomirt, uzlekt uz mašīnas šķita vienīgā izeja. Tad es pagulēju uz kapota un uzmetu vellna ragus. Tad nokritu zemē un pagulēju, tad sāku bēgt, bet mani noķēra kkāds skinheds. Un tā sagaidīju mentus un maucām uz iecirkni

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

vinjs pahodu kurija puukaino kursh agrak bija @ mildas tirdzins , dolbii jau traki bet ne tik traki.. nezinu , man jau liekas ka viss shis topiks ir dirshana :)

Protams viņš grib tikai nopārdo savu xboxu vai ne? :slap:

P.s kurš gribētu lielities ar to ,ka ir ielecis stiklos ar galvu? Padomā loģiski! :axe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...