Jump to content
GIGN Forum

Nothin` much!


dELAGE`
 Share

Recommended Posts

Sveiciens GIGN komūnīšiem!

Tātad esmu klāt ar nelielu pieteikumu uz acc @ 1.6 PUB serveri :)

Informācija par sevi:

  1. Vecums; Esmu 22 gadus jauns.
  2. Nodarbošanās; Pagaidām sēžu uz haltūrām, bet pārsvarā mana nodarbe ir CS @ GIGN 1.6 Pub serveri, tiešām šajā laikā , kad ārā auksts, mazāk gribas līst no mājas ārā, tapēc pavadu zdratojot GIGN Pubā :)
  3. Pieredze man ir uz protams populāro Counter Strike 1.6 , kuru spēlēju jau vairāk kā 5 gadus. Esmu spēlējsi 2 gadus atpakaļ LAN kausos, visādus MIX, CW pilns utt!
  4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Īsa un konkrēta atbilde - Manu aktivitāti serverī un iekš foruma.
    Ir tā, kad esmu pabijis GamerX admins ilgu laiku un ieguvis ļoti lielu pieredzi visā čīteru atpazīšanā, un ar ACC zinu kā rīkoties!
  5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; - pārsvarā katru dienu, ik pēc 1 vai 2 h ieeju uzspēlēt pāris mapes, un darba dienās no rītiem ir tā, kad ir maz adminu, kas ir serverī, jo visu pagājušo nedēļu no rītiem negribējās iet iekšā, redzot ka čīteri kačā hs!
  6. Rekomendācijas no adminiem - Nu es domāju, ka tie admini kuriem esmu palīdzējis ar specošanu serverī un visām pārējām lietām, ceru sagaidīt šajā topikā ierakstu!
  7. Linki uz spēlētaju statos; - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=49578 Zinu, man stundas ir daudz par maz, bet nu savu aktivitāti es nepārtraukšu iekš Gign PUB'a.
  8. OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī - Rītā papildināšu kredītu, nopirkšu, tagad ar 50sant nesavilks :)
  9. Vēlos iegūt

  • xkick - lai izmestu spēlētājus kas ir AFK vai Spectate un kačā laiku!
  • xban - lai banotu palīgprogrammu lietotājus, jo pieredze atpazīt čīterus ir!
  • xgag - lai aizvērtu mutes tiem, kas to ir pelnījuši!
  • xslay - par misijas nepildīšanu!

Vēl 1dien nopirku stīmoto CS 1.6 lai viss būtu, kā vajag!

Šī ir mans nelielais pieteikums, uz kuru es ceru sagaidīt atsaucību!

Danke © dELAGE`

Link to comment
Share on other sites

Tagad visi, kas nedēļu paspēlēs pub serverī varēs prasīt acc, nezkapēc visi ir bijuši kautkur admini un zin kā rīkoties, tikai tā uzvedība nav kā adminam.

Katrā ziņā dELAGE` tu par sevi neesi radījis labu priekšstatu, nedomāju, ka tu esi gatavs adminēt pub serverī, kur sevi vairāk vai mazāk ir jāpierāda, kā nosvērtu un gignam uzticīgu spēlētāju. Un re kā, tu pat neesi ieguldijis neko gignā, būtu tev regniks vismaz kādu laiku, bet nav, stundu arī nav, foruma akaunts arī pirms nedēļas uztaisīts, attieksme pret gign kā publisko telpu nav tā piemērotākā.

Pēc manis rakstītā var skaidri noprast, ka saku ANTI, bet novēltu Tev dELAGE` sevi pierādīt un apgāzt visus manus apgalvojumus, lai pēc kāda laika, ja nebūsi atmetis cerības un attieksmi varētu stāties adminu rindās.

Edited by R._
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

noteikti ne, kapēc?

jo tu reāli pa daudz no sevis iedomājiesi. Reāls skilots pacans ar muti kā meksikas līcis vnk, serverī paspēlējis pāris h un jau tiesības prasa, neceri!

Kā jau R_ minēja, pubs ir tā vieta, kur tu audz un pierādi sevi kā spēlētāju, kā konkrētu personību. Tas, ka tu pāris reizes esi bijis specā un brēci reali uz cilvēkiem kuri gignā spēlē teju 3-4 gadu, ka viņi ir kkādi hakeri or smth (Piemērs - John Will, chuwis, Pablo) ar to tu no sevis neko labu neparādīji. Un tā foršā piezīme no tavas puses, ko izmeti denjam un man - Ko jūs spēlējat, jums ir savs darbs jādara specos. hah, būsi šefs vnk :D

Anti, nenenenene!

EDIT : Karsonij, tavs pirmais teikums arī atspēko visu iepriekš teikto, paspēlē pubā sapratīsi.

EDIT 2 : Karsonij, vecīt ja jau tu tā regulē, ko citi admini dara un nedara, tad sāc ar sevi šeit pat forumā.

ir EDIT poga :)

Edited by brahhh
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Man ar 1.6 nav nekada sakara, bet nu gribētu izteikties, tieši par tavu attieksmi brahhh.

Sājā topikā dELAGE izskatās pieaugušāks par tevi, tu esi admins DOMĀ ,ko tu raxti forumā un kā tu sevi parādi !

Edited by KaPcCoNiJ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

da zahozu postajanna 4itaju kak i 4to novogo tut. Ranjwe acc bilo trudna palu4itj,nu vozmozna s4as 4to ta izmenilosj. Admin necenzurnaj branju virozaetsja ,kakoj premer drugim ljudjam dajot,uvozenija kak k 4eloveku nolj. Zalko 4to ljudi ne ponemaju takih slov kak ponemanie i uvazenie.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Brahh!

Mans pirmais teikums bijs saistība ar to, ka es nevaru teikt REC vai ANTI, jo nespeleju 1.6 un nezinu, kas tu darās, bet tas, ka es saku, ka tev ir jādomā pie tā, ko tu raxti foruma tas attiecas tieši un konkrēti uz katru adminu, lai kurā serverī vinš nebūtu admins.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...