Jump to content
GIGN Forum

tf2.gign.lv 2012. gada aptauja


procrastinator
 Share

Recommended Posts

Dārgie biedri,

tā kā tuvojas pasaules gals un drīzumā mūsu vienīgais iztikas veids būs žurkas, vēlos jau laicīgi izdibināt, kuri ir tie izredzētie mūsu vidū, kuriem (vismaz pikseļveidīgajā pasaulē) piemīt neparastas spējas, lai varētu viņus atrast un pierunāt pievienoties manai pēcapokalipses krītiņu bandai.

Īsi sakot, sapratu, ka kādam ir jānes šis krusts un jāizveido aptauja par 2012. gadu TF2 serverī. Aptauja ir īsa, tikai 10 jautājumi, jo es jau neiešu šiem maksāt, lai pievienotu vairāk jautājumu. Bet atbildes jums arī nāksies pašiem ierakstīt, lai izkustinātu pirkstus, ja? JA?

Tātad, gaidu vismaz miljons kaut cik jēdzīgus rezultātus.

Ja aptaujas ietvaros melosiet vai troļļosiet, jūs apēdīs vilki.

www.visidati.lv/aptauja/754603991/

Edīte: Paldies visiem, kas jau aizpildījuši! Ja tik rezultātos vairāk parādītos mūsu pašu spēlētāji, nevis ēdieni, Latvijas estrādes zvaigznes, ģimenes locekļi un action žanra filmu zvaigznes.

Edīte2: Man ir patiess prieks par censoņiem, kuriem šī aptauja ir tik tuva sirdij, lai savas dzīves pēdējo dienu minūtes pavadītu, to aizpildot neskaitāmas reizes pēc kārtas. Tomēr atstājiet arī citiem iespēju paust viedokli!

Edited by procrastinator
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Aaaizpildiiiju.

Jautājumi tīri interesanti un vismaz bija iespēja, radoši izpausties.

P.S.

Miljons rezultātus nesagaidīsi, jo, ja pareizi atceros, bija ierobežots respondentu skaits - 50 (bezmaksas aptaujai). Tāpēc nosodu tavu izvēli par labu šim žīdu interneta servisam un apsveru iespēju apzināti piespamot aptauju, līdz tu sāksi izmantot Google Forms.

Edited by Kilgors Trauts
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Varbūt šī aptauja ir sūds, bet tādā gadījumā tas ir nopietns sūds. Mani sponsori ir Valves birojs Latvijā, Kirovs Lipmans un Skynet. Diemžēl balvu fonds nav izveidots, jo sponsoru saziedotos 3 miljonus latu nācās iztērēt šīs aptaujas izveidošanā.

DominiX - es tavā vietā savu pēcpusi sargātu...un gulētu ar sasprindzinātu dibena vaigu. Vismaz vienu.

Edited by procrastinator
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, es tiešām gribēju atrast. Tajā brīdī tā bija manas dzīves izvirzītā prioritāte - tik augstu nospraustais mērķis. Tagad...kad pagājuši jau vairāki mēneši un mainījušies vismaz 2 gada laiki, izlasīti vismaz 30 Gūdmena dzērājstāsti, esmu kļuvis par pilntiesīgu TF2 premium lietotāju. Pēc šī...dzīve pagriezās par 180 grādiem, bet tagad atvainojat, man ir jāiet uz darbu.

Jauku dienu! :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...