Jump to content
GIGN Forum

tf2.gign.lv 2012. gada aptauja


procrastinator
 Share

Recommended Posts

Edīte: Paldies visiem, kas jau aizpildījuši! Ja tik rezultātos vairāk parādītos mūsu pašu spēlētāji, nevis ēdieni, Latvijas estrādes zvaigznes, ģimenes locekļi un action žanra filmu zvaigznes.

Ja tu kārtīgi pameklētu, atklātu, ka liela daļa slavenību, estrādes zvaigznes, ēdieni, etc. patiesībā samērā bieži spēlē gign serverī.

Piemēram: pīrāgi un Nora Bumbiere ir regulāri GIGN tf2 servera apmeklētāji

Edited by Kilgors Trauts
Link to comment
Share on other sites

Piemēram: pīrāgi un Nora Bumbiere ir regulāri GIGN tf2 servera apmeklētāji

Neuztraucies, par pīrāgiem, kebabiem, sviestmaizēm un eklēriem, kas pārpludinājuši tf2 serveri, man viss ir zināms. Turklāt Nora nav vienīgā estrādes zvaigzne, kas ir uzpeldējusi šajā necilajā aptaujā :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Izpildīju aptauju un man patika, tagad varēšu tev nelikt mieru gada garumā ar tekstu "Kur rezultāti!?!"

Pro Tip: tur var dzēst jau piefiksētās anketas ārā, kas paver iespēju apskatīt arī jaunākas.

Paldies par padomu, citādi nemaz nevarētu aplūkot tavu izsmeļošo viedokli :)

Un, nē, tev par godu ņemšu un uztaisīšu visu šonedēļ!!

Link to comment
Share on other sites

Tātad, aptaujas rezultāti!

Jau iepriekš atvainojos, ka šis ieraksts būs daudz garāks par vidējo ierakstu šajā forumā, iespējams, tā izlasīšanai jums nepieciešams īpaši sagatavoties, piemēram, izdzert kādu enerģijas padzērienu un uzrakstīt testamentu.

Aptaujā piedalījās 54 cilvēki vecumā no 5 līdz 105 gadiem, 45 vīrieši un 5 sievietes. Par atlikušajiem datu diemžēl nav – domāju, ka tie ir citplanētieši, jo aptaujā piedalījās cilvēki ne tikai no Latvijas, bet no visas pasaules, sevišķi no tādām vietām kā tf2 world, pāķija, Vācija, lohi, Vitalijs, garāža, Virtuve, elle, Kakupilsēta, pagrabs un Točka.

1. Gada notikums tf2.gign.lv serverī?

Uzvarētājs ir: KOMPIS KOMPIS KOMPIS!!!1111oneone, geimeru aprindās pazīstams ar segvārdu “GIGN.lv TF2 turnīrs sadarbībā ar Capital.lv”.

Aiz strīpas palika: Servera statu resets, Burziņš serverī, Celerona Gangnam Style un citi notikumi.

Nominēti tika sekojoši notikumi: Parādās cita karte, kas nav dustbowl, goldrush, badwater, k. apprecēja janku, Man garšo pīrāg, kas ir serveris?, nekas.

Lai gan sākumā vidējais, neattīstītais puberis (es) nobijās no šī pasākuma, jo likās, ko ta es ar saviem līkajiem pirkstiem un nodeldēto cirvi maisīšos izredzēto cīņās, jāsaka, ka šis pasākums bija foršs arī tiem, kas uz balvām nepretendēja, jo serveris krietni atdzīvojās un bija fun times. Paldies organizatoriem.

2. Gada labākais mediķis? (No homo)

Uzvarētājs ir: k. !!!!!!!

Sveicieni un bučas tev no visa servera (tātad - dzelzs kastes). Tagad pat neiedomājies nomest zemē medigun.

Viņa cienīgie pretinieki bija: +/-, eklērs, hariits, Thomas Claus, ///Team 7. M.o.R.o.Z.z., Blonde^, Staffa.

Nominēti tika arī šādi personāži: homo(apmēram 10 reizes), Celerons, es, tava māte, Dzintars Čīča, ‘Tas random ārzemnieks, kurš tur visu raundu uzkrātu 100% ūberu un ar platu smaidu skatās, kā tu skrien drošā nāvē, domādams, ka šis tev liks ūberu, bet viņš neliek! VIŅŠ NEKAD NELIEK! NEKAD!!!!’, un citi.

3. Gada mežonīgākais un asiņainākais konflikts serverī? (No offense)

Rezultāti:

Slonjara vs lohi: 28%
Natucis feat. deg vs visi citi serverī: 24%
Kings vs visi citi šajā pasaulē: 14%
Daugavpils vs pārējie Latvijas nūbi
:(
: 34%

Kā redzams, uzvarēja Daugavpils vs visi Latvijas nūbi, otrajā vietā atstājot Slonjara vs lohi (īstenībā šie abi varianti ir viens un tas pats). Un jau atkal Daugavpils ir pieveikusi visus pārējos. Man personīgi liekas, ka ir jāatrod brīvprātīgie, kas aizbrauks uz šo tālo Latvijas nostūri un ar dažādiem mēraparātiem izpētīs, kāds ir tur dzīvojošo subjektu uzturs un fiziskās aktivitātes, kas viņus padara tik OP. Varbūt tur notiek bada spēles? Nopietni. Mums vajag atrast viņu kriptonītu. Varbūt rīdzinieki var apvienoties un nosūtīt vēstuli Nilam, ka mūsu konkurētspēja šajā jomā ir pārāk maza, lai Nils mums uzdāvina jaunas kastes? Kaķiem viņš tā darot.

4. Vai pairo ir lohi?

Rezultāti: lai gan 22% cilvēku uzskatīja, ka pairo IR lohi, to neakceptēja 24%, kas uzskata pretējo. Savukārt 54% atbildēja ar atbildi Mmmmmmph, mmmph. Hudda., kas liecina par to, ka viņi IR pairo. Tā kā, lūdzu, neapmētājieties ar dažādiem apvainojumiem spēles laikā uz dzīvē. Iespējams, ka kāds pairo jums aiz muguras ir tieši šobrīd.

5. Gada lielākais mutes brūķētājs, kas IRL jau sen būtu atrāvies pa savu verbālās atejas caurumu?

Uzvarētājs ir: Kings, pazīstams arī kā KING WITHOUT A CROWN/ A$AP KING.

Viņam diezgan tuvu seko: Slonjara, Natijs, tropikaalais, reāli impulsīvs džeks, Lily Allen.

Mazāk brūķējuši muti ir: atomic, ķirsis, Celerons, katrina.

Nominēti tika arī: Tu, Es, Čaks Noriss, Dzintars Čīča, Pīrāgs, tava māte, walters, homo, Āboltiņa un ej drst, es nespēlēju tf2.

6. Vai cepuru skaits palielina skillu?

Rezultāti:

Jā! 38%
Protams. 62%

7. Gada negausīgākais, skillotākais, ūber pro epic mega frageris?

Un uzvarētājs ir….atomic.

Gandrīz uzvarēja: Slonjara, k., reāli impulsīvs džeks un katrina.

Bet vispār visvairāk balsis saņēma ‘es’, tā kā variet apsveikt arī paši sevi.

Nominēti arī tika: Mr. Rev, ubrs, k., line, Nora Bumbiere, Čaks Noriss, Celerons, Dzīntars Čīča, mana māte, vectēvs broņa, joulupukki, cf, n/a, namejs, gejs, Suka, samuray, cūka, Buhenvalds un 6. jautājums sūkā.

8. Gada labākais admins?

Uzvarētājs: Mr. Zombie!!!!

Uzvarai tuvu bija: cf, Nak3D un….Natijs.

Nominēti tika arī: Tedijs, džeris, Gausā Tante Jevgēņija un samuray.

Neņemot vērā to, ka apmēram 10 atbildes bija ‘es’, ļoti daudz atbildes (‘nav tāds’, ‘nav’, ‘nevienu nezinu’, ‘admins? labākais? Hahahahhaha’) liecināja par to, ka, lai gan pastāv viedoklis, ka serverim adminu ir vairāk nekā sunim blusu, adminu aktivitāte varētu būt lielāka. :(

9. Gada labākais, skaistākais un gudrākais spēlētājs?

Rezultāti:

Es 64%
Cita atbilde 36%

Tieši tā, dārgie ļaudis, uzvarētāja esmu es. Vismaz man kāds labums par tām dzīves stundām, kas pavadītas, lēni cepinot spiegus. Jūs gan nekā nedabūsiet :P

Citi nominētie bija: Bobijs Varenais Šāvējs, Celerons, Katrina, k., Čaks Noriss, eklērs, Man garšo pīrāg, Natijs un Kings, lohs, miikka himself, tf2, staffuci uci un sc.

10. Ko tu gribētu, lai tev uzdāvina Ziemassvētkos?

Spaini, normālu kasti, Asus GTX670 DC2, eža puskažociņu, kompi, Kādu dāvanu, plz., Celeronu <3, draugus, k. van pro mediku, eklērus, pīrāg latekss kostīm, Cepures!, čebureku, folliju, kuiva lehmä, AAA, hujnu, fe, nevainību, peli, Eksāmenu atbildes, Zeķēs iesaiņotas zeķes, tf2 premium, alu, dzīvi, Lelli, team captain, Kaut ko ar cepurēm saistītu, natuci, neteikšu, tevi, konfektes, dāvanu, Es, TF2 cepuri, tf2, siltu jaku :(, The Tuxxy, katanu, 2 datorus, Jaunu kompi, termokruzi :-), salaveci, HG smarzas un Nokārtotu sesiju. :(

Vēlos pateikties visiem, kas aptaujā piedalīties un ļoti atvainojos, ka sponsoru nauda ir notriekta. Savas dāvanas jūs no manis nedabūsiet, nāksies vien prasīt omītei vai Gābenam – kurš nu jums liekas skaistāks.

Edited by procrastinator
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Es uz 9. atbildēju "Katrīna", bet es to darīju ironiski - you know it kā es sirsniņā nelolotu cerības! :( lik dis if u cry evertim

IRONISKI?!Cūka. Es jau sapriecājos :(

Tā vietā, lai tagad atzītos savā nelietībā, varēji ar mani visu ko sarunāt, šeit takš arī ir EDIT opcija.

Un neizliecieties, ka nenojautāt, ar ko šis jautājums beigsies.

Rezultātus palīdzēja fabricēt tie, kuri šo aptauju aizpildīja n reizes. Pats vien esi vainīgs, Pīrāg.

Edited by procrastinator
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...