Jump to content
GIGN Forum

Videne Rīgā


Queer
 Share

Recommended Posts

Jov.

Tā kā ir ļoti liela iespēja, ka pārvākšos uz Rīgu, būtu jau jāsāk meklēt skola.

Negribu kaut kādā gopņiku skolā or smth. Būtu zbiss, ja būtu kāds veicis netālu, kur kādu aļuku ieķert pa starpbrīžiem un spots, kur uzšaut (nejau legalku).

Link to comment
Share on other sites

Tu bļe joko? Tu normāli pajautāt pēc ieteikuma nevari? Obligāti jāiebāž šitie mega krutā - alus un zāles pīpētāja komentāri beigās?

Tā vien liekās, ka tev ir īstā vieta kādā no Tevis minētajām gopņiku skolām.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Tu bļe joko? Tu normāli pajautāt pēc ieteikuma nevari? Obligāti jāiebāž šitie mega krutā - alus un zāles pīpētāja komentāri beigās?

Tā vien liekās, ka tev ir īstā vieta kādā no Tevis minētajām gopņiku skolām.

Lūdzu iesaki kādu variantu

Link to comment
Share on other sites

Atrodi skolu ar sliktām atsauksmēm - tā tev būs piemērotākā.

* Mēs tavā vietā nevaram izvēlēties skolu. Ir daudzi faktoru pēc kuriem vadīties - draugu esamība, tavs intelekta līmenis, nākotnes plāni (specifiski novirzieni) u.c

* Alus esamība neskaitās. Rīgā visur viņu var nopirkt un tualetēs dzert, kas protams ir stulbi.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Es vēljoprojām nesaprotu Queer. Tas bija nopietni ka Tu domā starpbrīžu laikā iedzert aliņu, un tuvumā dabūt savu ļegalku?

Pats tak minēji ka vairs nepīpēsi to mēslu, vai jau esi sapīpējies?

Viņš domāja spotu, kur dabūt zaļo, nevis legalku, ja lasīt māki, bet nu tas nemaina būtību.

Link to comment
Share on other sites

Pie centrāltirgus ir kaut kāda skola, tur laikam pat var izvēlēties - mācīsies vakaros vai pa dienu. Kojas, cik zinu, arī turpat netālu.

Plusi - Netālu ir bārs, kuram ir daudzsološs nosaukums "4 promiles". Tur tu varēsi iepazīt savu rajonu, kaimiņus, atradīsi jaunus draugus. Tāpat varēsi uzzināt, kurš no lombardiem dod labāko varku par tavu pulksteni. Praktiski pretī ir "Latgalīte" - tur atradīsi visu! Varēsi pīpēt legālo, nelegālo, kapronu, karburātorus un varbūt pat Sašasaņa iedos tev savu īpašo cigāriņu.

Otrs pluss - tas ir ļoti tuvu pie autenes. Tu stāsti, ka nepārzini Rīgu, tāpēc šis variants strādās ideāli. Izvelies no busiņa, pārpeldi pār kanālu (ok, vari arī pāriet), noej gar zivju paviljonu un jau būsi kojās jeb savās otrajās mājās.

Nākamais aspekts, kas ir ļoti nozīmīgs. Zinām, ka studentiem reizēm pietrūkst naudas pat Roltonam, bet šoreiz šī lieliskā ģeogrāfiskā atrašanās vieta tevi paglābs - blakus ir Daugava, omulīgais un tīrais Centrāltirgus kanāls, kur varēsi copēt. + Aprunāsies ar citiem jūras vilkiem, kuri Tev padomu neliegs. Tieši viņi zina, kur zāle ir lētāka un karūsas brangākas. Ja zivs neiet pie sirds - nulle problēmu!! Tajā apvidū ir pieradināti un uzbaroti baloži. Pilnīgi prasās, lai kāds novāc ražu. Aiz šī punkta es paturpināšu tālāk - katrs vēlas būt pats sev priekšnieks un izveidot savu mega franšīzi, kura tev pelnīs mega bablo. Pačukstēšu ideju - Neēd baložus pats. Noplūc tos un sagatavo gaļu. Gaļu izsūti visādiem fastfūdu restorāniem, bet ar spalvām piepildi spilvenus un matračus. Izveido kaut ko similāru dormeo matracim, tikai kaut ko krutāku, jo tu taču esi kvīīrs. Re, jau 10. klasē būsi spicākais vecis un neviena dāma tevi nesmādēs. Vismaz nebūs ar pliku čiekuru jālec mašīnai virsū, lai noķertu baudu. :)

Mīnuss - tur ir ļoti skaudīgi cilvēki, kuri ik pa laikam varētu atņemt tev naudu un tavas mantas. Bet atceries - viņi to dara, jo tevi redz potenciālu. Viņi to dara aiz bailēm!

Ja par pašu skolas līmeni - neko daudz nezinu. Par cik tev apkārtējie apstākļi ir svarīgāki, tad šis jautājums nav aktuāls. Neredzu mīnusus!

Novēlu tev izturību un produktivitāti. Lai izdodas realizēt sevi un savu neizmērāmo potenciālu, turās!

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Pie stacijas būs tava īstā vieta, varēsi dzenītī ar nolaistām biksēm ielēkt vilcienam purnā un šī pasaule atbrīvosies no viena kauna traipa.

Paturēšu vēl nedaudz topiku vaļā, savādāk kāds čīkstēs, ka nav paspējis pievērst šim topikam uzmanību. (bencik? :D)

Link to comment
Share on other sites

Grīziņā ir kāda skola? Ja jā, tad iesaku to.

neredzu nekādu saistību ar viņa prasībām un tavu rajonu norādīto, pats šeit dzīvoju un viss ir mierīgi. ir jau daži bomži, kas vasarā parkā sildās bet tas jau visur... tev laikam kāda īpaša nepatika iespejams skeitparkā par tevi smejās vai esi ticis šeit piekauts, iespējams kāda ielas meita atteica, bet nu tas tikai tev vecīt.

par skolu iesaku Natālijas Draudziņas vidusskolu atbilst visiem kritērijiem!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...