Jump to content
GIGN Forum

Pāris burti un domas par war3


Recommended Posts

Sveiciens. Ir kādas dažas stundas uzspēlēts war3 serverī un ir radušās pāris domas un ierosinājumi. Mērķis nav kaut ko uzspiest, bet gan rosināt diskusiju.

1. Maplist

Problēmas ir no rītiem un pa dienu, kad spēlētāji jau būtu, bet kartes ir pārāk lielas un neforšas, piemēram vai servera maplistā vispār vajag cs_estate, de_forge(ja jau ir cbble), de_survivor, cs_discounter, cs_siege un citas tādas, kas admina klātbūtnē tāpat tiek nomainītas? Varbūt var mazliet pasijāt maplistu. Klasiskās kartes ir forši, tad varbūt tāda survivor vietā var ielikt militia? Gan jau vēl kādu no neforšajām neatcerējos, vnk nevaru atrast uz sitiena servera maplist.

cs_militia.jpg

2. Bhop skripti

Pamanīju, ka dažiem adminiem arī tie patīk, bet vai serverim ir vajadzīgi tādi dricelētāji, cik zinu, tad savulaik nevienā cw tādi triki negāja cauri. Pubs nav cw, bet tīra spēle ir feināka.

3. Viss ir forši

Citādi serveris gana patīkams kaut vai dēļ klasiskajām mapēm, adminu esamības vismaz vakaros un neizvarotā war3 moda ar shopmenu 3/4/5, 22 rasēm un vēl sazin kādiem sviestiem.

Veiksmi.

Link to comment
Share on other sites

Добавлю и я пару слов.

Аммм, насчет скриптов, думаю что не стоит ничего менять. А вот насчет мап, я соглашусь, с мап цикла можно убрать такую мапу как cs_estate, в нее вообще люди не играют, и в ночном режиме, к примеру начиная от 02:00 до 9:00 или даже 10:00 утра вставить маленькие мапы, так как по утрам приходится заходить и менять людям карту, чтоб собирался народ...

Edited by daN-
Link to comment
Share on other sites

Jā, nu varu tikai pievienoties Gestapo viedoklim. Pats nesen esmu atsācis spēlēt war3, kopš ļooooooti ilgas pauzes, un tas map cycle ir vienkārši briesmīgs. Ķip atnāku mājās pēc darba, o, varētu uzkapāt veco labo war3, ieeju, forši dd2, pēctam kkāds atvainojos izdrāzts un debīls forge, tauta pazūd paliek 5vs5, o baigais fun, dažreiz admins nomainīs, dažreiz nē.

Vienu mapi, ko vajadzētu - as_tundra. :D tāds oldschool 1.5 siteks.lv :D

Bet problēma ir arī tas, ka arī DIENAS laikā serveris tukšs, tad kkādi azartiskāke spēlē 5vs5, visstulbākais, ka dažreiz tas 5vs5 ir arī kāds admins, bet nē, viņš ir pārāk kruts, lai nomainītu mapi, jo var tač pafragot.

Link to comment
Share on other sites

Nu fragotājs admins un bhop skriptu trīceklis jau te ir viens ierakstījies :) tāpēc ir arī pret mainīšanu kaut ko šajā sakarā.

Vēl viena lieta, ko novēroju, briest kāda no tizlajām mapēm, admins uzmet voti uz dd2, paspēlējam 10 min un viens nopīkstas, a davai citu karti un hujakš - admins atkal met voti uz iceworld un tad spēlē 10/10 to štruntu. Nav labais stils votemap izmantot pēc pirmā kvieciena un neloģiski...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Šeit jau nu neviens no sarkanajiem acis iekšā nemetīs, bet nu kas vainas forge un survivor? Šīs mapes man tīri labi iet pie sirds, bet viens viedoklis pret 100 neko neizsaka. Šodien pačekošu kādas jaunas mapes varēu ielikt mapciklā, un uzsitīšu wormam ziņu, lai pieliek, bet nu negarantēju, ka viņš to darīs.

Link to comment
Share on other sites

Dažu labu adminu esmu ieraudzījis vakarā ap 8, 5v5 mest iceworld. Tas kaut kā neliekas normāli. :D

Maplistē iesaku pameiģināt tādas kartes, kā de_russka, de_aztec2 uz sitienu neatceros daudz kartes, bet papētot varētu atrast vēl labas kartes.

Bhop script ir aizliegts itkā cw, bet ja pats māk bhopot, tad jau nav tik traki. Es nemāku un man par to bhop dziļi vienalga ir. Ja uzliks tā kā uz pub, tad nebūs forši, piem pa trepēm ar duck lejā lec, bet tevi apstādina gaisā, un nevari no stūra izlekt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...