Jump to content
GIGN Forum

austiņas+mic


sinuxis
 Share

Recommended Posts

Esi cilvēks, google it. No sākuma pačeko, kāds ir skaņas diapazons - jo zemākas un augstākas frekvences ausis spēj uztvert, jo pilnīgāka skaņa. Tāpat, ja ausis ir slēdzamas pie standarta 3,5mm spraudņa, tad liela nozīme ir ne vien pašām ausīm, bet arī skaņu kartei. Ja ausis savukārt ir ar USB slēgumu, tad tavai skaņu kartei vairs tur nav nozīmes. Trešais, bet ne mazsvarīgais, ir ausu lielums, tas, cik "ērti" tās tusējas uz tavas galvas. Tas arī viss, kas tev lielākoties būtu jāzina, lai izdarītu pareizo izvēli. Diapazons, skaņu karte/spraudnis, ērtums.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tak bleg maate google tev atbildees uz visiem jautaajumiem.! Saprastu veel pc gribeetu pirkt(nevareetu izlemt).,nee bleg austinjas pa 2ls grib nopirkt.

she bleg shitaas ahujeenaas,es zinu,viena ausss man kurla,bet pohuj iet lopaa-->> http://www.buysellbu...16421&parent=84

Vari pievērt savu trulo muti un paklusēt, kad reāli nav ko izpirst? Man pieriebušies Tavi tukšie komentāri forumā un tas, ka neviens neko nedara, newarno, nebano ārā Tevi, nenozīmē, ka vari dzīt hu-ņu. Nesaprotu, vai tik tiešām ir tik grūti paklusēt, kad nav ko teikt, bet nē vajag kaut ko uzdirst! Ja Tev šis šķiet truls topiks, aizver lapu un viss. Varbūt cilvēkam nav vairāk par 15ls uz austiņām, tādēļ jau nav jālec virsū, un tas, ka viņš uzraksta par to gaming portālā, manuprāt, ir pilnīgi normāli.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Lasi šeit par savu prestigo.

Reāli priekš tādas cenas tur nekas labs nevar būt. Kvalitāte ir zema, ādas imitācija, spīdīga plastmasa - karoče lasi šeit

http://www.mygarage.ro/componente/49554-poze-componente-29.html

"The material is not leather, but imitation leather; seem very comfortable to me, even after a longer period of wear. No never happened to me in my ear sweat.

The bass are satisfied (not brilliant), but they are designed 100% for music. Isolate sound very well which leads to a clear playback sound.

I bought when I was 60 lei and do not regret that I bought"

bet nu šī atsauksme šķiet pēc mēsla.. ;)

cena ir pārāk zema priekš šāda tipa austiņām ar usb -> pinlīgi viss ir zemas kvalitātes.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

kādas ir opcijas, ja jau ir krutas austiņas un ir vajadzīgs tikai perfekts mikrofons? Nepatīk tie usb sticki, izskatās tizli uz mana galda :D Gribu kaut ko tādu, ko vai nu vispār neredz vai tas izskatās vizuāli pievilcīgs. Pagaidām metu acis uz kaut ko tādu, bet nav tā, ka visiem tamlīdzīgajiem mikrafoniem ir jālien baigi tuvu klāt, lai skaņa būtu pieņemama? http://www.amazon.co.uk/Samson-METEOR-Meteor-USB-Microphone/dp/B004MF39YS/ref=pd_cp_MI_2

Link to comment
Share on other sites

Es teiktu, ka mikrofons, kas ir pieslēdzams ar USB, jau vien ir to vērts, lai pirktu. Atceros, ka vienreiz tiku pie megakrutām austiņām ar basu uz usb un lielisku mikrofonu, ar kuru varēja pat, ghm, dziesmas sarakstīt normālā kvalitātē. So, viss, ko varu ieteikt, ir ņemt micu ar usb.

Link to comment
Share on other sites

Es nopirku austiņas prestigio phs4. Es viņas pieslēdzu pie datora pie tā kur regulēt skaļumu iedegas lampiņa nu tipa strādā. Bet caur prestigio phs4 neko nedzirdu iespējams kkur datorā jauzstāda vai kur?

Tas ir moš tāpēc ka austiņas ir ar usb? Kautkur iespējams kkas jāpamaina?

Edit: saliku pats tagad skan varat topic close

Edited by sinuxis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...