Jump to content
GIGN Forum

Darba iespējas UK! Par un ap


ngEAr
 Share

Recommended Posts

Guest Teletuubijs

ziediņš banu "izsēdēja", toties Tu tūbij, parasati pie divīša skrieni, kad tev banānu iesver.

Kad man iepisīs norm. banu nevis ar rīzonu, ka Tu man netīc (nav jābūt gudram, lai sameklētu pareizos rīzonus), tad ar nekur neskrietu ;)

P.s. Man nav nevienam dirsa jālaiza, lai banu noņemtu, man atliek tikai pajautāt. Enīvei, izs, izskatās, ka atbildi uz savu jautājumu esmu saņēmis :)

Edited by Teletuubijs
Link to comment
Share on other sites

Diezgan labs ? Tu pāri savam puncim savu krāniņu neesi spējīgs saredzēt. Bet nu ir jau meitenes, kurām jāsamierinās ar tiem visiem nekoptajiem, resnajiem, noliktavas strādniekiem, deģenerātiem utml. Nemetu tevi zem visām šīm kategorijām, taču zem vismaz pāris tu noteikti iederies :)

Skaties, ka drīzāk tavējo nevajag "piepūst", lai atgūtu formu pēc tam, kad tu viņai esi uzvēlies virsū

Man ir pietiekami garsh lai redzeetu tapat :) Un nemaz ari tik liels man veders nav, vismaz neizskatos peec badmiras, pietam mana miljota saka , ka tas ir kauns, ka dzheks ir vienliels ar sievieti. UN par nekoptu noteikti vari saukt pats sevi, jo cik zinu esi muuzhigi vienas un tajas pashaas piecus gadus vecajaas dreebes, netiiriem nagiem un taukainiem matiem, tapec labak pakluset shaja sakaraa.

Link to comment
Share on other sites

Labi, ka es neesmu tas neglītākais un resnākais. Bābietis arī ir pie sāna, tad jau esmu laimīgs. :D Un nebūt ne kropls.

Bet saņemās - ja pirms tam bija interesanta lasāmviela kādai pusstundai, tad tagad jau te sākas telefongrāmata. Kur palika viss "fleims"? :(

Kā no darba UK varēja tikt līdz sieviešu salīdzināšanai, kaut vienam par otra sievieti nav ne mazākās nojausmas? Un kur kritēriji, pēc kuriem tas tiek darīts? o.O

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Jā, divīt, tev ir problēmas būt "vienlielam" ar sievieti. Pēc tavām domām labāk būt ĪSAM un RESNAM nevis vienkārši ĪSAM. Tādā veidā vismaz tu kompensē to, ka ja ne garumā, tad vismaz platumā tu būsi lielāks par savu bābieti.

Turklāt tavā prātā ir tikai divas galējības: badmira un tusnis ? :)

Netīri nagi, taukaini mati ? Da man apeņu atvilktnes saturs ir dārgāks par tavu drēbju skapi. Un es dzeru crystalu braucot tankā, yo.

Un tas ko tava mīļotā saka: ja skuķis nevar tēmēt augstāk, tad, acīmredzot, vien atliek sev iegaumēt, ka patīk mazi spalvaini alusvēderi.

Link to comment
Share on other sites

Un tas ko tava mīļotā saka: ja skuķis nevar tēmēt augstāk, tad, acīmredzot, vien atliek sev iegaumēt, ka patīk mazi spalvaini alusvēderi.

Nu gan Tu čugunu lej. Vai tad īstai mīlestībai vairs netici? :D Un kādā sakarā esi pārbaudījis viņa drēbju skapi, lai varētu izdarīt tādus secinājumus? Vai cik un kādas tad Tev ir tās apenes, ka šīs tik dārgas? o.O

P.S.

Kas īsti te notiek, vienam otra nolikšana vai mērīšanās ar visu, kas padomā? Esmu mazliet apjucis jau..

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...