Jump to content
GIGN Forum

sienu apdare garaza


Baek
 Share

Recommended Posts

Lieta sekojosa taisos noklat ar kaut ko nezinu kas letaks sanaks to ari nemsu, sienas garaza. Regipsis tas tocna nebus. Garazas sienas ir nelidzenas , kiegeli skibi greizi salikti , kr4 nesmuki izskatas. Gribu visu uztaisit ta lai pasam prieks skatities. Nekad neko tadu neesmu darijis , tapec naku pec padomiem. Ko iesakat ? Ar ko noklat ? Kas nepieciesams ? Un ar ko sakt?

Link to comment
Share on other sites

Garāžai vieglākais un lētākais būs parasta skaidene uz profiliem. Ar rotbandu uzvilkt griestus un sienas? Tas ar nebūs ne lēti, ne tik vienkārši. Reģipsi var jau likt, bet tad viņu arī špaktelēs, līdzinās un krāsos? Tas nu sanāk daudz dārgāk par parasto skaideni.

Link to comment
Share on other sites

Ar reģipsi nemaz nav tik traki, bet jārēķinās ar to, ka viss tas pasākums tev samazinās telpu UN ja garāža nav pietiekami apsildīta, no mitruma tas reģipsis izskatīsies pēc sūda, tas pats ar skaidu plāksnēm. Ja tiešām tās sienas ir tik ļoti nelīdzenas. Kāpēc uzreiz ar kaut ko jāapliek ? Jebkurā gadījumā tev viņas vajadzētu iztaisnot.

Iesaku nopirkt Rotbandu, tagad cena, laikam, ir ap 5ls (35kg), domāju, ka uz vienas sienas ar 2 maisiem pietiks. Tas bija domāts sienas izlīdzināšanai, tas nemaz nav tik grūti. Ja siena šķībi iet lēzeni, tad tas ir sīkums. Tā arī atstāj, tik pārmauc pāri ar rotbandu. Bet nu ja ir tā, ka ķieģeli daži lien pa pāris saņi ārā, tad tos vienkārši paņem nosit pirms izvelc sienu taisnu.

Darbošanās notiek šādi, paņem puslīdz to sienu izvelc taisni, +/- pus centimetra biezumā to putru. Pagaidi kādu pusstundu lai rotbands apraujās . Tad , tev vajadzētu kaut kādu ūdens smidzināmo, da jebko, kas spēj ūdeni smidzināt. Ar to pēc tās pusstundas paņem saslapini visu apmetumu. Tad vienkārši ar špakteļlāpstu braukā un līdzini kādas 10min visu sienu. (Liekās nu jā, vienkārši pateici, ja to māki, bet patiesībā to spēj katrs muļķis, ja darīsi, tad redzēsi, ka tas ir elementāri, nepaliks neviena cauruma, neviens skrambiņas sienā)Beigās tev sanāks no lētākās apmetumjavas siena ideāli nošpaktelēta kā spogulis,marmors. (špaktelis labs maksā 15ls -25kg)

Un tā katru sienu, protams, tas ir pus līdz visas dienas darbs, bet nu beigās pašam būs prieks par paveikto. Vēlāk jau varēsi domāt, vai krāsot, vai nekrāsot.

Izmaksas Rotbans 8*5Ls, špakteļlāpsta ,1.50Ls 45cm, agro pūšamais lauksaimniecības veikalos var dabūt, nemaksā vairāk pa pāris lati. Tas arī viss. Vispār, šis variants pat varētu būt baigi šerps priekš garāžas.

Edited by struncis112
Link to comment
Share on other sites

tikai es ieteiktu vispirms vēl vadulas salikt uz pikučiem un salīmeņot, tad nebūs jāuztraucas par šķību sienu ;)

Protams, viņš var darīt arī tā, bet beigās var viņam gadīties tā, ka izvelkot līmeni iztērē pārlieku daudz putru un beigās tas pasākums nesanāks lēts. Domāju, ka nemaz tur nevajag skatīt līmeni, pa plakni iztaisno un miers- kā pats minēji, iztaisot vispirms pikas un tad vadulas, ar rotbandu , vispār, tas viss baigi feini sanāk.

Link to comment
Share on other sites

Vispār, priekš garāžas rotbands, pa dārgu, tad jau labāk empešku, jeb mp 75.

Ietaupīsi 2ls uz katru maisu.

es vienmer njemu mp75 :D

tik nerakstiju lai nejauktu cilvekiem praatus,

tas gan mashinapmetums bet nekada atskiriba starp rotband

un mazajos veikalos nevar tadu nemaz nopirkt :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...