Jump to content
GIGN Forum

Biljarda turnīri iesācējiem pa nedēļas nogalēm


normix
 Share

Recommended Posts

Sveiks, gign.lv

Esmu "Champions kluba" iesācēju turnīru pārstāvis Normunds Gutkis un vēlētos Jums piedāvāt uzlabot savas nedēļu nogales ar iespēju piedalīties turnīros starp iesācējiem.

Mūsu plāns ar turnīriem ir rīkot viņus līdz Jūlija beigām(Pa reizei nedēļā), kad būs pirmās sezonas noslēdzošais turnīrs top16 spēlētājiem no reitinga ar apbalvošanu - naudas balvas un simboliskas balvas atmiņai par sezonu.

Mūsu turnīros nedrīkst piedalīties cilvēki kuri Latvijas reitingā ieņem jebkādu vietu, vai vispār ir piedalījušies līdz šim kādos citos oficiālos turnīros, lai būtu balansēta un interesanta piedalīšanās visiem mūsu spēlētājiem un, lai visiem būtu iespēja par kaut ko pacīnīties, kā arī tiem kuri līdz šim nekad nav spēlējuši nebūtu neiespējami kādu vinnēt.

Turnīri galvenokārt tiek rīkoti pa svētdienām 12:00 - tieši kad veras vaļā klubs.

*Nav vecuma ierobežojuma lai piedalīties, bet lūdzams būt kulturālam.

*Piedalīšanās maksa 2Ls

*Turnīri norit aptuveni 3-4 stundas.

*Turnīros tiek izmantotas galvenokārt 3 disciplīnas - 8ball(tradicionālais kuru manuprāt visi zin), 9ball un 14.1. Ja nezin kādu no šīm disciplīnām, tad tās tiek ātri paskaidrotas, kā jāspēlē vainu turpat turnīrā vai sarakstoties ar mani privāti.

Kluba atrašanās vieta ir - Rīga, Ropažu iela 7. - http://goo.gl/maps/ZOd53

Ja ir kāda interese par šiem turnīriem vai kādi jautājumi lūdzams vērsties pie manis vai pie otra turnīra organizātora caur

skype: normix1 vai failster

steam: squab2 vai cobe22

Vai vienkārši atstājat savus kontaktus šeit komentos/man privāti un es ar Jumsīm sazināšos.

P.S. Turnīru reitings un tabulas ir apskatāmas šeit - http://season1pool.imgur.com

Edited by normix
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Varbut pat pieteikshos, tikai lidz tam laikam jaiet kachat biljarda skills uz zelta boulingu vai arii par briivu jaunieshu centraa altona vieniibas gatvee , tur kjipa liidz 18 bet iisteniiba var naakt kaut 30gadiigi speeleet, taka ja kaadam ir interese var iet spelet , vienigais labaak no riita puses , jo vakara shausmigi daudz tauta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...