Jump to content
GIGN Forum

tinamā tabaka


Ps!hs^
 Share

Recommended Posts

Jā, zinu, ka smēkēšana ir kaitīgs ieradums, bet nu šī nav tēma par to.

Tātad esmu nolēmis pāriet no parastajām cīgām uz tinamo, tāpēc varbūt varētu ieteikt kādu tabaku labāk pirkt, jo negribētos arī nopirkt tādu, kas ir pārāk vāja. Līdz šim esmu smēķējis cigaretes ar 0.5mg nikotīnu a.k.a zelta marļīks, vājāku tabaku tomēr negribētos, bet stiprāku var.

Link to comment
Share on other sites

Choice > Viss pārējais. Tikai ice-tea, rose, grape, exotic ir izmetamas. Nu tiešām neizdevušās. Pārējie - agoņ. Mani favorīti - dark choco, apple, pandan, coffee. + Vēl konsistence ritīgi forša - nekad nav gadījusies sausa tabaka, kā arī fiziski ir ļoti patīkami tīt.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

sākumā ļoti baudīju garšas choice, bet tad kkas notika un sapratu, ka hujņa. tagad tinu tikai original choice. arī lētāk par cīgām - skolas laikā, nedēļā aiziet vismaz 4 lielās paciņas, bet ar 1 tabakas paciņu līdz 4dienai varu izvilkt, no 1dienas.

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi ekonomet naudu tad njem no leetaa gala , piemeram DOMINGO tabaku , cik atceros kad pats vilku tinamo tad laba tabaka skaitiijaas no firmas EXCELLENT, parasti njeemu ar REDBULL aromatu , isteniba jau nebija nekads aromats, parasta tabaka , bet nu kvalitate bija zajebis , nesuudzeejos. Veel jau lai to visu procesu padariitu interesantaaku var pirkt arii papiiriishus ar visaadaam smarzhaam , maksaa kautkur ap 1ls , bet jebkuraa gadiijumaa 80% smeketaju atgriezaas pie parastiem smeekjiem , jo reaali apniik tiit , it iipashi kad ej maajaas sabuxaajies un gribot vai negribot nevar normaali uztiit :D

Agraak centraa tunelii bij taadas ciigas EXCELLENT MANGO , maksaja ap 3ls , karoch itkaa parastas ciigas bet ar to afigenno excellent mango tabaku .. bet nu vinjas nevar vislaik vilkt , zuud jeega , a taa reizi nedeeljaa uzvelc taadu smeekji un juuti kvalitaati :)

Es parsvara perku ciigas tochkaas , jo nu reaali nav dizha atskiriiba no veikala ciigaam , bet cena gan krasi atskiras, 1ls par pacinju more/bayron ir zajebis. Winstons pa 1ls 20sant .. kad vairaak nauda tad gan gribaas pashikot ar kadam normaalaam marlboro vai parliament aqua blue , nezinu kaa var uzpiipeet night blue , vispar nevar just neko .. btw jau ilgu laiku interese pec dazadiem smekiem kas nav lv veikalos (aroma rich,richmond ka arii ruskij still (krievu parljiks vel labaks ka lv veikalos ) ja kads zin kur dabut tad met PM

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...