Jump to content
GIGN Forum

votemap@CS:S


Recommended Posts

Sveiki,

Tātad vēlos votemap tiesības uz source serveri.

Neizmantošu tiesības savā labā, bet uzskatu rītos,dienā,naktīs/vakaros spēlētāji aizmūk dēļ lielām kartēm, tā vietā, lai varētu uzlikt kādu mazāku un komfortablāku. Pārāk bieži gadās apbēdināt spēlētājus, ka es nevaru likt voti uz kādu mazāku karti, jo nav tādu tiesību.

Vienmēr Jūsu,

Chevy!

Link to comment
Share on other sites

Ja, mans viedoklis vēl ir vērā ņemams, tad viņam ir vajadzīgas šīs, tiesības, nekas ka dikti par ātru prasa, bet nu cik man personīgi sanāk uzspēlēt, tad chevy ir pārsvarā online, un ja prot rakstīt ne tikai sm_votemap, bet sm_vote vairākas kartes sarakstiit, un tad tikai sm_setnextmap un lai sakrīt tie rtv tad lai tiek arī. Un līdz ar to no spēlētājiem nebūs pretenziju. No rītiem vienmēr vajag kādu kas uzmet kādu maziino karti, nevis spēlēt de_vegas 3x3..

REC!

Link to comment
Share on other sites

es par acc +++palaboshu slaapekli sm_vote ir vote ar kaadu jautaajumu :D sm_votemap "map1" "map2" "map3" Tas taa lai izgliitotu tevi :D :D

Es nekad nebiju izmantojis sm_votemap jo pēc votes beigām uzreiz mainās karte, tāpēc vienmēr ņēmu sm_vote tad sarakstīju kartes, lai var uzmest ar setnextmap to karti, un lai uzreiz nemainās karte, sametīs tos rtv un mainīsies.. Nez neuzskatīju sm_votemap par nepieciešamību man (:

Link to comment
Share on other sites

Vaidzētu būt tā, ja tev noņem access, tad jāsēž malā stūrīti un jādomā ko esi darījis nepareizi, nevis jalien katrā topikā un jāpinkšķ. Es pa dienu vidēji serverī esmu ~10 minūtes dažreiz vairāk, dažreiz mazāk. Jā, vairāk neatbilstu apzīmējumiem geimeris, zadrots bet tas nenozīmē ka man nevar būt viedoklis par to ko esmu redzējis no chevy un par viņa access flagu daudzumu. Es viņu asociētu ar ielāpu uz iztrūkstošo adminu fona, tādēļ arī šobrīd neatbalstu access up`u - varbūt kādreiz viņš sevi pierādīs tobiš es viņu ieraudzīšu arī citā gaismā.

Man drīkst būt savs viedoklis par viņu, tāpat kā viņam par mani - neredzu problēmu, bet kas attiecas uz tevi tad tavs viedoklis tiesību sadaļā gan nevienam neinteresē.

Kā arī atgriežamies pie topika, savas domsarpības ar mani vari arī risināt privāti vai arī pie kāda maina azotē.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...