Jump to content
GIGN Forum

Latgaļu cs patch


Recommended Posts

Noteikti kaads atceraas , sen sen atpakalj chuvaki no Latgales bija uzmeikojushi savu patchu prieksh 1.6 csa , radio komandas ir latgaliski , kaa arii ir taadas mapes kaa :

  • cs_market_sauleite
  • 2. de_rezeknes_slimneica
  • 3. cs_lauku_saata
  • 4. de_assault_latgola
  • 5. fy_siina_skyuns

lejuplaade - http://n.fizmati.lv/comer_svaigs.zip

edit : man neiet nekas taalaak par saakumbildi `comer svaigs` ieejot csaa, bet nu tas iespeejams ir deelj win7 , noproveejat kaads ar win xp.

Edited by attach
Link to comment
Share on other sites

Man arī negāja, slinkums bija ņemties, tāpēc paņēmu radio komandas un ieliku jau ejošā spēlē. Par šo modu nemaz nezināju, bet katrā gadījumā interesanti. Tā kā CS īpaši neaizrauj, būtu interesanti šādu uztaisīt priekš TF2.

Link to comment
Share on other sites

emm , kāds Tev windows? ja xp un neiet , tad viss skaidrs ... nav vairs lemts spēlēt latgaļu modu :D

Windows 7, bet ar 7 vai 8 windows'u jebkuru spēli var palaist saderības režīmā - Labais klikšķis uz programmas -> Properties -> Compatibility -> Tad ieķeksē Windows XP

Link to comment
Share on other sites

Atsevišķi liekot kartes un skaņas, vajadzētu darboties. WAD faila neesamību var atrisināt, to atrodot un ievietojot pie pārējiem. Par tādu "zedot.wad" nekas nav dzirdēts, visticamāk, ka nepieciešams zhlt.wad, ko var paņemt no ZHLT http://zhlt.info/download-zhlt.html.

Ja tomēr cits .wad, tad jāzina precīzs nosaukums un jāmeklē.

Windows liekat mierā, neko tās versijas šajā gadījumā nemaina.

EDIT: Izskatās, ka nepieciešams šis http://www.cstrike-planet.com/wads?dl=318 un vēl vairāki vecie WAD, kas vairs nav CS pieejami. Gan jau, ka visus var sameklēt.

EDIT2: Vispār jau tajā pakā, atspiežot vaļā comersvaigs.exe var atrast visus vajadzīgos .wad.

Link to comment
Share on other sites

Atsevišķi liekot kartes un skaņas, vajadzētu darboties. WAD faila neesamību var atrisināt, to atrodot un ievietojot pie pārējiem. Par tādu "zedot.wad" nekas nav dzirdēts, visticamāk, ka nepieciešams zhlt.wad, ko var paņemt no ZHLT http://zhlt.info/download-zhlt.html.

Ja tomēr cits .wad, tad jāzina precīzs nosaukums un jāmeklē.

Windows liekat mierā, neko tās versijas šajā gadījumā nemaina.

Protams, pameklējot internetā, gandrīz katrai problēmai var atrast atrisinājumu.

Precīzs faila nosaukums ir - zeditor.wad

Atliek tikai pameklēt internetā un voilā...

Link to comment
Share on other sites

Jap , bija vajadzīgs zeditor.wad , es to zedot.wad vienkārši uz atmiņu rakstīju , cerēju ka būs pareizi :D

Karoč novilku viņu , iemetu cstrike mapē , bet tagad rāda ka vajag as_riverside.wad , krč jūtu ka bezgalīgi tas vilksies , labāk nečakarēšu sev prātu.

Link to comment
Share on other sites

Ty vincister , bez Tevis , viss tā arī te būtu apstājies. :>

karoč pirmo izmēģināju mapi cs_latgalis_lauku_saata , vispār tāda varētu teikt pat random karte , apkārt mājas un pa vidu aka , kurā iekrītot pahodu vairs nevar tikt ārā :D fps šausmīīgi dropoja .. skrīnu neuzņēmu jo ne ar ko īpaši neizcēlās šī karte.

Vot vienmēr gribēju pačekot mapi cs_market_sauleite , domāju ka vismaz tam veicim būs tās krāsas kā senajam veikalam saulīte , vai vismaz logo , bet nekā ... toties mapē ir braucamie , kurus var arī vadīt , tik neesmu pārliecināts par to lielo fūri , jo uz viņas nemaz nevarēja tikt ( ok , es nemaz īpaši necentos) , šamējai gan paņēmu skrīnu , nelikšu srazu visu bildi , lai nesanāk palagi , tāpēc klikojat uz linka ..

http://www.bildites.lv/images/u9mw7eiqnqm97gfmr06r.png

Nākamā mape bija de_assault_rezekne , arī ne-arko neizcēlās šī karte , bet nu izdomāju ka skrīnu ielikšu katrai .. (sorry ka 1majai mapei nav , vnaturi slinkums tagad iet viņā )

http://www.bildites.lv/images/f6dg6rsofz8qw5nknarz.png

tālāk fy_siina_skyuns , kā jau spriežat pēc [fy] taga , tātad mazā mape , varētu pat ielikt gignā un kādreiz uzšaut , ja vien nebūtu tās tizlās rozā krāsas uz kastēm (nah vispār viņi to krāsu izvēlējās likt visās mapēs ? )

http://www.bildites.lv/images/5zoh1vs9qqoj1jr55g4e.png

interesantāk izklausījās itkā pēdējā (kāpēc itkā , lasīsiet mazliet tālāk)

de_rezeknes_slimnica , tākā es Rēzeknē laikam (lol) neesmu bijis , tad gribēju iečekot kā nu tur izskatās .. un atkal aplauziens .. Parasta māja kas pēc kontūrām varētu atgādināt slimnīcu un tās teritoriju , bet bļaģ atkal tā rozā krāsa visas mājas garumā un nekā patīkama .. spriediet nu paši ..

http://www.bildites.lv/images/e8zky0oa3d0jfdb5nq9.png

Pēc šīs mapes es jau padomāju ka testēšana ir beigusies , bet tad Comer Svaigs folderī , pamanīju vēl kādu mapi `FMF` un kā vēlāk izskaitļoju tas nozīmē Fizmatu Matemātikas Fakultāte , jebkurā gadījumā , folderī atradās faili de_fizmatu_fakultate un vēlviens ar citu formātu un es viņus kautkur aizsviedu , nācās searchot pa pc un kad biju atradis tad netīšām nomainīju viņam kautkādu neīsto formātu un čakarējos kādas ~10min , līdz sapratu ka vieglāk būs vnk novilkt to visu COMER SVAIGS no fizmatu lapas , pa jaunam - tā arī darīju .. Nu ko kad vēlreiz viss tika novilkts , fiksi metu cstrike folderī fizmati.wad , vēl pāris failus no /models un protams pašu karti .. Devos atpakaļ csā lai iztestētu .. Un hujakš - errors ka nav models/fizmati/fiz.tree.mdl , bet tāda taču nemaz NEBIJA FOLDERĪ !! Bet es taču gribēju iečekot kur atrodās tā fakultāte , tāpēc devos uz google lai meklētu to /models failu un atdūros pret interesantu linku - http://www.fizmatdienas.lv/2008/jaunumi/lasit/68 , komentāros sapratu ka lai ietu šī karte , obligāti ir pa virsu savam cs jāuzmočī tie comer svaigs faili , būtu jau pačakarējies , bet tur pat vien bija skrīns no tās mapes , mazs bet nekas :) ielikšu arī šeit :

http://www.fizmatdienas.lv/img/upload/rakstiem/580__1.jpg

Un tad es atskārtu ka spriežot pēc tās mājas tekstūrām un izkārtojuma , es ne vienu reiz vien esmu gājis/sēdējis pie tās fakultātes un tukšojis aliņu , kūl :)

Kopumā no tiem latgaļu čaļiem biju gaidījis kautko stipri vairāk , bet nu anyway respekts par ieguldīto laiku :)

Vobšem rakstot šo postu/testējot , esmu patērējis vairāk kā stundu savas dzīves , bet nu diezgan ph jo tikuntā tagad kādu laiku ir mājas režīms un neko labāku tikuntā nebūtu pasācis :) Jums gan labi , visiem interesentiem tagad pat nebūs jāvelk tas 'Comer Svaigs' un jāčakarējās , atliek vien ieiet te un iečekot skrīnus un aprakstus. :) Cerams ka kāds moders (vincister?) noņems man vismaz -10 senus warnus , par ieguldīto laiku šī posta tapšanā. :smoke:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...