Jump to content
GIGN Forum

Gign Burzinsh 2013 (Pre-topic)


bencik
 Share

  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Labdien visiem !

Ir sacis palikt loti silts arpuse, un domas saak vedinat uz kopigu pasedehsnau pie uudeniem, kas ir neatnemama gign komunas tradicija. Sis ir topiks lai saprastu, kad un kur mees to daram, kad to busim izlemushi tiks izveidots topiks jau par pasakuma ar zinamu norises vietu un laikiem.

Man ir piedavajuma gan vieta gan datumi, saaksim ar datumiem.

Esmu salicis visus datumus augusta, jo Julija manuprat mums visiem ir pietiekoshi noslogots,( dziesmu svetki, summersouns,positivus). Man pasam ari nebutu liela velme organizet pasakumu, kuru nevaru apmeklet, tapeec domaju varam pietureties pie vertiibam un visu darit augusta menesi. Piedavajuma ir 3 augusta nedelas nogales, kuras mes to varetu dariit. Datumi man pasam ir svarigi, lai varetu saprast un saplanot ari savus laikus, jo a brivdienam vasaras meneshos ir diezgan traki un ne vienmer esmu pats uz vietas.

Runajot par vietu....ir divi piedavajumi, paliekam pie divisha, ja vins atlauj mums tur iegriezties ari shogad, ja sis variants atkrit man ir piedavajuma loti skaista, klusa vieta netalu no meiraniem, ar idealu ezeru un ekskursijas iespejaam, vienigais no Riigas tas ir kaadi 140km, which means, Liepajniekiem varetu but lielaks gabals neka divisha spots. Sobrid esmu transfera, bildes ielikshu vakarpuse vietai kuru varu piedavat kaa plaanu B.

Tataad sobrid sis topiks ir izveidots, lai mees saprastu, ko gribas darit ar datumiem un vietu.

Dalibnieku saraksts tiks veidots ari peec,tam, jo pienemu, kad nav jautajumi, vai sabrauks cilveki, jo nevienu gadu sii te nav bijusi probleema. Sogad man griebtos uzspiest uz jutam un panakt to lai ierodas arii publika no Gign sakuma gadiem, kas ir paretinajusies pedejos gados, bet kas noteikti ir bijusi neatnemama pasakuma sastavdalja.

Tapec luudzu diskutejam seit par datumiem un vietu, gribetos 2 nedelu laika tikt skaidriba, kur un kad, tad jau domasim visu parejo.

p.s. Cilveki, kuriem nav nekada sakara ar ierasanos un neplano ierasties lugums nebojat aptauju, un neatbildet, lai mums ir aptuveni skaidra bilde par to, cik un kad cilveki varetu ierasties.

Pagaidam paldies par uzmanibu, vakarpuse buus bildes no spota B.

Uz tiksanos !!!

post-582-0-91487900-1371030885_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Es gribu, es uzreiz maksāšu par dalību, kad būs vajadzība maksāt, BET!!!!!! Pirmajos augusta datumos es NEVARU! Visi pārējie laiki man der. (Tas arī bija iemesls kādēļ neierados pagājšgad)

Braucamais ir, bet tomēr negribētu būt pie ruļļiem.

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

340km no Liepajas, nebuuus aršana....:DD Butu 140km tuvaak Liepajaa buutu cita štelle :DD Nesolu, bet pacentīšos pakartot brīvos datumus , lai šogad ierastos un izdzertu visus Jūsu labumus :DD Nobalsoju par 1mo variantu, jo tad zinu ka finanses nespiedīs... 2trais variants, var sanākt , ka finanses var nebūt... 3 šais variants, tas pats kas 2trais variants :) A vidus variants skatos ,šeit nemaz netiek izskatīts 16-18datumi :)

Link to comment
Share on other sites

Pēc savas pieredzes(regulārs braucējs kopš 2005.g.) varu teikt, ka jo agrāk augustā jo labāk! Pēdējos divus gadus rīkojām pirmajā augusta nedēļā un bija ideāls laiks. Agrāk mēs parasti sabraucām augusta priekšpēdējā nedēļā un tad gandrīz vienmēr bija jau rudenīgs laiks(naktī max 10-12 grādi). Es balsoju par pirmo un otro variantu, bet labāk gribētu pirmo.

Divīša spots ir labākā vieta ever. Ne velti mēs tur esam bijuši četras(!!!) reizes. Ideāla vieta, ideāla apkārtne, ideāla peldvieta. Citas vietas tiek izskatītas tikai ja mēs tur netiekam! :)

Bencik vistiņa būs? :D

Link to comment
Share on other sites

Nobalsiju par 1 un 2, negribu vairs 20+ datumos, jo kā oddish minēja, laiks būs sūdīgs. Gribētos jau pamēģināt jaunu spotu, bet...... tas tomēr būtu nesmuki pret Liepājniekiem/Talsiniekiem a.k.a Laukiem(atkarībā cik viņi ieradīsies) aizbraukt kaut kur 140km uz Vidzemes/Latgales pusi :)

P.S. frozens ir pie noliktavas kņaziem, hydro vēl nelaiž vaļā no pagājuša gada.

Link to comment
Share on other sites

Bencik vistiņa būs? :D

Buus buus vistinja :D

Es piekritu Odinja tekstam par augusta pirmajam divaam nedelaam, tad var ietrapiit vel labos laika apstaklos. Gaidu atbildi no Divisha vai spots buus pieejams.

p.s. Odinj negribi patramdiit, kaadu veel no vecajiem bukiem, kas ilgaaku laiku nav raadijies pasakuma ?

Link to comment
Share on other sites

Nobalsoju par abiem pirmajiem variantiem, jo... *viss jau augstāk uzrakstīts*.

Ja es īpaši pacenstos, šogad iespējams varētu aizbraukt ne tikai otrās dienas ģīmjus papētīt, bet arī savu ģīmi ielikt otrās dienas kategorijā.

Link to comment
Share on other sites

Balsoju par otro variantu, vislabakais kas avr but....

Bencik, pirmo svitro lauka no balsosanas,tad ir ALuksnes pilsetas svetki un mes busim tur :D

EDIT: TU esi vnk mudila ja nevareji aluksnes majas lapa atrast datumus, man tas prasija 5 sec :P

Jasak gatavot kapteinis, atkal? :D

Un es balsotu apr bencika spotu, tomer gribas kaut ko pamainit arii. Liepajniekiem nav jacikst, es esmu braukajis ari lielakus gabalus.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Man jau kuro gadu pēc kārtas, Gign ballīte draud sakrist ar sporta spēlēm. Negribētos upurēt nevienu, tāpēc nespiediet mani izdarīt šo drausmīgo izvēli, un balsotiet par pirmo variantu :)

Sporta spēles iekrīt 10.-11. :(

Link to comment
Share on other sites

Njaaa patikami redzeet neredzeetas sejas :D Izgaju cauri kalendaram un pa lielam datumi, kad man der organizet pasakumu ir 09-11.augusts. Pirma nedela nogale esmu Aluksnee. Ko ar to es gribeju teikt....esmu gatavs organizet un darboties, ja nemam 09-11 augustu ballitei, parejos datumos, ja ir veelme loti braukt, var kads cits uznemties, nekas sarezhgiits jau nav, bet nu anyway redzesim ko publika teikts.

Alwi sen bija laiks :D

Mans piedavatais spots uz kartes - http://maps.google.l...&sz=10&t=m&z=10

Vieta tiks izplauta un sagatavota, ja es dosu zalo gaismu braucam vai nee. Ezeram ir seksiigs nosaukums "Kapu ezers", atrodas dabas lieguma, tauta daudz nebrauka, bet vietejie peldeties naak, ta ka vieni pashi pilniba mees tur nebuusim, to nevaru garantet.

Bildes no spota numur divi :

photo1ox.jpg

photo2ktr.jpg

photo4ujw.jpg

photo3bkg.jpg

Link to comment
Share on other sites

340km no Liepajas, nebuuus aršana.... :DD Butu 140km tuvaak Liepajaa buutu cita štelle :DD Nesolu, bet pacentīšos pakartot brīvos datumus , lai šogad ierastos un izdzertu visus Jūsu labumus :DD Nobalsoju par 1mo variantu, jo tad zinu ka finanses nespiedīs... 2trais variants, var sanākt , ka finanses var nebūt... 3 šais variants, tas pats kas 2trais variants :) A vidus variants skatos ,šeit nemaz netiek izskatīts 16-18datumi :)

ja tu katru gadu beigtu čīkstēt un priekšlaicīgi paņemt brīvdienas tad tu arī ierastos!

nobalsoju par 9.11 variantu, pirmie datumi neder, kā arī pēdējos datumos laiks ir pēc sūda..

liepājas kariete ieradīsies ja būs braucēji, fr0zens vizina kastes pie kņaziem, hydro ir afk ..

ja salasisies cilveki kas salies degvielu un arī uzpildīs mani ar kaptēni tad esmu ar mieru braukt tos ~800km lai uzvarētu ikgadējā futbola kausā un aprunātos ar kaptēni :thumbsup:

ps goodmen, beidz raudāt kā maza meitene, maucam!!!

Edited by ANALGINS
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...